«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.01.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο καθωρισμος των πραγματικων οριων της Ευρωπης ειναι για τους «γνησιους Ευρωπαιους» μια προκληση. Ειναι τα πραγματικα συνορα της Ευρωπης στον Βορρα, στα Δυτικα και στα Νοτια πραγματι δια των μεγαλων θαλασσων οριοθετημενα;

Υφισταται μεταξυ των οριων αυτων ενας ενιαιος πολιτισμος της εσπεριας ο οποιος εξελιχθηκε βασιζομενος στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο;

Ειναι δυνατον να θεωρουνται Γερμανοι, δυτικοι- και ανατολικοι Γοτθοι, Βανδαλοι, Ουννοι και αλλες αρχικως νομαδικες ορδες απο τον βορρα και απο την ανατολη (Μεταναστευση των λαων μεταξυ 370 και 711 μ.Χ.) ως ευρωπα’ι’κοι λαοι;

Ειναι πραγματι ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος η κοιτιδα του ευρωπα’ι’κου πολιτισμου ‘η προκειται εδω για εναν Μυθο σκοπιμοτητας, οταν επιχειρηματολογειται οτι η ευρωπα’ι’κη μητρα ειναι τρισδιαστατη, δηλαδη οτι αυτη γεννηθηκε απο τον αρχαιοελληνικο ατομικισμο, απο τον χριστιανικο σοσιαλισμο και απο τον βορειο ηρω’ι’σμο και οτι οι αναδοχοι της Ευρωπης ειναι Ελληνες, Ιουδαιοι και Γερμανοι;

Μια γελεια πολιτισμικη ευρωπα’ι’κη ρητορικη διατυμπανιζει ευλογα τις ενιαιες αξιες και ενωτικες βασεις μεταξυ της αρχαιοτητας και του χριστιανισμου.

Ποιος και που εντοπισε τον χριστιανικο σοσιαλισμο;

Ειναι και αυτος ειναι μια φθηνη εφευρεση οπως και η ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια γερμανικης εθνοτητας;

 

 

 

Εχει τελικα ο Χριστιανισμος του Γκαμαλιηλ Σαουλ, δηλαδη του Αποστολου Παυλου, Αξιες; Ειναι ποτε δυνατο οι αρχαιοελληνικες Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα να εχουν κατι το κοινο με τις ετσι ονομασθεισες Αξιες του Χριστιανισμου;

Γιατι θεωρειται ο Ιουδα’ι’σμος ως η πνευματικα αρχηγικη ρατσα, η αρχηγικη γενεα του μελλοντος, η μελλοντικη δεσποτικη καστα της Ευρωπης και η σημερινη Ε.Ε. ως η Ευρωπη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ;

Και ακομη χειροτερα!

Σε συγχορδια με το κοσμοπολιτικο διαβημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου διατυπωνεται ο ισχυρισμος, οτι η Ευρωπη του αυριον μπορει να ειναι κατανοητη, μονο ως μια ενιαια πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη κατασκευη!

Αποτελει ομως μια πραγματικοτητα, οτι απο την εικοσαετια του 20ου μ.Χ. αιωνα εργασθηκε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος εντατικα και συστηματικα για να αναδυθη ως η ευγενης ρατσα εκ της χαριτος του πνευματος για την κυριαρχια επι ολης της Ευρωπης αρχικα και μετα επι ολοκληρου του Κοσμου.

Ηδη σημερα το διατυπωνει η ρατσα αυτη εμμεσα δια των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ που ελεγχει απολυτα σε ολες τις χωρες του πλανητη μας, οτι η Ε.Ε. του Μααστριχτ δεν ειναι σε θεση να αντιμετωπιση τις προκλησεις του παροντος, δηλαδη π.χ. το μεταναστευτικο προβλημα (Βιομηχανια Ασυλιας) που η ιδια η ρατσα αυτη δια των πολεμων στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη αλλα και στην βορεια Αφρικη δημιουργησεν και οτι μια λυση γινεται δυνατη μονο κατω απο μια παγκοσμια διακυβερνηση.

Οπως σημερα τα οργανα της Ε.Ε. που ειναι επανδρωμενα με τιμαριωτες των Μεγιστανων του Χρηματος αναμιγνυονται στις δικαιοδοσιες των μελων κρατων της Ε.Ε. ετσι και αυριο η σιωνιστικη παγκοσμια κυβερνηση λογω παγκοσμιων αναγκων και χωρις να δινη σε κανεναν εξηγησεις θα αναμιγνυεται και στις δικαιοδοσιες της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ. Ετσι εξηγηται γιατι οι σιωνιστες της Νεας Ταξης Πραγματων ενδιαφερονται για την οικονομικη κατασταση της Ε.Ε. περισσοτερο απο τους τους ιδιους τους Ευρωπαιους!

Οι Ευρωπαιοι και ιδιαιτερα οι Γερμανοι δεν γνωριζουν ακομη τιποτε, για το ποσο αποτελεσματικα μπορει να ισοπεδωθη η ευημερια τους απο μια εμπειρη για μεγαλοαπατες, ξαναμοιρασιες και ανακυκλωσεις παγκοσμια κυβερνηση… Καμια τοπικα οριοθετημενη συμφωνια μεταξυ των μελων κρατων της Ε.Ε. θα μπορει να υπαρχη εαν αυτη δεν ενσωματωθει σε μια παγκοσμια οικονομικη οργανωση για το ελευθερο εμποριο ως στην WTO ‘η στην ΤΤΙP.

Εδω και δεκαετιες εργαζονται εντατικα
σιωνιστικες ομαδες λομπυ για την απαλλοτριωση και για την υπαγωγη υπο
κηδεμονια των ευρωπαιων πολιτων με στοχο την αντικατασταση των δημοκρατικων εθνικων κρατων μελων της Ε.Ε. απο εκαστοτε οικονομικες ελιτ υπακουες στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Ο κυριος στοχος της TTIP π.χ. ειναι η μελλοντικη διακυβερνηση καθε χωρας απο το εμποριο. Η ληψη γνωσης απο τα στοιχεια των συμφωνιων του ελευθερου εμποριου TTIP των ΗΠΑ και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ειναι προσιτη μονο για τους για τους διαλεγμενους.

