«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΜΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ-ΤΑΒΕΡΝΑΡΗ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
16.12.2015
Κοιν.: 1. κ. Κωστα Κανελλοπουλον Kostas@arxaiaithomi.gr
2. Εφημεριδα «Αγωνας της Κρητης» info@agonaskritis.gr
3. Δημος Φαιστου info@dimosfestou.gr
4. Επιστημονικη Ομαδα QEG Odyssevs kodar@usa.net

Κυριε Περιφερειαρχη Κρητης και κυρια Αντιπεριφερειαρχη Ενεργειας και
Βιομηχανιας Κρητης!

Με Ε-Μail ημερομηνιας 07.12.2014 και Επιστολη ημερομηνιας 09.12.2014
απεσταλει απο την ταπεινοτητα μου στον Δημο Φαιστου του νομου Ηρακλειου
Κρητης μελετη μου με τιτλο «Ενα Ενεργειακο και Τουριστικο οραμα για την Κρητη» η οποια προηγουμενως δημοσιευθηκε την 12.09.2013 στην Ιστοσελιδα
www.arxaiaithomi.gr.

Σε αυτην προτεινονταν για την υλοποιηση του οραματος
η ευρυτερη περιοχη του ακρωτηριου «Λιθινου» ‘η του Αγιοφαραγγου Μαρτσαλοκεφαλι ‘η των Καλων Λιμανιων (Οικισμου του Δημοτικου Διαμερισματος Πηγα’ι’δακιων) του Δημου Φαιστου του νομου Ηρακλειου.

Σε περιπτωση ενδιαφεροντος η ταπεινοτητα μου θα επισκεπτονταν πρωτα τον Δημο Φαιστου για περισσοτερες διευκρινησεις και δυνατοτητες χρηματοδοτισης του Εργου δια των σχετικων οργανων της Ε.Ε, Μεχρι σημερα αναμενω απαντιση απο τους υπευθυνους του Δημου Φαιστου, τουλαχιστον οτι εληφθη η ως ανω μελετη μου.

Μεχρι σημερα δεν υπαρχει καμια απαντιση απο τον Δημο Φαιστου στα E-Mail μου ημερομηνιας 03.06.2015 και 01.08.2015 και στο E-Mail του Εκδοτου της Ιστοσεολιδας «Αρχαια Ιθωμη» κ. Κωστα Κανελλοπουλου ημερομηνιας 05.11.2015.

Αυτο δειχνει την «Αναισθησια» των Υπευθυνων του Δημου Φαιστου και επιβεβαιωνει οσους υποστηριζουν οτι «Ελληνες βιαστηκαν πνευματικα και εγιναν Χριστιανοι, κακοποιηθηκαν εθνικα και εγιναν Βυζαντινοι, δηλαδη Ανατολικορωμαιοι και δολοφονηθηκαν συνειδησιακα και εγιναν Ρωμιοι». Ο τηλεοπτικος σταθμος ARTE ειχε προσφατα μια εκπομπη για την υλοποιηση ενος παρομοιου οραματος στην Αριζονα των ΗΠΑ. Φαινεται οτι η Κρητη και η υπολοιπη Ελλαδα ειναι παγιδευμενες σε μια θανασιμη παγιδα. η οποια επιτρεπει σε καποιους ηλιθιους Ρωμιους να ελεγχουν τα παντα απολυτα και να εκβιαζουν τους παντες ακομα και με θανατο.

Ο γραφων θεωρει απολυτη ντροπη για την Κρητη και την υπολοιπη Ελλαδα, στην τριτη χιλιετια να εξαρτωνται ακομη απο την «καυση» και να πληρωνουν με τους λογαριασμους της ΔΕΗ το χαρατσι για τους δηθεν ρυπους, για την εξασφαλιση της ενεργειας που χρειαζονται.

Με την καυση ασχολουνταν ο ανθρωπος του Νεαντερταλ…. Για τους Ελληνες –ειδικα της σημερινης κρισης – ειναι ιδιαιτερα ταπεινωτικο που αυτην την τριτη χιλιετια βρεθηκαν στην αναγκη να γινουν πραγματικοι «Νεαντερταλ»….Να καταντησουν να καινε ξυλα, για να ζεσταινονται.

Την ωρα, δηλαδη, που καποιοι εγχωριοι και ξενοι Μεγαλοαπατεωνες τους «τα’ι’ζουν» με «ονειρα» Υδρογονανθρακων νοτια της Κρητης, στο σημειο μαλιστα που να μην μπορουν να απολαυσουν ουτε την ζεστασια των «βρομικων» καυσιμων.

Εαν υπαρχει ενδιαφερον, ευχαριστως θα μπορουσα να σας αποστειλω φωτοαντιγραφο της ως ανω μελετης μου.

Μετα τιμης

Δρ. Γεωργιος Χατχηθεοδωρου

Σχόλιο:

Η μη απάντηση από τον δήμο είναι άκρος περίεργη και ύποπτη, όταν έχει να κάνει μια μελέτη τέτοιων διαστάσεων σε τέτοιες συγκυρίες;;;

Εγώ μένω κατάπληκτος όταν δεν διανοήθηκα ποτέ να μην απαντήσω σε αναγνώστη που με τίμησε είτε με την γνώμη του, είτε με οποιοδήποτε ερώτημα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>