«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σήμερα οι δολοφόνοι κυβερνούν, με την ψεύτικη μάσκα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!

 ΠΑΙΔΙ 11
Που υπάρχει δημοκρατία;

Τι σημαίνει σήμερα δημοκρατία;

Δημο-κρατία σημαίνει ο πλήρεις έλεγχος της εξουσίας από το λαό, που υπάρχει σήμερα;

Το σύνταγμα και η έννοια δημοκρατία έχουν πεθάνει προ πολλού, για την ακρίβεια ποτέ δεν εφαρμόστηκε η δημοκρατία από την εικονική απελευθέρωση της Ελλάδος το 1821.
Ας μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, σήμερα υπάρχει κοινοβουλευτική δικτατορία της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας!
Ο λαός για να ελευθερωθεί μετά και από το ξεβράκωμα της πολλά υποσχόμενης αιώνες αριστεράς ως μοναδικής λύσης για τα λαϊκά δικαιώματα και την ισοτιμία, ισοπολιτεία, ο λαός πρέπει να εμπεδώσει, να αποκηρύξει ολόκληρο το σάπιο και δουλικό πολιτικό σύστημα.
Αυτό όμως είναι δύσκολο διότι η ντόπια και ξένη ολιγαρχία έχει βάση σχεδίου διχάσει τον λαό μέσα από εκβιασμούς, τρομοκρατικές δηλώσεις, αλλά κυρίως με την διαβίωση, αφού παίζει με τις ζωές των ανθρώπων, χωρίζοντάς τους σε κατηγορίες μελλοθανάτων!

Στη μια κατηγορία τους στερεί τα προς ζην και ταυτόχρονα σε άλλη κατηγορία της επιτρέπει να ψευτοζεί, οδηγώντας έντεχνα την μια κατηγορία όχι μόνο την μια εναντίον της άλλης, αλλά το χειρότερο, να αδιαφορεί η μια για την άλλη!
Αυτές οι δυο κατηγορίες ανθρώπων δεν μπορούν να ενωθούν κάτω από την λογική πάμε να κάνουμε επανάσταση της μιας κατηγορίας διότι δεν έχουμε να φάμε και την λογική της άλλης κατηγορίας, ότι εγώ δεν συμμετέχω με την κοντόφθαλμη λογική, ότι εγώ έχω να φάω και ας βλέπει γύρω της να πεθαίνουν οι συμπατριώτες της!
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί την λύση να την δώσει ο διχασμένος λαός , αλλά μια δύναμη που λέει το σύνταγμα ότι είναι ο φύλακας τους συντάγματος, ο στρατός μαζί με τον λαό!
Μας έχουν εμφυτεύσει ότι οποιαδήποτε κίνηση κάνει ο στρατός για την προστασία του λαού και του συντάγματος είναι δικτατορία!

Ναι είναι δικτατορία, αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες που γίνετε μια κίνηση στρατιωτική.
Πόσο ψέμα είναι αυτό, τότε πως ο στρατός θα επιβάλει την τηρήσει του συντάγματος και την προστασία του λαού και πότε και με πια κριτήρια μπορεί να το κάνει;;;
Αλήθεια μια επιβολή μιας στρατιωτικής ανάληψης ευθύνης προς τον λαό πόσο χειρότερη θα είναι από αυτήν την ψευδεπίγραφη δημοκρατία, που είναι πλέον φανερό ακόμα και στον πιο ηλίθιο ότι έχουμε στυγνή εγκληματική κοινοβουλευτική δικτατορία της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας.
Βέβαια και αυτή η επιλογή του στρατού είναι παγιδευμένη, αφού και το στράτευμα είναι διχασμένο.
Έχουμε ένα στράτευμα το οποίο δεν είναι αμιγώς προσηλωμένο στα ελληνικά συμφέροντα, αλλά άλλοι είναι γερμανόφιλοι, άλλοι γαλλόφιλοι, αμερικανόφιλοι, εβραιόφιλοι, και πολλές άλλες διχαστικές κατηγορίες!

Σήμερα το στράτευμα θυμίζει την μαύρη εποχή της εξόριστης κυβέρνησης στην Αίγυπτο το 1940-45, που ο Ελληνικός στρατός εκεί που μεγαλουργούσε ενωμένος, εκεί ήταν διχασμένος με το προδοτικό κίνημα του στρατού, ο μισός στρατός εναντίον του άλλου μισού, με εξίσου προδοτικές κινήσεις και από τα δυο μέρη, με την αμέριστη βοήθεια και άγρυπνο μάτι της βρόμικης αγγλικής Ιντέλλιτζενς Σέρβις κύριος, διότι εκεί έπαιξαν εναλλάξ όλες οι βρόμικες συμμαχικές δυνάμεις, ( εντός παρένθεσης συμμαχικές δυνάμεις)!
Το διχαστικό κίνημα αυτό ήταν η απαρχή της εφαρμογής του μετέπειτα καλά σχεδιασμένου εμφύλιου.

