«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φλαμπουράρη άσε τις πολιτικές αλητείες! Ο λαός σήμερα παίρνει σύνταξη πείνας, φιλοδώρημα, όλα μαζί κύρια σύνταξη και επικουρικές και δεν τις ξεχωρίζει όταν λέει σύνταξη.

Φλαμπουράρη η Σύνταξη δεν ρίχνει μόνο κυβερνήσεις, φέρνει και εμφύλιους, να μην το ξεχνάτε καθόλου, διότι από το κόψε κόψε δεν θα έχουμε πλέον  να χάσουμε τίποτα από το να γίνουμε τρομοκράτες να βρούμε κανένα ξεροκόμματο!

Φλαμπουράρη  μην παίζετε με την φωτιά θα καούμε όλοι, αλλά εσείς ποιο πολύ, γιατί κινδυνεύετε με κρεμάλα, στο ξανά λέω δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

ΠΛΆΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αλ. Φλαμπουράρης: Κατοχυρωμένες οι κύριες συντάξεις, «μάχη» για τις επικουρικές
«Γίνεται προσπάθεια η μείωση στις επικουρικές να περιοριστεί στο 15%-20%», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας

Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη, διαβεβαίωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση στις επικουρικές να περιοριστεί στο 15%-20%.

 

 

 

Ο υπουργός Επικρατείας εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, ενώ σημείωσε ότι η λύση του ασφαλιστικού είναι τα έσοδα και όχι οι περικοπές.

Σε ερώτηση περί αναζήτησης νέων εταίρων, με αφορμή και τη συνέντευξη του στην «Αυγή της Κυριακής», όπου κάνει «άνοιγμα» στον Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε: «Επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή».

Εξήρε μάλιστα τη στάση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, δηλώνοντας ότι «ο κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή».

Αναφορικά με το «πόθεν έσχες» του, είπε ότι έχει κατατεθεί και η δεύτερη δήλωσή του και πως θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή «και θα βγάλει τα συμπεράσματα της». «Γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να θιγεί το πρόσωπο μου, ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε τέλος ο κ. Φλαμπουράρης.

Να μην αποδεχτεί καμία νέα μείωση των συντάξεων και να υιοθετήσει την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού και να μην επαναφέρει την πρόταση για αύξηση των εισφορών καλεί το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση επιχειρεί να επικοινωνήσει ότι δήθεν «δίνει μάχη» με την τρόικα για να μη κοπούν οι κύριες συντάξεις. Εάν το λησμόνησαν τόσο σύντομα, τους υπενθυμίζουμε ότι τις συντάξεις τις μείωσαν ήδη κατά 3% λόγω αύξησης των εισφορών για περίθαλψη, ενώ μείωσαν σημαντικά και τις κατώτερες συντάξεις, τις πρόωρες και δεσμεύθηκαν και για την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευθεί «σοβαρά με επιχειρήματα και προτάσεις» και την καλεί να αξιοποιήσει τις προτάσεις του Κινήματος που έχει καταθέσει δημόσια, να μην αποδεχθεί καμία νέα μείωση των συντάξεων, να αξιοποιήσει την πρόταση της Φώφης Γεννήματα για αύξηση της χρηματοδότησης του Ασφαλιστικού, με μέρος των εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις και να μην επαναφέρει προτάσεις, όπως η αύξηση των εισφορών, «που υπονομεύουν την οικονομία και την ανάπτυξη».

«Αν θέλουν σοβαρά ενίσχυση του διαπραγματευτικού μετώπου, τους περιμένουμε στη Βουλή. Ενώπιον του ελληνικού λαού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Ένωση Κεντρώων, από την πλευρά της, σχολιάζοντας τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί κατοχύρωσης της κύριας σύνταξης τονίζει: «Με την υπογραφή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση, έχουν καταδικαστεί σε περικοπές και οι κυρίες συντάξεις. Επομένως τα όσα λέει η κυβέρνηση είναι ανούσια».

http://www.naftemporiki.gr/story/1046612/al-flampouraris-katoxuromenes-oi-kuries-suntakseis

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>