Ολοκληρη η ευρωπα’ι’κη οικογενεια αναγκαζεται να παραχωρηση ολο και περισσοτερα μεγεθη απο τη ενοτητα της για τις αναγκες της παγκοσμιας διακυβερνησης. Τετοια συνθηματα ολο και πολυπληθαινουν στα ελεγχομενα ηλεκτρονικα ΜΜΕ. Ο στοχος ειναι κατανοητος! Η δημιουργια ενος ανοργανωτου, χωρις στηριγματα και κοινωνικες υποδομες ευρωπα’ι’κου λαου, δηλαδη μιας αμορφης μαζας ανθρωπων χωρις μελλον, χωρις πατριδα και μονο ικανη ως εστια για δικτατοριες των Μεγιστανων του Χρηματος, δια των μεμονομενων δικτατοριων της αριστερας και δεξιας με κοινοβουλευτικο μανδυα απο τους ετσι ονομαθεντες «Δημοκρατες» π.χ. τυπου Κωστα Σημιτη, Κωνσταντινου Καραμανλη, Γιωργου Παπανδρεου, Αντωνη Σαμαρα, Αλεξη Τσιπρα και αλλων στην σημερινη Εβραιο-Ελλαδα.

Οι μεταναστες που καποτε κατοικησαν μονιμα στην Ελλαδα ηρθαν βεβαια απο τον Βορρα και δη λογω των παγετωνων.

Η αστρονομια μας διδασκει, οτι η ηπια κλιματικη ζωνη της Γης, λογω της μεταπτωσης του γηινου αξονα γυριζει προς τον Ηλιο καθε 12.908 χρονια (25.816:2) μια φορα σε μεγαλη αποσταση οπως σημερα και μια φορα σε μικρη αποσταση οπως πριν 143.000 χρονια.

Κατα τον Πλατωνα (25, Καταστροφικα) υψωνεται για τον λογο αυτον η θαλασσια επιφανεια καταστροφικα για τις παρακτιες περιοχες.

Ο Σερβος αστρονομος Μιλουτιν Μιλανκοβιτς υπολογισεν τις χαρακτηριστικες περιοδους των κυκλων των γηινων τροχιων οι οποιοι εμφανιζονται στις συνηθως μεγαλες χρονικες κλιματικες μοναδες σε 23.000, 41.000, 100.000 και 400.000 χρονια.

Δεν αποκλειεται συνεπως μια χρονικη περιοδος του θανατηφορου ψυχους για τους κατοικους της Γης.

Στα τελευταια 3 εκατομμυρια χρονια ειχαμε στον πλανητη Γη 30
παγετωδεις εποχες.

Η προτελευταια παγετωδης εποχη εληξε πριν 160.000 χρονια. Η τελευταια παγετωδης εποχη αρχισε πριν 130.000 χρονια και διαρκει ακομη μεχρι τις ημερες μας. Κατα την διαρκεια της Τριτογενους γεωλογικης εποχης (Πλειοκαινο, Εοκαινο, Ολιγοκαινο, Μειοκαινο και Ηωκαινο) μεταξυ 66,4 εκατομμυρια εως 1,85 εκατομμυρια χρονια υποχωρησε η θαλασσια επιφανεια κατα 500, 200, 20, 8 και μ0 μετρα, δηλαδη εως τα σημερινα της ορια.

Κλιματικα η Τριτογενης γεωλογικη εποχη χαρακτηριζεται με μια πτωση της θερμοκρασιας. Η Τεταρτογενης γεωλογικη εποχη (Παλαιοπλειοστοκαινο, Μεσοπλειοστοκαινο και Νεοπλειοστοκαινο, νυν Εποχη) η οποια διαρκει απο πριν 1,85 εκατομμυρια μεχρι σημερα, χαρακτηριζεται με τεσσερες περιοδους υψηλου ψυχους (Günz, Mindel, Riß και Wurm) και τρις ενδιαμεσες θερμες φασεις. Πριν 20.000 χρονια ηταν το 30 % της στερεας της Γης σκεπασμενο απο παγους.

Η τηξη αυτων αρχισε πριν 10.000 χρονια και βρισκεται σημερα μονο το 10 % της στερας σκεπασμενο με παγος και το 14% του εδαφους της στερεας ειναι αιωνια παγωμενο.

Εως το Ολιγοκαινο της Τριτογεννους γεωλογικης εποχης επικρατουσαν τα ομοια προς τους ανθρωπους οντα Χομιτεν και Πονγκιτεν.

Απο τη αλλαγη Ηωκαινο της Τριτογενους γεωλογικης εποχης προς
το Πλειοστοκαινο της Τεταρτογενους γεωλογικης εποχης εμφανιστηκεν ο ανθρωπος πρωτα υπο την μορφη Homo sapiens Neanderthalensi και μετα υπο την μορφη Homo sapiens.

Λογω των κατακορυφων τεκτονικων κινησεων διακοπηκε κατα περιοδους η επικοινωνια της Μεσογειου Θαλασσης με τον Ατλαντικο Ωκεανο με αποτελεσμα να αποξηραθη αυτη πριν 6 εκατομμυρια χρονια, δηλαδη προς το τελος της Μειοκαινου της Τριτογενους γεωλογικης εποχης.

Η επικοινωνια με τον Ατλαντικο Ωκεανο αποκατασταθηκε πριν 4,5 εκατομμυρια χρονια. Την τελικη σφραγιδα της σημερινης εικονας του ευρυτερου ελληνικου χωρου εθεσαν οι εντονες γεωμορφολογικες μετακινησεις, δηλαδη η τεκτονικη των διαρρηξεων κατα τις τελευταιες φασεις της αλπικης ορογεννησης, που εφθασαν στην μεγαλυτερη τους ενταση κατα την Τεταρτογενη γεωλογικη εποχη, οπου ελαβεν χωρα και ο κατακερματισμος της Αιγαι’ι’δος, η οποια ειχε αναδυθει πριν 13 εκατομμυρια χρονια κατα την Τριτογενη γεωλογικη εποχη, και η καταβυθιση μεγαλων τμηματων της παλαιας κρυσταλλοπαγους μαζας, της οποιας τα υπολοιματα ειναι οι σημερινες κρυσταλλοσχιστωδες μαζες των κυκλαδικων νησων.

