«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΥΔΑΙΩΝ & ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ
——————————————————–
Ένα μεγάλο μηδενικό ήταν το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Ο Λαός λέει, «Μιά τρύπα στο νερό»!!
Θα το χαρακτηρίσουμε,
«Ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν».
Όπως είδατε στις οθόνες των καναλιών, οι πολιτικοί διαπνέονται από σφοδρό κομματισμό.
Οι πολιτικοί από τις δηλώσεις που έκαναν αποπνέουν υποτέλεια προς τα παγκόσμια Σιωνιστικά αφεντικά.
Δεν μπόρεσαν μετά από εξάωρον συνεδρίαση να συμφωνήσουν επάνω στα προβλήματα που καίνε την Ελλάδα και τον Έλληνα.
Συνεννόηση χωρίς εμπιστοσύνη μεταξύ των εφιαλτών πολιτικών δεν υπάρχει.
Οι ψεύτες & εφιάλτες πολιτικοί μας, απεδείχθησαν ανίκανοι, και ανάξιοι της εμπιστοσύνης του Λαού.
Τα θέματα- όπως δήλωσαν- που τους απασχόλησαν ήταν το Ασφαλιστικό, το λαθρο-Μεταναστευτικό, και το Συνταγματικό, τα οποία χαρακτήρισαν Εθνικά θέματα, αφού εκείνοι οι προδότες τα δημιούργησαν.

Για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής «αγρόν ηγόρασαν». Τα θέματα αυτά τα έχουν παραδώσει στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Για το λαθρο-Μεταναστευτικό συμφώνησαν να γίνει η πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών, (Hot Spots) αφού οι Βαλκάνιοι ΄βόρειοι γείτονες, και οι Ευρωπαίοι, έκλεισαν τα σύνορα με σιδηρούς φράκτες.
Για τη συνθήκη Σένγκεν τσιμουδιά οι αρχηγοί.
Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Ε.Ε. μεταξύ κρατών-μελών, με αφορμή τη συνθήκη Σένγκεν, και εδώ στο Αφγανιστάν Νο:2 «πέρα βρέχει».
Για το ασφαλιστικό-συντάξεις, που καίει όλους τους συνταξιούχους Έλληνες, απέφυγαν να συμφωνήσουν σε κοινή πολιτική απόφαση, αλλά έρριξαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.
Είχαμε πλήρη διαφωνία στο ασφαλιστικό, και συμφωνία στο λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό.
Στον Ελληνικό Λαό επικρατεί αγωνία για το ασφαλιστικό-συντάξεις, και φόβος – τρόμος για το λαθρομεταναστευτικό, αφού οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.
Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν υπογράψει στα διάφορα Μνημόνια, να σταματήσει ο κρατικός προϋπολογισμός να επιχορηγεί τα ταμεία, και τα χρεοκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία να δίνουν συντάξεις με ότι χρηματικά αποθέματα έχουν. (Απαίτηση δανειστών).
Οι Μ@@@@@ς πολιτικοί αντί να κουρέψουν το χρέος, κούρεψαν και έκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, και τώρα δεν έχουν να δώσουν συντάξεις.
Τα κλοπιμαία χρήματα από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, τα έστειλαν στο αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας στηρίζεται επάνω σε τρεις (3) Τούρκους βουλευτές. Δηλαδή οι τρείς (3) Τούρκοι βουλευτές αποφασίζουν για τις συντάξεις των Ελλήνων!!!
Ο Βασίλης Λεβέντης οργισμένος δήλωσε, έχουν υπογράψει οι συντάξεις να μειωθούν άλλο ένα 40%
«Πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι»! Αυτό το ρητό εφαρμόζουν οι «σοφοί» οικονομολόγοι των προδοτών πολιτικών, μη δυνάμενοι να λύσουν το ασφαλιστικό, ώστε να αυξήσουν τις ροές χρημάτων προς τα ταμεία από άλλες παραγωγικές πηγές, από τον ορυκτό πλούτο. Τον ΧΡΥΣΟ τον έδωσαν τζάμπα οι προδότες στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα πετρέλαια δωρεά στο ΡΟΚΦΕΛΕΡ (EXXON, κλπ).
O Tσίπρας δήλωσε στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το παλάτι ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις.
Αυτό το έκανε κατόπιν εντολής των Αμερικανο-Εβραίων Σιωνιστών.
Σήμερα το παλάτι, μας τελέίωσε και ήλθε ο Εβραίος Παγκόσμιος Δικτά΄τορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτός ανεβοκατεβάζει τις Ελληνικές κυβερνήσεις, τύπου ΓΑΠ, Σαμαρο-Βενιζέλων, Τσίπρα, κ.λ.π.
