«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δρ. SIMONCINI :ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗΚΥΤΑ- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΚΥΤΑ

Ο Ιταλός ογκολόγος T. Simoncini, ο οποίος έχει αναπτύξει μια δική του επαναστατική θεωρία όσον αφορά τα αίτια του καρκίνου και εφαρμόζει μια ανορθόδοξη θεραπεία που αποτελεί κόκκινο πανί για τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους ξεπουλημένους σε αυτές ιατρικούς συλλόγους. Σύμφωνα με τον T. Simoncini, ο καρκίνος είναι μια μυκητιακή μόλυνση από το είδος μυκήτων Candida Albicans και θεραπεύεται μόνο με την καταστροφή του μύκητα και των αποικιών του ( δηλαδή των μεταστάσεων ) στο σώμα.

Μια από τις πιο ισχυρές αντιμυκητιακές ουσίες είναι το διττανθρακικό νάτριο ή αλλιώς διττανθρακική σόδα ( δηλαδή η μαγειρική σόδα ) η οποία αποτελεί και τη βάση της θεραπείας που προτείνει ο T. Simoncini. Η διττανθρακική σόδα διαλυμένη στο νερό
χρησιμοποιείται απευθείας πάνω στο δέρμα στις περιπτώσεις καρκίνων του δέρματος ενώ η κατάποση της επιβάλλεται σε περιπτώσεις καρκίνων του οισοφάγου, του λάρυγγα, του στομάχου, του παγκρέατος, των εντέρων αλλά και άλλων οργάνων όπου το διάλυμα της διττανθρακικής σόδας μπορεί να φτάσει εύκολα μέσω του αίματος.

