«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΤΗΤΑ! Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.12.2015

 ΚΛΗΜΑ ΠΑΠΑΣ 1

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η μοναξια ειναι η χειροτερη ασθενεια για τους ανθρωπους του πλανητη Γη, διοτι αυτοι ειναι ανικανοι να ζουν χωρις αυταπατες σε ενα ανασφαλιστο συμπαν και σε εναν ασημαντο πλανητη ενος μακρεων κυματων αστερος που βρισκεται χαμενος μεταξυ δυο σπειροειδων βραχιονων ενος Γαλαξια.

Μια απο τις αυταπατες των ανθρωπων ειναι η σωτηρια του κλιματος, το οποιο μεταβαλλεται δηθεν επικινδυνα με την παραγωγη CO2 απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Η κλιματικη αυτη απατη της ανθρωπινης «πλεμπας», δηλαδη των τιμαριωτων των
μεγιστανων του χρηματος, προπαγανδιζεται ως «κλιματικη σωτηρια» και προσφερεται προς πωληση πολυ ακριβα στους λαους του πλανητη μας.

 

 

 

Εδω και εκατονταετιες μεχρι σημερα οι ανθρωποι του πλανητη μας εμπιστευονται την
διαχειριση των χρηματων τους – μαλιστα την δημιουργια και την καταστροφη αυτων – στους ιδιους μεγαλοαπατεωνες, δηλαδη στους αυτοονομασθεντες ειδικους, στους τραπεζιτες, οι οποιοι εξεταζομενοι σε βαθος ειναι ασχετοι και δυστυχως πολυ συχνα και εραστες της απατης.

Οι μεγαλοαπατεωνες αυτοι χρησιμοποιουν ακομη μεσαιωνικους μεθοδους απατης αλλαζοντας απλα την επιγραφη τους. Ετσι π.χ. η εκδοση αχρηστων, ακαλυπτων και εγχρωμων χαρτονομισματων με την βοηθεια των οποιων παγκοσμια οι ανθρωποι – ως πελατες των τραπεζων και φορολογουμενοι – απαλλοτριωνονται, ονομαζεται σημερα «συστημα ελαχιστων αποθεματικων χρηματος».

Για την επιτευξη του σκοπου αυτου χρησιμοποιουνται οι ετσι ονομασθεισες «Κεφαλαιοαγορες»
ενος «οικονομικου συστηματος φουσκα», δηλαδη μια κατασκευη, δια της οποιας εδω και μερικες δεκαετιες το χαρακτηριζομενο ως «πυραμιδοειδες παιχνιδι», ειναι ακομη και σημερα απαγορευμενο και διωκειται ποινικα.

Οι τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος χαρακτηριζονται επισης ως «πλεμπα». Προκειται μεταξυ αλλων μεν περι σχολικα μορφωμενων αλλα κοινωνικα αμορφωτων και χωρις χαρακτηρα ανθρωπων που βρισκονται στην πολιτικη, στην οικονομια και στην επιστημη και ευκολα εξαγοραζονται και ποδηγητουνται απο τους μεγαλοαπατεωνες, οταν αυτοι τους προσφερουν επαγγελματικη και κοινωνικη αναρριχηση.

Τα εξαγοραζομενα αυτα ανθρωποειδη της πλεμπας υπηρετουν παντου τα συμφεροντα της μειονοτητας της «ευγενους ρατσας εκ χαριτος θε’ι’κου πνευματος», δηλαδη τον ετσι ονομαζομενο «διεθνη πολιτικο σιωνισμο» των μεγαλοτραπεζιτων και καφαλαιοαγορων που επιδιωκουν την παγκοσμια κυριαρχια.

Δεν προκειται εδω για μια θεωρια περι συνομωσιας! Φθηνους επιστημονες μπορει να αγοραση κανεις μαζικα, οταν προκειται να αποπροσανατολισθουν οι λαοι του πλανητη μας απο τα επισης εξαγορασμενα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ.