Οι Εθνικές εκλογές είναι φιάσκο, σαν της Ν.Δ.
Ο Βασίλης Λεβέντης είπε θυμωμένος, ότι ο Τσίπρας θέλει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές το Μεταναστευτικό με το Ασφαλιστικό.
Δηλαδή λέει, δέχομαι τους λαθρομετανάστες έναντι υποχωρήσεων των δανειστών στο Ασφαλιστικό.
Για τις συντάξεις δεν ελήφθη ουδεμία απόφαση.
Το Συνταγματικό (50 βουλευτές δώρο στο πρώτο κόμμα), παρεπέμφη σε βάθος χρόνου.
Για το μέγα σκάνδαλο με τις τράπεζες, σιωπή οι ψεύτες, κλέφτες, και προδότες πολιτικοί αρχηγοί.
Βγήκε και ο Στουρνάρας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ζήτησε
συναίνεση των πολιτικών, για να προωθηθεί η μείωση των συντάξεων, αλλιώς απειλεί με τιμωρία από τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών που πληρώνει ο Λαός, και η πώληση-δωρεά των τραπεζών σε ξένα αμοιβαία κεφάλαια, δεν απασχόλησε τους αρχηγούς.
Ο Τσίπρας μετά το συμβούλιο δήλωσε, «οι δηλώσεις των άλλων αρχηγών, υπονομεύουν τη θέση της χώρας».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε για τον Τσίπρα, « Ο Βασιλιάς είναι γυμνός».
Η Φώφη δήλωσε, «Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο».
Το ποτάμι δήλωσε περί ανέμων και υδάτων.
Ο Λεβέντης ετάχθη υπέρ των Ευρωπαίων, και ζήτησε έναν πιο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό για την Ελλάδα. Δηλαδή πιο δούλο υπαλληλάκο των δανειστών.
Ελληνικέ Λαέ βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Όμως οι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πιέζουν και για το ασφαλιστικό, και για το μεταναστευτικό.
Θέλουν να αρμέγουν τους Έλληνες συνταξιούχους, και θέλουν την Ελλάδα χωματερή Ισλαμιστών.
Άς όψονται, Λαός, Εκκλησία, & Στρατός, που υπομένουν τέτοιους προδότες πολιτικούς υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης- Δικτατορίας!
Οι πολιτικοί αρχηγοί περιορίστηκαν στα εσωτερικά θέματα, ενώ η γειτονιά μας φλέγεται.
«Των οικιών ημών εμπιπραμμένων-καιομένων, ημείς άδομεν», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Οι προς Ανατολάς γείτονες Τούρκοι, απειλούν να κλείσουν τα στενά Βοσπόρου και Δαρδανελίων.
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κλείσουν τα στενά για τους Ρώσους, και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να επιτεθούν.
Η Ρωσία όμως έχει δηλώσει αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πλέον επίσημη έναρξη του πολέμου.
Η Ρωσία περισφίγγει τη Τουρκία από όλες τις πλευρές με τις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, και ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ ασχολείται προσωπικά με το πως θα τιμωρηθεί η Τουρκία.
Αυτά σαν συνέχεια και συνέπεια των γνωστών γεγονότων των Ρωσο-Τουρκικών σχέσεων.
Οι Τούρκοι- Σουλτάνος & Εβραίος Νταβούτογλου- (υποκινούμενοι και υποστηριζόμενοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ), λένε πως θα ασκήσουν το δικαίωμα που έχουν βάσει της συνθήκης του Μοντρέ, να αποκλείσουν κάθε διέλευση από τα στενά του Βοσπόρου-Δαρδανελίων για τους Ρώσους.
Σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ, προβλέπεται αυτή η κίνηση αυστηρά και μόνον αν πρόκειται για απειλή πολέμου.
Ενώ έτσι έχει η διεθνής κατάσταση, τίποτε από αυτά δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Αναλώθηκαν οι εφιάλτες και μικροί πολιτικοί αρχηγοί σε εσωτερικά θέματα.
Το χρέος έχει φτάσει σχεδόν 500 δις. ευρώ, και οι εφιάλτες πολιτικοί ζούν σε άλλο πλανήτη.
Η πατρίδα μας μετατρέπεται σε χώρα Ελλήνων ανέργων, φτωχών, και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Το κερασάκι στη τούρτα, στους Τούρκους δίνουμε 33 εκ. ευρώ, για να μας στέλνουν και άλλους Ισλαμιστές φονταμενταλιστές λαθρομετανάστες.
Δηλαδή «και κερατάς, και δαρμένος» λέει ο Λαός.
Τόσο ηλίθιοι και προδότες είναι οι πολιτικοί μας.
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!
Είναι συνεργός τους.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