«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με φανφάρες και μπόλικη υποκρισία η παγκόσμια πολιτισμένη σύγχρονη κοινωνία μπήκε στο 2016! Για διαβάστε παρακάτω πόσο πολιτισμένη είναι;

ΒΙΑΣΜΟΣΒΙΑΣΜΟΣ 1

Βιάζοντας την γυναίκα σήμερα η πολιτισμένη κοινωνία με απεχθή τρόπο, από την κοινωνία, από την αλλοπρόσαλλη νομοθεσία, από τους διεθνείς οργανισμούς, από τον ίδιο της τον άντρα που την εξέδωσε σε διεθνή τέρατα να ξεδώσουν τα διεστραμμένα ένστικτά τους, κάτω από το βλέμμα της πολιτισμένης κοινωνίας και την είσοδο στο 2016 με παγκόσμιες φανφάρες και βεγγαλικά για να κρύψουν την ασχήμια και την φρίκη της αποτυχημένης παγκόσμιας κοινωνίας να προστατέψει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα!

Η γυναίκα βιάζεται παγκόσμια, όχι μόνο από τις αμόρφωτες χώρες, αλλά και από τις λεγόμενες πολιτισμένες! Η γυναίκα σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, (πολιτισμένες εντός εισαγωγικών) όταν βιώσουν τον σωματικό βιασμό, δεν μπορούν να γλιτώσουν από τον ψυχικό βιασμό, που συνεχίζει να βιώνει στο περιβάλλον της. Η παγκόσμια κοινωνία δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει την προστασία της απέναντι στην γυναίκα, βλέποντας τώρα και τα επακόλουθα της φρίκης στους μετανάστες, εκεί η γυναίκα δέχεται όλη την φρίκη και εξευτελισμό της ανδροκρατούμενης παγκόσμιας αδιαφορίας, κτηνωδίας! Βιάζοντας την γυναίκα παρά την θέλησή της σεξουαλικά και ψυχικά, βιάζεις την φύση που γεννά το νέο, και την συνέχεια.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μέγα έγκλημα: Με το κορμί τους πληρώνουν τους διακινητές οι γυναίκες των προσφύγων

