«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Hellagen …από το Hydrogen

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η παγκόσμια λύση έρχεται από την Ελλάδα. «Κλειδώνει» το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ολική επαναφορά της ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ σε όλα τα επίπεδα.

Πέτρο Ζωγράφο 1
Ζούμε σε μια εποχή, την οποία πολλοί θα χαρακτήριζαν «οριακή» για την πορεία τής ανθρωπότητας …Αναμφισβήτητα «κομβική», εφόσον όλα δείχνουν ότι ως «είδος» βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και τα μεγάλα διλήμματα σημαίνουν και μεγάλες αποφάσεις. Σε τέτοιους καιρούς «κόπωσης» η ανθρωπότητα αντιδρά με περίεργους τρόπους και ένας απ” αυτούς είναι η «παραίτηση» …Μια «παραίτηση», η οποία οδηγεί στη μοιρολατρία και την αναζήτηση των «απαντήσεων» στον «χώρο» τού μεταφυσικού και βέβαια στη θρησκεία …Την όποια θρησκεία ακολουθεί ο καθένας.

Δεν έχει σημασία η θρησκεία. Δεν διαχωρίζονται μεταξύ τους οι πιστοί. Αυτό, δηλαδή, το οποίο περιγράφουμε, δεν είναι κάτι που αφορά μόνον τους χριστιανούς, αλλά αφορά καί τους μωαμεθανούς καί τους Εβραίους.

Η ακατάσχετη «εσχατολογία» είναι το βασικό «σημάδι» των καιρών …Ένα φαινόμενο, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στην καθημερινότητά μας. Όροι, οι οποίοι στον εικοστό αιώνα τής ανθρώπινης χειραφέτησης και της αποθέωσης της τεχνολογίας είχαν εξαφανιστεί, «επέστρεψαν» με μεγάλη «δύναμη». Όροι, όπως «Μεσσιανική Εποχή», «Εποχή τού Υδροχόου», «Ημέρα τής Κρίσεως» ή «Αρμαγεδδών», οι οποίοι ήταν για δεκαετίες «ξεχασμένοι», «επέστρεψαν». Προφήτες – γνωστοί και άγνωστοι στο κοινό – κάνουν καθημερινά «παρέλαση» στις διάφορες ιστοσελίδες τού διαδικτύου. Άλλος προβλέπει το τέλος του κόσμου ανάμεσα σε «ματωμένα» φεγγάρια, άλλος μιλάει για «χιλιάρμενα» και άλλος για ρώσικα «άλογα» στην Πόλη.
Όλα αυτά – ακόμα κι αν δεν αξιολογηθούν πάνω σε κάποια γνωστική βάση – αν μη τι άλλο δείχνουν μια αλλαγή …Μια τεράστια αλλαγή, όμως, η οποία – όπως είπαμε – οφείλεται κυρίως στην «κόπωση» της ανθρωπότητας …Στην παραίτησή της …Στην έλλειψη «αυτοσυγκέντρωσης». Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον ψυχοφθόρο αγνωστικισμό και «επιστρέφουν» μαζικά στην «ασφάλεια» και την ηρεμία τής θρησκείας. Όχι τόσο γιατί ικανοποιούνται από τις «απαντήσεις» της όσο γιατί δεν αντέχουν άλλο τις «ερωτήσεις» που απαιτούν απαντήσεις.
Αναζητούν την ασφάλεια του «κοπαδιού» και αποφεύγουν την «κόπωση» της μονάδας. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Οι θρησκείες παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο και αυτό δίνει στον ανθρωπότητα χαρακτηριστικά μοιρολατρικά. Όλα αυτά οφείλονται στην «κόπωση» της. Η ανθρωπότητα δεν έχει «δυνάμεις» να πάρει πάνω της το «βάρος» τού «παιχνιδιού» και να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια «ταχύτητα». Εκφράσεις, όπως «μόνον ο Θεός μπορεί να μας σώσει» ή «ο Θεός να βάλει το χέρι Του», ακούγονται και από στόματα, τα οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια αναγνώριζαν μόνον τον Δαρβίνο και τη θεωρία του.
Όλα αυτά κάτι δείχνουν …Δείχνουν ότι ο άνθρωπος έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, που θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του. Συνειδητοποιεί την κατάστασή του και, αξιολογώντας την ως αρνητική ή μάταιη, θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής. Αυτήν τη θέλησή του για αλλαγή εκφράζει η αλλαγή τής στάσης του απέναντι στα πράγματα και κυρίως απέναντι στην ίδια τη ζωή. Ο υπερκαταναλωτισμός αρχίζει και υποχωρεί και στην θέση του μπαίνει μια φιλοσοφία ζωής πολύ πιο πνευματική. Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν και παύει το χρήμα να είναι το βασικό συνεκτικό στοιχείο που ξεχωρίζει και ομαδοποιεί τους ομοίους ανθρώπους. Όλοι κάνουν «βουτιές» στο παρελθόν τους, για να ανακαλύψουν τη χαμένη τους «αθωότητα» …Να «θυμηθούν» τους παλιούς τους εαυτούς, τους φίλους τους αλλά και την οικογένειά τους, την οποία στο κυνήγι για την «επιτυχία» αμέλησαν και αποξένωσαν.

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/12/hellagen-hydrogen.html