Οι χρονολογησεις για τους αρχαιους Ελληνες και για τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο ειναι πολυ αμφιβολες.

Υφισταται η υπονοια οτι ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος (οι Κρονιοι!) θελει να αποκρυψη, οτι ο πολισμος των Διογενων Ολυμπιων βρισκεται πολυ πισω απο το 2.000 π.Χ. οπως αυτοs τον θελei οτι αρχισεν.

Ο αγωνας μεταξυ των Διογενων Ολυμπιων και των Κρονιων συνεχιζεται αμειωτος μεχρι τις ημερες μας! Στα εργα του Ιπποκρατη ο οποιος γεννηθηκε το 460 π.Χ. βρισκουμε αστρονομικα στοιχεια τα οποια προτου καταληξουν στον Ιπποκρατη εκαναν μια διαδρομη 10.142 χρονων.

Λογω της μεταβολης του αξονα της Γης κατα την περιστροφη αυτης γυρω απο τον Ηλιο, μεταβαλλεται για τον ιδιο τοπο παρατηρησης η Ανατολη και η Δυση των λαμπερων απλανων αστερων κατα 1 ημερα ανα 70,43 χρονια για την επομενη περιοδο.

Απο την γεννηση του Ιπποκρατη εως τις ημερες μας υπολογιζεται μια μεταβολη για την Ανατολη και Δυση των λαμπερων απλανων αστερων 2475 : 70,43 = 35,14 ημερες.

Εαν ληφθει ως τοπος παρατηρησης ο ουρανιος θολος π.χ. πανω απο την Αθηνα, διαπιστωνεται οτι εκει οι Πλειαδες δυουν την 15ην Μα’ι’ου καθε μη δισεκτου ετους, δηλαδη 38 ημερες προ της θερινης στροφης του Ηλιου ‘η 144 ημερες μετα την χειμερινη στροφη του Ηλιου.

Η χρονικη περιοδος διαρκειας για να εισελθουν τα αστρονομικα στοιχεια στα εργα του Ιπποκρατη υπολογιζεται με 144 x 70,43 = 10.142 χρονια. Κατα τον ιδιο τροπο υπολογιζεται οτι ο χειμωνας στην Ελλαδα στα μεσα της 9ης χιλιετιας π.Χ. ειχε διαρκεια 300 ημερων και οτι η Ανοιξη στα μεσα της 22ης χιλιετιας π.Χ. διηρκησε μονο 28 ημερες, λογω των παγετωνων.

Με την χρονικη περιοδο που αρχιζει με την εμφανιση των Πρωτοελληνων εως την εποχη του Διος καταγινεται ο Ησιοδος, ο ποιητης των Μουσων, με την «Θεογονια» (1020 στιχοι) την οποιαν διδαχθηκε απο τις Μουσες (θυγατερες της Μνημοσυνης!), Κλειω (Ιστορια), Ευτερπη (Κεραμικη και λυρικη Μουσικη), Μελπομενη (Παιδεια), Τερψιχορη (Αναλυση σπουδαιων Γεγονοτων), Πολυμνια (Εξελιξη της Γραφης), Καλλιοπη (Γλωσσα και Γραφη), Θαλεια (Καλλιεργεια της Γης), Ερατω (Ερωτας) και Ουρανια (Λογος) και η οποια καταμεριζεται ως εξης:

1. Γεννηση των Οροσειρων και των Πρωτοελληνων Θηρευτων-Θεων
2. Γεννηση των Κυκλωπων-Κτηνοτροφων
3. Γεννηση των Ουρανιωνων και των τεχνων
4. Εμφανιση του Διος

Η ιστορια της «Θεογονιας» ξεκινα απο τον ελλοπα θηρευτη και κλεινει με τον μεγιστο των πολιτισμων, ο οποιος εσημειωθη επι της βασιλειας του Διος.

Οι Πρωτοελληνες ξουσαν μια νομαδικη ζωη, κυνηγουσαν ζωα, μαζευαν ρογια και ριζες. Ως θηρευτες που ακομη δεν εξημερωσαν ζωα δεν παρηγαγαν τιποτε και
δεν χρειαζονταν να σκεφθονται για το επομενο ετος οπως πρεπει να κανουν οι
Χωρικοι. Αργοτερα προστατευαν οι Θηρευτες-Κυκλωπες (κτηνοτροφοι) τα
Ζωα τους απο τους διαφορους κινδυνους και εκτιζαν περιξ («κυκλω») των σπηλαιων , εντος των οποιων κατοικουν οι ιδιοι και συγκεντρωναν και τα ποιμνια τους (προβατα και γιδια), τοιχους λιθινους υψηλους (Οδυς. Ι 181-185).
Περαν των κτηνοτροφων για προβατα και γιδια υπηρχαν και οι κτηνοτροφοι
για βοδια και ταυρους,

Οι «Κενταυροι» ησαν δικαιοι Πρωτοελληνες, δηλαδη ομαδα Πρωτοελληνων με ανεπτυγμενη την συνειδηση του κοινου συμφεροντος και δη δια της ιατρικης.

Σημερα τους κενταυρους ονομαζουν οι Αμερικανοι «cowboys».

Οι Πρωτοελληνες τους αποκαλουσαν «βουκολους».

Στο Πηλιο της Θεσσαλιας εκτος απο τους βουκολους ανεπτυχθηκε και η τεχνη του πηλου. Η ενοτητα μεταξυ κυκλωπων-κενταυρων υπηρξε σε περιοδο προγεωργικη.

Η πορεια των Πρωτοελληνων απο της κορυφες των ορεων εως στις γεωργικες κατοικιες στους λοφους και παντοτε πλησιον λιμνων, ποταμων και ακτων μαζι με την εξελιξη της γεωργιας οδηγησεν στην κατασκευη πλοιων, στον σχεδιασμο και κατασκευη δρομων, στην εξελιξη της τεχνολογιας και σε πολλα αλλα που επεδρασαν αποφασιστικα στην αναπτυξη της ελληνικης κοινωνιας.

Στον στοιχο 209 της Θεογονιας αναφερονται οι Τιτανες που ηρθαν απο τον Ουρανο.