Και στην κλιματικη διασκεψη των Παρισιων κυριαρχει σημερα η πλανη και το ψευδος!

Η φυση και μαζι της το κλιμα στον πλανητη Γη ποτε δεν υπηρξαν σταθερα μεγεθη οπως ισχυριζονται σκοπημα εσφαλμενα οι τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος.

Εαν καποτε ειχε ο πλανητης μας μια διαρκη σταθερη φυσικη κατασταση, σημερα δεν θα υπηρχαν σε αυτον οι ανθρωποι.

Μια αναδρομικη ανασκοπιση της ολης καταστασης δεν μπορει να δωση καμμια απαντιση στο κατα ποσο ηταν προτειμωτερη μια θερμη ‘η ψυχρη χρονικη κατασταση, διοτι παντοτε οι ανθρωποι προσαρμοζονται αναλογα.

Οι μεταβολες στην φυση λαμβανουν χωρα σε τελειως διαφορετικα χρονικα μεγεθη απ’ οτι η ιστορια της ανθρωποτητας. Η σημερινη κλιματικη κατασταση στον πλανητη μας διαμορωθηκε κυριως απο τις επιδρασεις και μετεπιδρασεις της τελευταιας παγετωδους εποχης και οχι απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες με παραγωγη CΟ2 που αρχισαν κατα το τελος αυτης.

Τα αιτια για τις παγετωδεις εποχες, δηλαδη για τις κλιματικες αλλαγες (κατα την γεωλογικη ιστορια του πλανητη μας υπηρξαν πολλες) πρεπει να τα εντοπιση η κλιματικη συνοδος των Παρισιων στον ηλιο του ηλιακου μας συστηματος και στον μικρο ηλιο στο εσωτερικο του πλανητη μας.

Το δραστηριο εσωτερικο του πλανητη μας διοχετευσε τα αερια που συνεβαλαν στην δημιουργια της γηινης ατμοσφαιρας.. Κατω απο τον στενο φλοιο του πλανητη μας βρισκεται ο γηινος μανδυας ο οποιος ειναι συγκριτικα θερμος και εν μερει σε υγρα κατασταση.

Ποιο βαθεια ουδεις απο τους ανθρωπους μπορεσε με ειδικα οργανα να μετρηση την κατασταση που επικρατει.

Πρεπει ομως να αναμενονται, σε αναλογια με την γνωστη κατασταση της υλης στο συστημα Λιθοσφαιρα – Υδροσφαιρα – Ατμοσφαιρα, οτι το εξωτερικο μερος του γηινου πυρηνα αποτελειται απο αερια σε αντιθεση με το εσωτερικο μερος του γηινου πυρηνα που αποτελειται απο πλασμα, διοτι αλλως δεν μπορει να εξηγηθη η ανυπαρξια της βαρυτητας στο
κεντρο του γηινου πυρηνα.

Τα ως ανω βρισκονται σε διαμετρικη αντιθεση με την μεχρι σημερα θεωρια, οτι ο γηινος πυρηνας αποτελειται απο σιδερο. Βρισκονται τα αερια σε μια μεταλλικη κατασταση; Πολυ βεβαια βρισκονται τα αερια στον γηινο πυρηνα σε μια τοσο πολυ υψηλη πιεση που αναγκαζει τα ηλεκτρονια των ατομων να εγκαταλειψουν την δομην των ατομων των αεριων και να συγκρουονται με τα νεοτρονια αυτων.

Σε συγκριση με τα ατομα των αεριων, τα νεοτρονια εχουν αναγκη μικρωτερης εμβελειας χωρου και
επιτρεπουν μια μεγαλυτερη πυκνοτητα πακιταρισματος με μεγαλο ειδικο βαρος υποκεινται ομως επισης την βητα-διαλυση, δηλαδη την διαλυση σε πρωτονια και ελεκτρονια που σχηματιζουν απο την πλευρα τους τα ατομα υδρογονου.

