«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η δεσποινίδα (Κέρι, η υπουργός εξωτερικόν βιζιτών τον ΗΠΑ) τον δούλευε το Μικρο Τσίπρα ξεδιάντροπα!!!

Του είπε ότι το ΝΔΤ έχει διευθυντή, όμως τώρα το ξέχασαν τι λένε εντός ολίγων ημερών και δίνουν τις παρακάτω εντολές!!!

Κογκρέσο: Μόνο με εγγυήσεις δάνεια από το ΔΝΤ

 ΝΤΠ

December 17, 2015

Το αμερικανικό Κογκρέσο εισηγείται στο ΔΝΤ να μη χορηγεί δάνεια χωρίς εγγυήσεις, γράφει η εφημερίδα Financial Times.

Βάσει της εισήγησης το ΔΝΤ θα πρέπει να ζητά εγγυήσεις , αυξάνοντας τις πιθανότητες χώρες όπως η Ελλάδα να αναγκαστούν να εκχωρούν τον έλεγχο υποδομών, όπως λιμάνια ή εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας, στο Ταμείο προκειμένου να εξασφαλιστούν τα κεφάλαια της διάσωσης.

 

 

Αν η συγκεκριμένη εισήγηση γίνει νόμος το ΔΝΤ δεν θα έχει τη δυνατότητα να χορηγεί δάνεια σε περιπτώσεις όπως αυτή της Ελλάδας. Την εισήγηση δε υποστηρίζουν τόσο οι Δημοκρατικοί, όσοι και οι Ρεπουμπλικάνοι. Άλλωστε οι ΗΠΑ είναι ο βασικός χρηματοδότης του Ταμείου και επιβάλουν, συνήθως τις απόψεις τους.

 

 

 

Αν η πρόταση περάσει υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν και από την Ελλάδα εγγυήσεις για τα δάνεια που θα λάβει. Το Κογκρέσο ζητά να καταργηθεί η συστημική εξαίρεση, όπως την χαρακτηρίζει, του 2010, για τη διάσωση της Ελλάδας, μαζί με την ΕΕ.

Πάντως η εισήγηση, αν περάσει, δημιουργεί θέμα για την συμμετοχή του Ταμείου στο νέο ελληνικό πρόγραμμα.

Για την ώρα το ΔΝΤ δεν έχει αντιδράσει. Ο εκπρόσωπός του Ράις, αρκέστηκε να δηλώσει στην FT πως το Ταμείο μελετά την εισήγηση. Το Αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών επίσης δεν έχει προβεί σε σχόλια.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/bee64f68-a412-11e5-873f-68411a84f346.html#axzz3ubLATaqa

http://mignatiou.com/2015/12/kogkreso-mono-me-engiisis-dania-apo-to-dnt/