Τα εργα των «Ουρανιδων» περιγραφονται στην Ιλιαδα του Ομηρου σελις 150-153 και 211-212. Η Θεογονια (στιχ. 146-149) ομιλει για τα νεα τεκνα του Ουρανου και της Γης και προσδιοριζει τους γεννητορες γενικα της ανθρωποτητας, οπως αργοτερα προσδιωρισε την γενεση των οντων απο τον Ωκεανο και απο την Τηθυα.

Οταν ο Πλατων στον «Τιμαιο, 22,24) ομιλει για κατακλυσμο δεν ενοει βεβαια αυτον της Μεσοποταμιας της Παλαιας Διαθηκης που ηταν τοπικης εμβελειας αλλα μια παγκοσμια καταστροφη ως αποτελεσμα μεταβολων στον αξονα περιστροφης της Γης, Απο την καταστροφην αυτη σωθηκαν μονο οι θηρευτες και οι κτηνοτροφοι των οροσειρων. Οι κυκλωπες προ του κατακλυσμου (στους Πρωτοελληνες υπηρξαν τεσσεροι οι γνωστοι, ο του Τυφωαιως, του Ογυγου. του Δευκαλιωνος και του Δαρδανου) εκτιζαν προστατευτικα για να επιζησουν τις καταστροφες ομοιες κατασκευες κατοικιων με κυψελες μελισσων θαμενες κατω απο το εδαφος.

Τετοιες «Μυκηνα’ι’κες» κατασκευες-μιμησεις των Κυψελων των προκατακλυσμαιων Κυκλωπων υπαρχουν ακομη απο την Παργα Λαρισσης εως την Μεσσηνια Πελοποννησου, στα Επτανησα, στην Κρητη, στην Κυπρο, στον Ορχομενο, στον Μαραθωνα και κατω απο τους νεολιθικους οικισμους Διμηνι (5.000 εως 7.000 ετων π.Χ.) και Μαλθη (4.000 ετων π.Χ.).

Οι αρχαιολογικοι εντοπισμοι στις εκτεταμενες ανασκαφες στο Σπηλαιο Πετραλωνων Χαλκιδικης χρονολογησεως 700.000 χρονια π.Χ., στην ελληνικη Μακεδονια χρονολογησεως 100.000 χρονια π.Χ., στην Λαρισσα της Θεσσαλιας χρονολογησεως 8.200 χρονια π.Χ., στην νησο Γιαρο χρονολογησεως 6.000 χρονια π.Χ., ο λιμναιος οικισμος Καστοριας χρονολογησεως 6.000 χρονια π.Χ., η λιθινη σφραγιδα Γιαννιτσων χρονολογησεως 7.000 χρονια π.Χ.,και αλλα πολλα, δειχνουν οτι οι Ελληνες ειναι γηγενης στον τοπο τους. Για τον λογο αυτο και οι χρονολογησεις για την γεωργικη επανασταση, για την παλαιολιθικη, νεολιθικη, για την εποχη του χαλκου κ.α. ειναι αυθαιρετες και γι’ αυτο ανευ σημασιας.

Πως μπορει αλλως να εξηγηθη, οτι κοσμηματα απο χαλκο που εντοπισθηκαν στις αρχαιολογικες ανασκαφες στους Σιταγρους Δραμας στην
ελληνικη ανατολικη Μακεδονια, χρονολογηθηκαν απο Βρεταννους αρχαιολογους με 4.700 χρονια π.Χ.; Εαν στην περιοχη αυτη οι Ελληνες κατασκευαζαν χαλκινα κοσμηματα το 4.700 π.Χ. η εξορυξη και η επεξεργασια του χαλκου θα επρεπε να ειχε αρχιση πολυ παλαιοτερα. Μην ξεχναμε εδω και τα χαλκινα αρματα που περιγραφονται στην Ιλιαδα του Ομηρου. Πριν μερικα
χρονια εντοπισθηκεν κατα τις αρχαιολογικες ανασκαφες στο ορος Γκεβερλικ Τεπε της Ανατολιας της Τουρκιας μια πολη λατρειας με γεωργικα προ’ι’οντα
που χρονολογηθηκε στο 13.000 π.Χ. Πως ειναι ποτε δυνατο μεχρι σημερα να αναγνωριζεται διεθνως οτι η γεωργικη επανασταση αρχισε στην Μεσοποταμια γυρω στο 8.000 π.Χ.;

Σε τι τελικα οφειλονται οι εσφαλμενες χρονολογησεις; Υπαρχουν σοβαρες υπονοιες οτι αυτες βασισθηκαν στις χρονολογησεις που περιεχει η ανασκαφεισα
μαρμαρινη πλακα στην νησο Παρο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου οι οποιες χαραχθηκαν το ετος 264 π.Χ. Στα αρχαια ελληνικα συγγραμματα και πολλες φορες στα αρχαιολογικα ευρηματα οι χρονολογησεις διδονται σε σεληνιακα και οχι σε ετησια ετη. Τα αναφερομενα στο «Παριο Μαρμαρο» για το απωτερο παρελθον των Ελληνων δεν ανταποκρινονται χρονολογικα στην πραγματικοτητα. Διεθνως επικρατει σκοπημα με την προπαγανδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δηλαδη των Κρονιων, λανθασμενα και για παραπλανιση οτι ο Ελληνικος Πολιτισμος σε αντιθεση με τον Ιουδα’ι’κο αρχιζει την 2η
χιλιετια π.Χ. και οτι ο Τρω’ι’κος πολεμος διεδραματισθηκε στο δευτερο ημισυ του 13ου π.Χ. αιωνα. Διαβαζοντας ομως το «Παριο Μαρμαρο» και οσο προχωρουμε αντιστροφα απο τις ποιο κοντα χρονολογησεις προς τις παλαιοτερες διαφενεται μια συμπικνωση του χρονου. Το χρονικο διαστημα π.χ. απο τον βασιλεα των Αθηνων Κεκροπα (Αναγραφη Α1, 1582 π.Χ.) εως την διαβαση του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια (Αναγραφη Β3, 334 π.Χ.) ειναι κατα το «Παριο Μαρμαρο» 1248 χρονια. Κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη (80-20 π.Χ.) ομως, το διαστημα αυτο ειναι 23.000 χρονια. Συμφωνα με πληροφοριες ιερεων της αρχαιας Αιγυπτου, κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη, ο Ακτινος, ο υιος του βασιλεως Ηλιου, ηταν συγχρονος του Κεκροπα (Βιβλιον V, 56, 4-7) και οτι απο την βασιλεια του Ηλιου μεχρι της διαβασεως του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια, ειχαν παρελθει 23.000 ετη. Απο ενα αστρονομικο

