«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Δεν το πιστεύω, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουν και σε αυτήν την προδοσία;;;

Προσέξτε προδοτες μην ρίχνετε άδεια να πιάσετε γεμάτα, εκτός και αν είναι στα σχέδιά σας ο εμφύλιος;;;

Προδότες μην διανοηθεί τε να πουλήσετε το νερό, το αγαθό το οποίο δεν πωλείτε.

θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δώσετε σε ξένους την ζωή των Ελλήνων, να μπορούν οι ξένοι όποτε θέλουν να μας εκβιάζουν, αλλά και να ανεβάσουν την τιμή! Έχουμε τεράστια παραδείγματα, από την Βενεζουέλα, Αργεντινή, Ινδονησία, Τέξας, Αγγλία και αλλού.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΕ: “Η κυβέρνηση πουλά την ΕΥΔΑΠ στη γαλλική Suez”

 

December 17, 2015

Για προώθηση εκ μέρους της κυβέρνησης της πώλησης της ΕΥΔΑΠ, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Η ΛΑΕ αφού εκτιμά ότι η κυβέρνηση «τρέχει να ιδιωτικοποιήσει ό,τι μπορεί για να πληρώσει τους δανειστές», τονίζει και τα εξής: «Μετά τα αεροδρόμια και τα λιμάνια, που το ξεπούλημά τους προχωρά με γρήγορα βήματα, παίρνει σειρά από ό,τι δείχνουν τα πράγματα και η ΕΥΔΑΠ. Φαίνεται ότι οι καλές σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ έχουν ως ένα από τα αντίτιμά τους την πώληση ποσοστού της ΕΥΔΑΠ στην εταιρεία Suez. Για την προώθηση αυτού του στόχου είχε προγραμματιστεί στα κρυφά συνάντηση στελεχών της εν λόγω εταιρείας με το επιτελείο της ΕΥΔΑΠ στις 15/12, συνάντηση την οποία ακύρωσαν με μαζική ενωτική παρέμβασή τους οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ».

 

 

Η ανακοίνωση του κόμματος καταλήγει ως εξής: «Η εκποίηση του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών, πρέπει να ακυρωθούν. Το νερό, οι υποδομές και τα δημόσια αγαθά δεν είναι εμπορεύματα. Η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Καλούμε τους εργαζόμενους να συντονίσουν τους αγώνες τους σε αυτούς τους χώρους και όλη την κοινωνία να αντιδράσει, αλλιώς ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό».

Στην ΕΥΔΑΠ αντιπροσωπεία της γαλλικής Suez
15/12/2015

Εκπρόσωποι της γαλλικής πολυεθνικής που δραστηριοποιείται στον κλάδο του νερού επιχείρησαν να συναντηθούν σήμερα με αρμόδιους διευθυντές της ΕΥΔΑΠ. Εμπόδισαν την συνάντηση οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενο

Εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Λαοδικείας προκειμένου να εμποδίσουν την συνάντηση εκπροσώπων της γαλλικής εταιρείας Suez με τους αρμόδιους διευθυντές της ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, οι εκπρόσωποι της γαλλικής εταιρείας είχαν προγραμματίσει ανεπίσημη παρουσίαση στους διοικούντες χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το γεγονός από την διοίκηση. Ο Γιάννης Μπενίσης, διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ που διορίστηκε άμισθος ειδικός σύμβουλος για θέματα αναπτυξιακού και επενδυτικού ενδιαφέροντος στο γραφείο του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα, είπε στους εργαζόμενους πως δεν κάλεσε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ την Suez και πως οι διοικούντες δεν έχουν καμία ανάμειξη σε σχέδια πώλησης.

Ο Πέτρος Μπαστέας, μέλος του ΔΣ του συλλόγου προσωπικού της ΕΥΔΑΠ και μέλος του ΣΕΚΕΣ (Συμμετοχικό Ενωτικό Κίνημα Εργαζομένων και Συνταξιούχων) δήλωσε στο ThePressProject Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ολάντ στην Ελλάδα αρχίζουν και γίνονται εμφανή. Εμείς πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί το 11% της ΕΥΔΑΠ στην Suez. Δεν πρόκειται να τους το επιτρέψουμε. Οι εργαζόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους θα είμαστε εδώ.