Ως δυνατα αιτια συνεπως των κλιματολογικων μεταβολων μπορουν να ληφθουν οι εξης παραγοντες:

Ι. Μεταβολες που οφειλονται σε ηλιακους παραγοντες, δηλαδη στο ολικο ποσο
της ηλιακης ακτινοβολιας που φθανει στην επιφανεια του πλανητη μας και
που μπορουν να προερχονται λογω

α. μεταβολων της ηλιακης ακτινοβολιας απο μεταβολες της θερμοκρασιας ‘η
της καταστασης που επικρατει στον ηλιο μας

β. μεταβολων στην διαπερατοτητα των ηλιακων ακτινων στο συμπαν, οταν
εμφανιστουν ενδιαμεσα κοσμικα νεφη με αερια και σκονη

ΙΙ. Μεταβολες στους γηινους κλιματικους παραγοντες, δηλαδη στην κατανομη
επι της γηινης επιφανειας των ηλιακων ακτινων, λογω

α. μεταβολων στην γηινη τροχια γυρω απο τον ηλιο
β. μεταβολων στην διαπερατοτητα των ηλιακων ακτινων στην γηινη
ατμοσφαιρα
γ. μετακινησεων των γηινων μαγνητικων πολων απο μετακινησεις του
γηινου φλοιου ως προς τον γηινο πυρηνα και
δ. μετακινησεων των λιθοσφαιρικων πλακων

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Και στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.12.2015

HART ABER FAIR!
DIE ENTSCHEIDENDE ZWEITE WOCHE DES KLIMABETRUGS DURCH DIE PLEBS DIESER WELT HAT IN PARIS BEGONNEN!

Dr. Georg Chaziteodorou

Die Einsamkeit ist das Schlimmste was die Menschen des Planten Erde erleiden
können, weil sie unfähig sind in einem ungeschützten Universum und auf einen unbedeutenden Planeten eines langwelligen Sterns, welcher verloren zwischen zwei Spiralen in den Außenbezirken einer Galaxie liegt, ohne Illusionen zu leben. Eine dieser Illusionen ist die Rettung des Klimas welches angeblich durch den CO2 Ausstoß durch die menschlichen Aktivitäten gefährlich für die Menschheit sich wandelt. Dieser Klimabetrug wird durch die Plebs d.h. durch die Vasallen der Hochfinanz, als Klimarettung propagiert und sehr teuer verkauft. Auch seit Jahrhunderten bis heute lassen die Menschen die Verwaltung
ihres Geldes – sogar seine Erzeugung und Vernichtung – in den Händen der Hochfinanz d.h. von selbsternannten Experten, den Bankern, die sich bei näherer
Betrachtung jedoch als ahnungslos, leider sehr oft auch als betrügerisch erweisen. Diese Supergauner benutzen auch heute mittelalterliche Betrugsmethoden. Geändert haben sich nur die Bezeichnungen und zwar um
einige zu nennen wie folgt: «Mindestreservesystem» nennt man heute das Ausgeben wertloser, nicht gedeckter Zettel, mit deren Hilfe die Menschen – als Bankkunden und Steuerzahler – weltweit heimlich enteignet werden. Dazu dienen auch die «Finanzmärkten» einer «Blasen-Wirtschaft», eine
Konstruktion, die noch vor einigen Jahrzehnten als Pyramidenspiel bezeichnet wurde und als solches nach wie vor unter Strafe steht,