στοιχειο που μνημονευει ο Διοδωρος ο Σικελιωτης («κατα της Σειριου αστρου επιστολην, καθ’ ην συνεβειν πνειν τους ετησιας») επι Ακταιωνος (Βιβλιον IV, 62, 1/3) και εαν λαβουμε υπ’ οψη οτι ο Ακμαιων ηταν εγγονος του Καδμου, βασει των δεδομενων της μεταπτωσης του αξονα της Γης, υπολογιζεται, οτι ο
Καδμος εζησε περιπου μεταξυ του 26.400 και του 23.000 π.Χ. και οχι οπως αναφερεται στο «Παριο Μαρμαρο» (Αναγραφη Α7), οτι ο Καδμος ηρθε στην Θηβα το 1519 π.Χ. Κατα τον Διογενη Λαερτιο οι αρχαιοι Αιγυπτιοι ισχυριζονται, οτι ο Ηφαιστος ο υιος του Νειλου, ειναι εκεινος ο οποιος αρχισε την Φιλοσοφια…απο αυτον εως τον Αλεξανδρο του Μεγαλου επερασαν 48.863 ετη και εγιναν 373 εκλειψεις Ηλιου και 832 εκλειψεις Σεληνης.

Οι Δωριεις κατοικουσαν στα νοτια της Πελοποννησου (Σπαρτη), στις νοτιες ακτες της Μικρας Ασιας και στις νησους Ροδος, Κρητη και Σικελια οπως και στην νοτια Ιταλια. Οι Ιωνες κατοικησαν στην Αττικη (Αθηνα), στην Ευβοια, στις νησους των Κυκλαδων και στην Σαμο. Στις δυτικες ακτες της Μικρας Ασιας ιδρυσαν 12 πολεις μεταξυ των οποιων την Εφεσο και την Μιλετ. Στην χρονικη περιοδο του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας (323 – 133 π.Χ.)
ζουσαν οι ανθρωποι πασης προελευσης ειρηνικα και χωρις ιστορικες ριζοσπαστικες ανατροπες. Στην εποχη αυτη οι ανθρωποι καθε πολιτισμικου κυκλου, τοσο δυτικης οσο και ανατολικης προελευσης, για πρωτη φορα στην ζωη τους αισθανονταν ασφαλεις και δη σε ολα τα κοινωνικα στρωματα ακομη και μεχρι τα κατωτατα. Παντου επικρατουσαν οι αρχαιοελληνικες Αρετες,
Αρχες, Αξιες και τα Ιδανικα. Αυτη ηταν για πρωτη φορα μια γνησια «Ευρωπη» και οχι οπως η σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, στην οποια ασκουν εξουσια οι τιμαριωτες των Μεγιστανων του Χρηματος.

Ολα τα οργανα της σημνερινης Ε.Ε., ως π.χ. Κομισιον, Βουλη, Ανωτατο Δικαστηριο, Λογιστηριο, ΕΚΤ και πολλα αλλα εινα επανδρωμενα με τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ολες οι σοβαρες αποφασεις περνονται απο
Συνδεσμους και Μεγαλοεπιχειρησεις. Η επιδραση αυτων αντικατατροπιζεται
στο μεγεθος και στην πληθωρα των ογανωσεων λομπυ στις Βρυξελλες και στις αποφασεις που καλυπτουν αποκλειστικα τα ενδιαφεροντα των Μεγιστανων του Χρηματος. Μολις πριν λιγες ημερες στο Συνεδριο περι της κλιματικης αλλαγης
στο Παρισι, υποχρεωθηκαν εκβιαστικα 190 χωρες του πλανητη μας να υποκυψουν στις ηλιθιοτητες της μεγαλοαπατης της κλιματικης αλλαγης και να
υπογραψουν πραγματα που θα τους οδηγησουν στην ολικη φτωχεια. Δυστυχως τα δυο κρατη πυρηνες της Ε.Ε. Γερμανια και Γαλλια ειναι οι ποιο επικινδυνη
εχθροι της Ευρωπης των Πατριδων. Τα δυο αυτα κρατη εργαζονται αποκλειστικα για την Νεα Ταξη Πραγματων που επιδιωκει την παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη μας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.
Και στα γερμανικά:
EUROPÄISCHE UNION.
EINE EUROPÄISCHE IMITATION DES INTERNATIONALEN POLITISCHEN ZIONISMUS?

Dr. Georg Chaziteodorou

Die Festlegung der wahren Grenzen in Europa ist eine Herausforderung vor der
die «echten» Europäer stehen müssen. Sind die wahren Grenzen Europas im Norden, Westen und Süden tatsächlich durch die großen Gewässer gezogen?
Gibt es innerhalb dieser Grenze eine einheitliche Kultur des Abendlandes die sich aus den Grundlagen entwickelt hat, die man den alten Hellenen verdanken?
Können Germanen, West- und Ostgoten, Vandalen, Hunnen und andere früher Nomadenhorden aus dem Norden und Osten (Völkerwanderung 370-711 n. Chr.) als europäische Völker betrachtet werden? Ist tatsächlich die althellenische Kultur die Wiege der europäischen Kultur oder handelt sich hierbei um einen beabsichtigen Mythos, wenn es behauptet wird, dass die europäische Seele dreidimensional ist d.h. dass sie aus althellenischen Individualismus,
christlichem Sozialismus und nordischen Heroismus geboren ist und dass die Paten Europas Hellenen, Juden und Germanen sind? Eine lächerliche kulturelle Europa-Rhetorik beruft sich gern auf gemeinsame Werte und verbindliche
Grundlagen wie Antike und Christentum. Wer und wo eigentlich hat den christlichen Sozialismus entdeckt? Ist er wahrscheinlich eine ähnliche Erfindung
wie das heilige römische Reich deutscher Nation? Hat das Christentum von Apostel Paulus überhaupt Werte? Können die althellenischen Tugenden, Werten, Prinzipien und Idealen etwas gemeinsamen mit den so genannten
Werten des Christentums haben? Wieso wird das Judentum als die geistige Führerrasse, die Führergeneration der Zukunft, die künftige Herrscherkaste
Europas und die heutige EU als das Europa der Töchter und Söhne Abrahams betrachtet? Und schlimmer noch! Im Einklang mit dem sprichwörtlichen
kosmopolitischen Zug des internationalen politischen Zionismus wird behauptet dass das Europa von morgen nur als eine multinationale, multikulturelle Einheitskonstruktion vorstellbar sein wird. Tatsache aber ist dass der internationale politische Zionismus die europäische Einigung, seit den zwanziger Jahren unseres Jahrhunderts, so vorangetrieben hat, um sich am Ende offen als die Adelsrasse von Geistes Gnaden zu Beherrschung Gesamteuropas zuerst und der ganze Welt danach präsentieren zu können. Bereits heute indirekt