Το ίδιο έργο βλέπουμε και σήμερα σε σύγχρονες συνθήκες.
Δηλαδή και αν ακόμα ο στρατός κάνει μια κίνηση σωτηρίας της πατρίδος μας θα πρέπει από την ίδια ώρα της επιβολής να κάνει και εσωτερική αυτοκάθαρση.
Για αυτό και είναι δύσκολο να βρεθούν πατριώτες στρατηγοί που θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο και ταυτόχρονα θα κάνουν και εσωτερική αυτοκάθαρση στο στρατό όχι κομουνιστών ή δεξιών, αλλά σε όλα τα στοιχεία που διχάζουν το στράτευμα.
Αλήθεια πόσοι τρελοί πατριώτες υπάρχουν στο στράτευμα για να τολμήσουν τέτοια πατριωτική κίνηση;;;;;;;;
Πάντως όσο και αν τα αναλύουμε, λύση δεν υπάρχει από πολιτικής πλευράς, μόνο ο στρατός μένει να σώσει την Ελλάδα, για αυτό ο λαός πρέπει να του το δείξει εμπράκτως ότι τον καλεί αυτός σε βοήθεια και δεν είναι μόνο δική του επιλογή!
Η ωμή αλήθεια είναι μια και μοναδική, προδότες δεν είναι οι ολιγάρχες ντόπιοι και ξένοι, προδότες και ηθικοί αυτουργοί είναι ο λαός, αυτός που του στέρησαν την ελευθερία, το δικαίωμα στην ζωή, που άφησαν σε άλλους να ρυθμίζουν την ζωή τους, αλλά κυρίως που παράδωσαν για σφαγή τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, που βλέπουν σαν χαζοχαρούμενοι να πουλάνε την πατρίδα τους, που νευριάζουν και σκοτώνονται για το ποδόσφαιρο, για τα σκυλάδικα, για τις πόρνες στις πασαρέλες των πουλημένων ΜΜΕ!

Ο λαός είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος προδότης και αυτός μόνο μπορεί να διορθώσει με την αλλαγή στάσης ζωής, ευθυνών, με τις εγκληματικές επιλογές του.

Λαός και στρατός στην εξουσία είναι η μοναδική λύση.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Και ένα ποίημα αφιέρωμα στο άρθρο, από την φίλη μας ΡΟΔΑΝΘΗ!

Πριν γεννηθω θα με θυσιασουν
Σε ρωτω πατερα
μα και σενα μητερα
τι στ` αληθεια θα βρω εγω
αφου απο σημερα, χρωστω.

Σε ρωτω πατερα
τι εκανες, για τη φοβερα?
που αλωσε τη ζωη σου
και θα χρωσταει, το παιδι σου

Σε ρωτω πατερα
μα και σενα, μητερα
που ηταν η αντισταση σας
να μεινω εδω…εδω μαζι σας

Σε ρωτω πατερα
δουλεια, δεν εχει εδω περα
τι εκανες γι` αυτο εσυ?
οταν σου βαζανε καρφι

Σε ρωτω πατερα
μα και σενα μητερα
στη πλανη, εισαστε θεατες
μια Ελλαδιτσα, να τη κλαις

Σε ρωτω πατερα
εγω, στο κοσμο, εδω περα
τι μελλον θα`χω τι ελπιδα?
σε μια ξυπολητη Πατριδα

Σε ρωτω πατερα
μα και σενα μητερα
στους τοιχους σας , κλεισμενοι
δε πολεμουν , οι σκλαβωμενοι?

Ποιος για τη ζωη μου, θ` απολογηθει
δεν εχω μελλον, απο παιδι
που θα ανοιξω τα φτερα μου?
που ειναι γονεις, τα ονειρα μου!!

Σου μιλω πατερα
μα και σενα μητερα
ευθυνη, εχετε κι` οι δυο
γι` αυτο, και το κατηγορω..

Πατριδα…στις ξερολιθιες
ρακενδυτη, στις αγορες..
που τη ζωη μου θ` αρπαξουν
πριν γεννηθω, θα με θυσιασουν

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>