January 3, 2016
Μία γυναίκα από τη Συρία, που κατάφερε να φτάσει στη Γερμανία, αναγκάστηκε να πληρώσει το χρέος του συζύγου της στους διακινητές με το κορμί της, υποστηρίζει η εφημερίδα New York Times, σε κείμενο που δημοσιεύεται στο φύλλο της 3ης Ιανουαρίου 2016. Τίτλος: On Perilous Migrant Trail, Women Often Become Prey to Sexual Abuse και το υπογράφει η γνωστή δημοσιογράφος Katrin Benhold.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα ήταν στη διάθεση του διακινητή, για σεξουαλικές επαφές, σε όλο το ταξίδι. Αλλη, έμεινε έχασε τις αισθήσεις της από τον άγριο ξυλοδαρμό από Ούγγρο δεσμοφύλακα, όταν αρνήθηκε να «ξεπληρώσει» τα προνόμια που εκείνος είχε κερδίσει. Μία τρίτη, αναγκάστηκε να μεταμφιεστεί σε αγόρι και να σταματήσει να κάνει μπάνιο, προκειμένου να κρατήσει μακριά τους άνδρες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σήμερα, σε ένα προσφυγικό κέντρο στο Βερολίνο, κοιμάται ακόμη και τα ρούχα της και- όπως αρκετές γυναίκες εκεί- βάζει μία κούτα μπροστά από την πόρτα της τα βράδια.
«Δεν υπάρχει κλειδαριά ή κλειδί», εξηγεί η Εσρά αλ- Χοράνι, μιλώντας στους New York Times. Εκείνη ήταν τυχερή, λέει. «Με χτύπησαν και με λήστεψαν μόνο», προσθέτει.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη βία στη χώρα τους, έρχονται αντιμέτωπες με τους εκμεταλλευτές διακινητές, τους κινδύνους του ταξιδιού, αλλά και ένα αβέβαιο μέλλον στην Ευρώπη. Αυτά τα ρίσκα όμως είναι ακόμη μεγαλύτερα για τις γυναίκες.
Δεκάδες από αυτές, όπως και κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι που τις υποδέχονται κάνουν τρομερές αποκαλύψεις για τα όσα έχουν υποστεί αυτές οι γυναίκες. Πολλές από αυτές καταγγέλλουν βίαιη συμπεριφορά από άλλους πρόσφυγες, διακινητές, μέλη των οικογενειών τους αλλά και Ευρωπαίους αστυνομικούς.
Χαρακτηριστικό είναι πως σε ένα μόνο κέντρο προσφύγων στο δυτικό Βερολίνο, 44 από τις γυναίκες που έχουν φτάσει εκεί- κάποιες έχουν μόλις ενηλικιωθεί άλλες είναι άνω των 60- έχουν υποστεί σεξουαλική βία. «Αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε εμείς σε θεραπευτή δύο φορές το μήνα, για να αντιμετωπίσουμε αυτά που έχουμε ακούσει», λέει η Σούζαν Χόνε, ψυχολόγος στο συγκεκριμένο κέντρο.
Σύμφωνα με την New York Times, οι ιστορίες προκαλούν ανατριχίλα. Μία 30χρονη μητέρα από τη Συρία, που έφυγε από την πατρίδα της στις αρχές του 2015 μαζί με την οικογένειά της, έζησε τον εφιάλτη. Οταν τελείωσαν τα χρήματα του συζύγου της, για να τους περάσει ο διακινητής στη Βουλγαρία του πρόσφερε τη γυναίκα του ως πληρωμή. Επί τρεις μήνες εκείνη βιαζόταν σχεδόν καθημερινά, για να εξασφαλίσει το ταξίδι της οικογένειάς της μέχρι τον τελικό προορισμό. Σύντομα, άρχισε να την κακοποιεί ακόμη και ο ίδιος ο σύζυγός της.
Σήμερα, η γυναίκα έχει εξασφαλίσει άσυλο και ζει στο Βερολίνο με τα παιδιά της. Ο σύζυγός της, που ζει αλλού στη Γερμανία, την παρενοχλούσε και έχουν βγει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Ομως εκείνη φοβάται τόσο πολύ μήπως την σκοτώσει είτε εκείνος είτε κάποιος συγγενής, που αρνείται ακόμη να πει το μικρό της όνομα.
Προβλήματα υπάρχουν και στην Ελλάδα, αναφέρει η εφημερίδα της Νέας Υόρκης. Ο Γουίλιαμ Σπίντλερ του ΟΗΕ μιλά για ανεπαρκείς χώρους στα ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα άνδρες, γυναίκες και παιδιά να κοιμούνται στους ίδιους χώρους. «Σε όλη την Ευρώπη πρόσφυγες έχουν καταγγείλει περιπτώσεις σεξουαλικής και οικογενειακής βίας», προσθέτει ο ίδιος.
Την ίδια ώρα, οι γυναίκες αυτές μπορεί να έχουν ξεφύγει από τον πόλεμο, αλλά συνεχίζουν να ζουν την καταπίεση. Χαρακτηριστικό είναι πως σε ένα κέντρο προσφύγων στη Γερμανία, μία γυναίκα από τη Συρία δεν έχει βγει από το κτίριο από τη στιγμή που έφτασε εκεί- πριν από δύο μήνες- καθώς ο σύζυγός της, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμη στη Γερμανία, της απαγόρευσε να κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν άνδρες που ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους γιατί ζηλεύουν. Αλλος, που χτυπά τη σύζυγό του γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη παιδιά. Ομως, σχεδόν καμία από αυτές δεν τους καταγγέλλει. Αισθάνονται απόλυτα εξαρτημένες από τους άνδρες τους.
http://www.nytimes.com/2016/01/03/world/europe/on-perilous-migrant-trail-women-often-become-prey-to-sexual-abuse.html?emc=edit_ee_20160103&nl=todaysheadlines-europe&nlid=14384573&_r=1
http://mignatiou.com/2016/01/mega-egklima-me-to-kormi-tous-plironoun-tous-diakinites-i-ginekes-ton-prosfigon/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>