diese Rasse durch die elektronischen Massenmedien die sie total kontrolliert, sagt uns, dass das politisch vereinte Maastricht-Europa nicht in der Lage ist
alle derzeitigen Herausforderrungen wie z.B. das derzeitiges Problem mit den Flüchtlingen (zionistische Asylindustrie!) zu lösen, es sei denn in Unterordnung unter einer zionistischen Weltregierung. So wie sich heute, die mit zionistischen Vasallen besetzter Brüsseler EU-Organe aus angeblich regionalen Gründen
massiv in die nationalen Belange der EU-Mitgliedsstaaten einmischen, wird sich morgen die zionistische Weltregierung einfach aus universalen Gründen, ohne Rechenschaft zu geben, um Europas Belange kümmern. Klar, dass die zionistischen Weltordner um Europas wirtschaftliches Wohlergehen viel
besorgter sind als die meisten Europäer selbst! Die Europäer und besonders die Deutschen wissen noch gar nicht, wie gut der Hebung ihres Wohlstands das Schalten und Walten einer traditionell erfahrenen für Umverteilungen zionistischen Weltregierung tun wird…Kein regional begrenztes Abkommen den betroffenen EU-Völkern sämtliche möglichen Vorteile des Handels und der politischen Sicherheit sichern kann, wenn ein solches Abkommen nicht im Rahmen einer weiteren, ja weltweiten Wirtschaftsorganisation wie WTO oder
TTIP konstruiert wird. Regionale Gruppierungen in der EU werden so gut wie sicher scheitern, wenn sie nicht einer universalen Organisation angegliedert werden. Seit Jahrzehnten arbeiten intensiv zionistische Lobbygruppen an der
Enteignung und Entmündigung der EU-Bürger mit dem Ziel, demokratische
EU-Nationalstaaten durch die exklusive Herrschaft selbst erwählten Finanzeliten des internationalen politischen Zionismus zu ersetzen. Das Hauptziel der TTIP ist in der Zukunft der Handel den Staat regieren. Die Einsicht in den Unterlagen der Freihandelsabkommen TTIP der USA und damit des internationalen politischen Zionismus ist nur für auserwählten vorbehalten. Die ganze
europäische Familie müsse sich immer mehr ihrer Einheit in den lebenswichtigen Problemen und Bedürfnissen und daher auch die Notwendigkeit des Zusammenschlusses bewusst werden. Solche Parolen flimmern bereits über
fast alle europäischen Mattscheiben! Das Ziel ist plausibel! Eine desorganisierte,
haltlose, ungegliederte Bevölkerung Europas d.h. eine amorphe Masse ohne
Vergangenheit, ohne Zukunft. ohne Vaterland und nur Fähig als Nährboden für die Diktatur der Hochfinanz, über die einzelnen Diktaturen, Rechte und Linke,
der so genannten «Demokraten».

Die Einwanderer, die in Hellas irgendwann sesshaft wurden, kamen sicherlich aus dem Norden und das wegen der Eiszeiten. Die Astronomie lehrt uns, dass die gemäßigte Klimazone der Erde, wegen des Nachfalls der Erdachse, dreht sich zu der Sonne je 12.908 Jahre (25.816:2) einmal in großen Abstand wie zu Zeit und einmal in kleinen Abstand wie vor 134.000 Jahre. Nach Plato (25, Katastrophika) steigt dadurch für lange Zeit der Meeresspiegel katastrophal für die Küstenregionen an. Der serbische Astronom, Milutin Milankovitsch,

ermittelte die dominanten Perioden der Erdbahnzyklen die hervortreten in den meisten langen Klima-Zeiteinheiten bei 23.000, 41.000, 100.000 und 400.000
Jahren. Ein Zeitalter der tödlichen Kälte für die Erdbewohner ist also nicht auszuschließen.