Die Vasallen der Hochfinanz werden auch als Plebs bezeichnet. Es handelt sich dabei unter anderem um zwar gebildete, aber niedere, relativ charakterlose Menschen der Politik der Wirtschaft und der Wissenschaft, die die Hochfinanz
leicht bevormunden bzw. entmündigen kann, wenn man ihnen gesellschaftlichen und beruflichen Aufstieg anbietet. Diesen Plebs findet man vertikal und horizontal fast in allen Parlamenten der Staaten der Welt. Sie dienen überall den Interessen einer kleinen Minderheit der «Edelrasse von Geistesgnaden», die
man heute internationale Bankiers und Märkte nennt und den internationalen politischen Zionismus darstellen, der die Weltherrschaft anstrebt. Es handelt

sich dabei nicht um eine «Verschwörungstheorie»! Billige Wissenschaftler
kann man heute massenweise kaufen wenn es darum geht, die öffentliche Meinung nach den bekannten Betrugsmethoden zu manipulieren. Auch in der
Pariser Klimakonferenz herrschen Irrtum und Lüge!

Die Natur und mit ihr das Klima auf der Erde waren nie stabil, wie es heute fälschlicherweise von der Vasallen der Hochfinanz behauptet wird. Hätte die
Erde jemals einen dauerhaft stabilen Naturzustand erreicht gehabt, gäbe es heute auf unseren Planeten keinen Menschen. Der Rückblick wirft Schlaglichter auf die Frage, ob die warmen Perioden die schlechten und die kalten die gute Zeiten waren oder ob sich eine solche Bewertung gar nicht Sinnvoll vornehmen lässt, weil die Menschen auf die Veränderungen reagieren und sich darauf einstellen. Veränderungen in der Natur vollziehen sich in ganz anderen Zeiträumen als die Geschichte des Menschen. Der heutige Zustand der Erde ist im Wesentlichen geformt worden von den Wirkungen und Nachwirkungen der letzten Eiszeit und nicht von den an ihrem Ende einsetzenden Veränderungen, die von Menschen
Verursacht. Die Ursachen für die Eiszeiten (es gab mehrere) sind von der Pariser Klimakonferenz in der Sonne unseres Sonnensystems und in der Sonne im
Erdinneren zu suchen. Das aktive Erdinnere lieferte die Gase, die zum Aufbau
einer Atmosphäre auf unserem Planeten beitrugen. Innerhalb der recht dünnen Erdkruste liegt der Erdmandel, und der ist vergleichsweise heiß und flüssig. Noch tiefer vermag niemand mit Messgeräten vorzustoßen. Es ist aber zu erwarten, dass analog der bekannten Stoffzustände Lithosphäre -Hydrosphäre- Atmosphäre der äußere Erdkern ebenfalls aus Gas und der innere aus Plasma besteht, denn nur so ist die Schwerelosigkeit im Zentrum plausibel. Dies steht im Widerspruch zu der Auffassung von einem Eisenkern. Befindet sich das Gas in einem metallischen Zustand? Ganz sicher steht das Gas im Erdkern unter einem extrem hohen Druck. Stürzen dadurch die Elektronen aus der Hülle einzelner Gasatome in den Atomkern, so kollabierten die Atome zu Neutronen.
Diese haben im Vergleich zu den Gasatomen nur wenig Platzbedarf und sie erlauben eine hohe Packungsdichte mit hohem spezifischem Gewicht. Sie unterliegen aber auch dem Beta-Zerfall, dem Zerfall in Protonen und Elektronen, die ihrerseits Wasserstoffgas bilden.

Als Ursachen der Klimaschwankungen können also folgende Faktoren geltend gemacht werden:

I. Änderungen des Gesamtbetrages die auf der Erde gelangenden
Strahlungsmenge der Sonne, verursacht

a. durch Schwankungen der Sonnenstrahlung infolge von Temperatur- oder
Änderungen der Zustände in der Sonne

b. durch Schwankungen in der Strahlendurchlässigkeit des Weltraums, etwa
beim Dazwischentreten kosmischer Staubwolken

II. Änderungen der Verteilung der Sonnenstrahlung über die Erde infolge von

a, Schwankungen in den Bahnelementen der Erde
b. Durchlässigkeitsschwankungen der Lufthülle
c. Verschiebungen der Erdrinde gegenüber dem Erdkern
d. Drift einzelner Festlandsschollen

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>