Στους πολύ προχωρημένους καρκίνους ή σε σημεία που δεν αιματώνονται καλά και είναι δύσκολο να εισέλθει το διάλυμα της διττανθρακικής σόδας χρησιμοποιούνται ενέσεις, ειδικοί καθετήρες ή ενδοσκόπια έτσι ώστε να εγχυθεί το διάλυμα κατευθείαν πάνω στον όγκο και να τον καταστρέψει.
Σύμφωνα με δηλώσεις του T. Simoncini, η θεραπεία του έχει 90% επιτυχία στα αρχικά στάδια του καρκίνου ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει σώσει από βέβαιο θάνατο καρκινοπαθείς που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο χωρίς να έχουν την παραμικρή ελπίδα και δεν τους έμεναν παρά λίγες εβδομάδες ή μέρες ζωής.
Φυσικά αυτές του οι δραστηριότητες τον έχουν θέσει στο στόχαστρο όλων αυτών που λυμαίνονται το χώρο της υγείας και αποκομίζουν τεράστια κέρδη απ’ τον πόνο των ασθενών. Έχει εκδιωχθεί απ’ τον ιατρικό σύλλογο, έχει χαρακτηρισθεί πολλάκις ως τσαρλατάνος, έχει φάει ατελείωτο κράξιμο για τις απόψεις και τις πρακτικές του ενώ δεν λείπουν και τα μπλεξίματα με το νόμο και οι δικαστικές διώξεις. Κάτι που
είναι απολύτως λογικό γιατί ποιος μεγαλοκαρχαρίας του χώρου της υγείας θα ήθελε πραγματικά να γίνουν καλά οι καρκινοπαθείς και να εξαλειφθεί οριστικά η απειλή αυτής της φρικτής ασθένειας – της νόσου του αιώνα;
Όσοι και όσες θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα επισκεφτείτε το site του T. Simoncini στη διεύθυνση http://www.curenaturalicancro.com .
Η αιτία του καρκίνου
Η επιστήμη της γενετικής, που αποτελεί το άρμα μάχης της σύγχρονης ογκολογίας, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα μαζί με τις ατελείωτες εξηγήσεις της που βασίζονται στις διεργασίες των υποδοχέων και των ενζύμων. Στην πραγματικότητα έχει ήδη αποτύχει – το θέμα είναι απλά ότι κανένας δε μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο που να μπορεί να την αντικαταστήσει. Οι συνέπειες της ανικανότητας του
ογκολογικού κατεστημένου να παραδεχτεί την αποτυχία αυτής της ερευνητικής κατεύθυνσης, που σε αυτή τη φάση δε μπορεί να υποστηριχθεί επιστημονικά, είναι η συνεχής σπατάλη μεγάλων χρηματικών ποσών, επιστημονικών και ανθρωπίνων πόρων.
Ποιο δρόμο πρέπει να πάρουμε; Που να ψάξουμε για εκείνα τα ελάχιστα λογικά στοιχεία που μπορούν να ρίξουν φως στην άγνοια που μαστίζει το χώρο της ογκολογίας ; Πολλοί διανοητές – κυρίως βιολόγοι – πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας τη θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ζωντανών οργανισμών είναι δυνατό να προχωρήσουμε χαράζοντας νέους δρόμους όσον αφορά την αντιμετώπιση των λεγόμενων εκφυλιστικών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες και οι νοητικές ασθένειες. Σύμφωνα με αυτό τον τρόπο σκέψης, αυτές οι ασθένειες δε μπορούν να αποδοθούν σε περιβαλλοντικούς ή γενετικούς παράγοντες όπως πιστεύεται τώρα, αλλά σε μολύνσεις. Γι’ αυτό η απάντηση στην ερώτηση τι προκαλεί μια εκφυλιστική ασθένεια μπορεί να δοθεί από την επιστήμη της μικροβιολογίας η οποία περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη έδωσε κύρος στην ιατρική και την προήγαγε από σκέτη πρακτική σε επιστήμη.
Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι, με εξαίρεση τη βακτηριολογία, οι γνώσεις σε αυτό το πεδίο ερευνών είναι ακόμα αρκετά περιορισμένες ιδίως όσον αφορά τους ιούς, τους υπο-ιούς και τους μύκητες που δυστυχώς λίγα είναι γνωστά για τις παθογόνους δυνατότητες τους. Είναι αλήθεια ότι οι ειδήμονες έχουν δώσει μεγαλύτερη σημασία σε αυτές τις βιολογικές οντότητες το τελευταίο διάστημα και στην πραγματικότητα η ιδέα της « αβλαβούς συνύπαρξης » που αποδίδεται σε πολλά παράσιτα του σώματος έχει αρχίσει να τίθεται υπό αμφισβήτηση όλο και πιο έντονα. Όμως χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης της μικροβιολογίας έτσι ώστε να γίνει ξεκάθαρη η στενή σχέση μεταξύ των μικροοργανισμών και των εκφυλιστικών ασθενειών.
Πιστεύω ότι και μόνο με την εστίαση σε μια απ’ αυτές τις σκοτεινές περιοχές – τη μυκητολογία – θα γίνει δυνατό να βρούμε τις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα όσον αφορά το πρόβλημα των όγκων. Πολλά στοιχεία δείχνουν ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η αναλογία μεταξύ της ψωρίασης – μιας αθεράπευτης ασθένειας του δέρματος που πολλοί αντιμετωπίζουν ως μυκητιακή μόλυνση – και των όγκων, οι οποίοι είναι επίσης μια αθεράπευτη ασθένεια του οργανισμού, η συμπτωματολογική ομοιότητα μεταξύ της μόλυνσης των οργανικών συστημάτων απ’ το μύκητα Candida και του καρκίνου και η στενή γενετική σχέση μεταξύ των μυκήτων και των νεοπλασιών κάνουν τα πράγματα ξεκάθαρα.
Όλα αυτά είναι στοιχεία που υποστηρίζουν και επιβεβαιώνουν την άποψη ότι, όπως συμβαίνει στο φυτικό βασίλειο, όλα τα είδη καρκίνου προκαλούνται από ένα μύκητα.
Μια μυκητιακή μόλυνση – από το είδος μυκήτων Candida – θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην ερώτηση τι προκαλεί την εμφάνιση ενός όγκου και προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινηθούν οι έρευνες σε μια προσπάθεια να λύσουμε το πρόβλημα του καρκίνου μια και καλή.
ΠΗΓΗhttp://humanmatterandsoul.blogspot.gr/
http://www.hellenicsunrise.blogspot.gr/

Διαβάστε και αυτά στους παρακάτω συνδέσμους

http://www.hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7996.html

http://www.hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/07/blog-post_21.html#more

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>