In der letzten 3 Mio. Jahren hatten wir auf der Erde 30 Eiszeiten. Die vorletzte Eiszeit endete vor 160.000 Jahre. Die letzte Eiszeit begann vor 130.000
Jahren und dauert noch an. Im Lauf des Tertiärs (Paläozän, Eozän, Oligozän, Miozän und Pliozän) der vor 66,4 bis vor 1,85 Mio. Jahren andauerte, wich das Meer schrittweise um 500, 200, 20, 8 bis 0 m d.h. in seine heutigen Grenzen zurück. Klimatisch stand das Tertiär im Zeichen einer nahezu steten Temperaturabsenkung. Die wichtigste Erscheinung des Quartärs (Paläopleistozän, Mesopleistozän, Neopleistozän, jetzt Zeit), der vor 1,85 Mio. Jahren bis heute andauert, war die Vereisung (Eiszeiten Günz, Mindel, Riß und Wurm). Vor 20.000 Jahren waren etwa 30 % der Landflächen der Erde unter Eis begraben. Vor etwa 10.000 Jahren begannen die großen Eisplatten und
Gletscher auf jene Reste zurück zu schmelzen, die sich heute in den
Polargebieten, auf Grönland, Island und in den Hochgebirgen finden. Heute
sind 10 % der Landfläche der Erde unter Eis begraben und etwa 14 % ewig
gefroren (Permafrostgebiete). Mit Pleistozän also bezeichnen Geologen jenen Abschnitt der Erdgeschichte die vor 1,85 Mio. Jahren begann und vor 10.000
Jahren endete. Bis zum Oligozän des Tertiärs sind die Menschenähnliche Lebenswesen Homiden und Pongiten dominiert. In der Wende Pliozän des Tertiärs und Pleistozän des Quartärs erscheinen die Menschen Homo sapiens Neanderthaleusi und «Homo sapiens».
Die zeitlichen Angaben über die Hellenen und über die hellenische Kultur sind
stark anzuzweifeln. Es besteht der Verdacht dass der internationale politische
Zionismus (die Kronier!) vermeiden will, dass es bekannt wird, das die Kultur der Diogenen Olympier viel weiter zurück als 2.000 Jahren v. Chr. greift. Der Kampf zwischen Diogenen Olympier und die Kronier dauert bis heute an. In den
Schriften des Mediziners Hippokrates (geboren 460 v. Chr. auf der Insel Kos) sind astronomische Kenntnisse zu finden, die bevor diese zu ihm kamen, hatten eine lange Zeitperiode von 10.141 Jahren hinter sich gelassen. Wegen der Veränderung der Neigung der Erdachse bei der Bewegung um die Sonne,
verändert sich auch für den gleichen Betrachtungs-Ort das Aufgehen und Untergehen der Fixsterne um 1 Tag je 70,43 Jahren, gegenüber den nächsten Perioden. Von der Geburt Hippokrates bis heute errechnet sich eine Veränderung auf das Aufgehen und Untergehen der Fixsterne von 2475: 70,43 = 35, 14 Tagen. Zum Zeit gehen die Plejaden am Himmel Athens 38 Tagen vor der Sommerwende der Sonne oder 144 Tagen nach der Winterwende der Sonne unter. Die Zeitperiode auf die, die astronomischen Angaben im Hippokrates

passen würden, errechnet sich wie folgt: 144 x 70,43 = 10.141 Jahre. Auf der gleiche Weise errechnet man dass der Winter in Hellas gegen Mitte des 9ten Jahrtausends v. Chr. 300 Tage und der Frühling Mitte des 22ten Jahrtausends
v. Chr. nur 28 Tage dauerte.

Die Zeitperiode die mit der erst Erscheinung der Protohellenen beginnt bis der Epoche von Zeus wird von Hessiod, den Dichter der Musen, in seiner «Theogonie» (1020 Versen) die ihm die Musen (Töchter des Gedächnis!), Klio (Geschichte), Euterpe (Tonkunst und lyrischer Gesang), Melpomene (Bildungswesen), Terpsichore (Analyse von wichtigen Ereignissen), Polymnia (Entwicklung der Schrift), Kalliope (Sprache und Schrift), Thalia (Anbau von Getreide), Erato (Erotik) und Urania (Logos) gelehrt haben, wie folgt unterteilt:

1. Geburt der Gebirge und der Protohellenen Jäger-Götter
2. Geburt der Zyklopen-Viehzüchter
3. Geburt der aus dem Himmel gekommenen und
4. Erscheinung von Zeus

Die Protohellenen führten ein Nomadenleben, sie jagten, sammelten Früchte, Beeren und Wurzeln. Als Jäger, die noch nicht Tiere zähmten, erzeugten nicht und brauchten auch nicht auf ein Jahr in voraus zu denken, wie es die Bauern tun müssen. Später schützten die Viehzüchter-Zyklopen ihre Tiere von den Gefahren und bauten rund um die Höllen zyklopische Steinmauern (Odyssee I, 181-185). Neben den Schafshirten gab es auch Rind- und Stierhirten d.h. die Zentauren. Notgedrungen wurden die Zyklopen und die Zentauren Ackerbauer und damit sesshaft. Der Marsch der Protohellenen von den lang gestreckten
Bergketten bis der viehzüchtige landwirtschaftliche Behausungen in Hügel und immer in der Nähe von Seen, Flüssen und des Meeres, hatte als Ergebnis, zusammen mit der Entwicklung der Landwirtschaft, der Schiffbau, die Planung und der Bau von Strassen, die Entwicklung der Technik u.a. die erhebliche Beeinflussung der hellenische Gesellschaft. Es wurde angenommen dass diese Leute, die nach Vers 209 die so genannten Titanen, «aus dem Himmel gekommenen» seien (Vers 502). Wenn Plato in «Tmaios, 22,24» über ein Sintflut spricht, meint er wohl nicht die Sintflut von Mesopotamien des Alten Testaments, die lokal begrenzt war, sondern eine weltweite Katastrophe, die durch Veränderungen in der Drehachse der Erde verursacht wurde. Von dieser
Katastrophe sind nur die Jäger und die Viehzüchter in den Bergketten gerettet worden. Die Zyklopen vor der Sintflut (es gab in Hellas vier und zwar von
Typhoneus, Ogigou, Deukalion und Dardanou) um Katastrophen zu überleben,
bauten wie in Mykene bienenkorbähnliche unter dem Erdboden versteckte Gebäude.

Die archäologischen Funde in der Höhle Petralon von Chalkidiki in Nordhellas
sind mit 700.000 Jahre, von hellenischem Makedonien mit 100.000 Jahre, von
Larissa Thessaliens mit 8.200 Jahre, von der Insel Jahros (Ägäis) mit 6.000
Jahre, datiert. Aus diesem Grund, auch die noch geltende Einteilung der
prähistorischen Zeiten, in landwirtschaftliche Revolution, Altsteinzeit, Neusteinzeit, Kupferzeit usw. sind willkürlich und bedeutungslos. Wie kann
erklärt werden, dass die Kupferschmuckstücke die in Sitagrie, Kreis Drama, in Ostmakedonien von Hellas ausgegraben wurden, mit 4.700 Jahre v. Chr. von
britischen Archäologen datiert wurden. Erst vor kurzem sind in Nebelberg von Göberlik Tepe in Anatolien der Türkei, Ausgrabungen von Kultstädten mit 13.000 Jahren v. Chr. datiert wurden. Die entdeckten Samen von landwirtschaftlichen Produkten beweisen, dass die landwirtschaftliche Revolution viel früher als vor 8.000 Jahren begonnen hat. Wie ist z.B. möglich,
dass die Neusteinzeit um das Jahr 3.000 v. Chr. und die Verarbeitung von Kupfer um das Jahr 3.600 v. Chr. begonnen haben? Allein diese Beispiele sollten ein Anlass sein, endlich die alten Datierungen nochmals zu überprüfen. Wie kam man zu falschen Datierungen? Wie es scheint, Schuld müssen die Datierungen einer ausgegrabenen Marmorplatte auf der Ägäisinsel Paros sein. Von den Achäern in Mittelhellas weiß man etwa seit 1600 v. Chr., wenn man
die Datierungen bei der ausgegrabenen Marmorplatte in der Insel Paros der Ägäis zugrunde legt. Es besteht aber der Verdacht dass hier die Angaben in
Mond- und nicht in Erdjahren gemacht wurden. Die Datierungen auf die Marmorplatte erfolgten im Jahre 264 v. Chr. Wenn man umgekehrt sich vorgeht d.h. von den jüngeren zu den älteren Datierungen stellt man eine Komprimierung der Zeiten fest. Der Zeit-Abstand z.B. von dem König Athens
Kekropas (Datierung A1, 1582 v. Chr.) bis die Überquerung Alexanders des Großen nach Asien (Datierung B3, 334 v. Chr.) ist nach der Interpretation der Datierungen des Marmors der Insel Paros 1248 Jahre. Nach Diodoros von Sizilien (80-20 v. Chr.) jedoch beträgt der zeitlicher Abstand 23.000 Jahre. Nach
Angaben von altägyptischen Priestern, wie Diodoros von Sizilien (Buch V, 56,
4-7) berichtet, Aktinios, Sohn des Sonnenkönigs, lebte in gleiche Zeitperiode wie der König von Athen Kekropas und das zwischen der Königsherrschaft des Königs Sonne und bis der Überquerung Alexanders des Großen nach Asien
vergingen 23.000 Jahren. Nach eine astronomischen Erscheinung des Sterns
Sirius in der Zeit von Akteon, die Diodoros von Sizilien im Buch IV, 62,1/3) erwähnt und bei Berücksichtigung, dass Akteon, das Engelkind des Königs
Kadmos war, der zwischen 26.400 und 23.000 v. Chr. (basierend auf die
Gegebenheiten der Umschlags der Erdachse) und nicht wie bei der Datierungen in Marmorplatte von Paros aufgezeichnet (Aufzeichnung A7) ist, dass König Kadmos in Theben am 1519 v. Chr. kam. Nach Diogenes von Laertius die alten
Ägypter behaupteten dass Hephästus (hellenischer Schmiedegott) der Sohn von Nil war, der mit der Philosophie begann und dass zwischen Ihm und Alexander

des Großen 48.863 Jahren vergangen sind. Während dieser Zeit fanden 373
Sonnen- und 832 Mondfinsternissen statt.

Es gibt schwerwiegende Verdachtsmomente, dass der internationale politische Zionismus absichtlich fälschlich propagiert, dass die hellenische Kultur in zweiten Jahrtausend begann und dass der Krieg von Troja in der
Zweiten Hälfte des 13. Jahrhunderts v. Chr. und nicht, wie die neuen
Berechnungen zeigen, 28.000 Jahren, plus- minus 3.000 Jahre v. Chr. stattfand.

Die Dorier waren im Süden des Peloponnes (Sparta), an der südlichen Küste Kleinasiens und auf den Inseln Rhodos, Kreta und Sizilien (Syrakus) sowie in Unteritalien /Tarent) sesshaft geworden. Die Jonier hatten sich in Attika (Athen), Euböa, den Inseln der Kykladen und auf Samos niedergelassen. An der Westküste Kleinasiens gründeten sie 12 Städte, darunter Ephesus und Milet. Im
Zeitalter des Hellenismus (323-133 v. Chr.) führten viele Generationen von Menschen jeder Abstammung ein friedliches Dasein ohne große geschichtliche Erschütterungen. Im Hellenismus erlebten die Menschen im westlichen und
östlichen Kulturkreis zum ersten Mal eine Lebenssicherheit, die bis in die untersten gesellschaftlichen Schichten reichte. Über die Zufälligkeiten des
Schicksals und der Herkunft hinweg entwickelte sich die Überzeugung von der Humanität der Weisen und Tugendhaften als eine Art Europabürgertum. Auch
in den Lehren der Philosophie kam dieser kosmopolitische Zug zum Ausdruck. Das war das wahre Europa und nicht die europäische Imitation des
internationalen politischen Zionismus mit der dienenden Vasallen der Hochfinanz, wie heute bei der EU!!!

Alle Organe der heutigen EU, wie z.B. Rat. Kommission, Parlament, Parlament, Gerichtshof, Rechnungshof, EZB und viele anderen sind durch zionistische
Vasallen der Hochfinanz besetzt. Alle wichtigen Entscheidungen werden von Verbänden und der Großwirtschaft beeinflusst. Dieser Einfluss findet seinen
Ausdruck in der gewaltigen Massierung von Lobbyeinrichtungen der
Hochfinanz besonders in Brüssel, in den umfangreichen Regulierungen
zugunsten der Wirtschaft und nicht zuletzt darin, dass der Europahaushalt im wesentlichem ein Subventionshaushalt ist. Erst vor paar Tagen sind beim
Klimagipfel in Paris 190 Staaten in die Knie gezwungen wurden ohne zu
Wissen das der Klimavertrag das geltende Völkerrecht aushebelt und ins Elend führt. Die Hochfinanz, die auch von Klimapäpsten besteht, wird an dem Elend der Menschheit eine zusätzliche goldene Nase verdienen. Genau aus diesem Grunde wurde der Klimavertrag in Paris in trockene Tücher gewickelt. Die
Kernstaaten der EU Frankreich und Deutschland verraten Europa. Diese Staaten
arbeiten nicht für Europa sondern für eine Welt-Regierung, die über Leichen

gehen wird, und das dürften zu all erst die ärmsten Staaten der EU und der
übrige Welt spüren. Für dieses Europa gibt es keine Zukunft mehr!

Dr. Georg Chaziteodorou