Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Η χθεσινή ελπιδοφόρα κινητοποίηση ίσως απαρχή μαζική κλιμάκωσης.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015
Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 17η Νοεμβρίου, ώρα 16:00 στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου.
Η χθεσινή διαδήλωση της απεργίας δεν ήταν όπως υπολόγιζαν οι αρχές κατοχής. Η μαζικότητα μπορεί να μην ήταν η πρέπουσα για το μέγεθος των προβλημάτων της επιβίωσης, αλλά δεν ήταν απογοητευτική.
Η μαζικότητα της διαδήλωσης συγκρινόταν με εκείνη της Κυριακής του δημοψηφίσματος, 5 Ιουλίου. Και το φρόνημα επίσης.
Η κατάθλιψη και απελπισία στην οποία οδήγησε μαζικά τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι αρχίζει δειλά-δειλά να υποχωρεί. Η οργή και η αγανάκτηση αρχίζει να υπερχειλίζει και το σλόγκαν “η ελπίδα χάθηκε”, που είχε σαν αποστολή ο ΣΥΡΙΖΑ να σπείρει στη συνείδηση των αδυνάτων της κοινωνίας φαντάζει πια ως αυτοκτονία για όλο και περισσότερους.
Κάτι πρέπει να γίνει. Και μάλιστα επειγόντως. Αυτό ήταν που κυριαρχούσε σχεδόν σε όλους όσοι είχαν κατέβει στη διαδήλωση. Το ίδιο άκουσα να λέγεται και από πολλούς άλλους που δεν συμμετείχαν, αλλά θα ήθελαν να δουν μια κινητοποίηση που να νεκρώσει τα πάντα για μέρες. Κι ο λόγος είναι απλός. Μόνο μια τέτοια κινητοποίηση μπορεί να φέρει σήμερα αποτέλεσμα.
Δεν μπορούμε πια με τζούφιες 24ωρες για την τιμή της διεφθαρμένης συνδικαλιστικής τιμής και των κομματικών εγκάθετων. Και είναι σίγουρο. Αν οι ηγεσίες των συνδικάτων είχαν αναλάβει μια εκστρατεία σε βάθος χρόνου κλιμάκωσης της μαζικής κινητοποίησης με στόχο την επ’ αόριστο γενική πολιτική απεργία, η συμμετοχή του κόσμου θα ήταν όλο και μεγαλύτερη. Ακόμη κι αν ξεκινούσε από χαμηλά. Μόνο η αίσθηση άμεσου θετικού αποτελέσματος, μόνο η άμεση προσδοκία μιας νίκης, οσοδήποτε μικρής κι αν είναι, μπορεί να ξεσηκώσει τις μάζες σήμερα.
Φυσικά, κανείς από τις ηγεσίες και τους εγκάθετους δεν θέλει μια τέτοια κλιμάκωση. Ούτε οι της ΓΣΕΕ, ούτε οι της ΑΔΕΔΥ, ούτε φυσικά οι επαναστάτες εκ Περισσού και ΠΑΜΕ. Όλοι τους σε κοινή γραμμή καταστολής των κατατρεγμένων και εξοικείωσής τους με την ήττα. Μιλήστε μαζί τους και θα δείτε την κοινή γραμμή. Όλοι τους σου λένε το ίδιο παραμύθι. Δεν γίνεται τίποτε. Οι μεν γιατί βουρλίζοναι έτσι και τεθεί θέμα χρέους, ευρώ και ΕΕ. Οι δε γιατί έτσι είναι ο καπιταλισμός. Μόνο διαδηλώσεις και εικονικές απεργίες όπου εξοικειώνεται με την ήττα σαν τρόπο ζωής κάθε ένας που θέλει να αγωνιστεί εναντίον του καθεστώτος.
Ωστόσο, η χθεσινή κινητοποίηση μπορεί να αποτελέσει την απαρχή. Είχε την αναγκαία μαζικότητα, αλλά και το φρόνημα. Μπορεί να αποτελέσει την απαρχή σειράς μαζικών κινητοποιήσεων. Σπάζοντας τα στεγανά των συνδικαλιστικών και κομματικών μαντριών. Δημιουργώντας συντονιστικά αγώνα και λειτουργικών καταλήψεων, παρά και αν χρειαστεί ενάντια στις συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες και τους κομματικούς εγκάθετους.
Το πανελλαδικό συντονιστικό αγώνα που φαίνεται να οργανώνουν οι αγρότες και συναφείς κλάδοι για να ξεφύγουν από την μέγγενη των αγροτοπατέρων του κίτρινου και κόκκινου δοτού συνδικαλισμού, κινείται καταρχάς στην ορθή κατεύθυνση. Πρέπει να ενωθούν μαζί του συντονιστικά αγώνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα με σκοπό την οργανωμένη και καθολική κάθοδο στο κέντρο της Αθήνας. Και το αίτημα πρέπει να είναι ένα: η ανατροπή του μνημονίου και η παραίτηση της δοτής κυβέρνησης, που με τέτοια αλαζωνεία ξεπουλά τη χώρα.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από τα συντονιστικά αγώνα των αγροτών και εναντίον των ΒΑΠΕ στην Κρήτη, έως τις πρωτοβουλίες εμπόρων και μικρομεσαίων σ’ ολόκληρη την χώρα, θα πρέπει από κοινού να εγκαταλείψουμε τις κλαδικές μονομέριες, που στις σημερινές συνθήκες δεν είναι τίποτε περισσότερο από συντεχνιακά αδιέξοδα, για να υιοθετήσουμε το μόνο αίτημα που μπορεί να ενώσει τους πάντες: η ανατροπή του μνημονίου και κάθε κυβέρνησης που το υπηρετεί.
Αυτό που λέμε δεν είναι ευχή. Μπορεί να επιτευχθεί. Υπάρχει η διάθεση σε αρκετό κόσμο, που ξέρει πια ότι με επιμέρους ή κλαδικά αιτήματα δεν γίνεται να γλυτώσει. Αρκεί να του δοθεί η δυνατότητα να βρίσκεται στους δρόμους με κάθε δυνατή ευκαιρία. Οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να κλιμακώσουμε τις μαζικές κινητοποιήσεις. Ο στενός συνδικαλιστικός αγώνας, ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι είχε νόημα κάποτε, σήμερα δεν οδηγεί παρά μονάχα στην ήττα. Όποιος επιμένει σ’ αυτόν, βάζει πλάτες στο καθεστώς και στο κλίμα παραίτησης και ήττοπάθειας που θέλει να σπείρει στην κοινωνία.
Χρειαζόμαστε συντονισμένη πολιτική κινητοποίηση των μαζών από κάθε κλάδο και επάγγελμα. Στην πρεμούρα της δοτών και δοσιλόγων να εξυπηρετήσουν ένα αβίωτο χρέος, θα πρέπει να αντιτάξουμε μαζικές κινητοποιήσεις που απαιτούν τη μη αναγνώριση και τη διαγραφή του χρέους. Στην μετατροπή της χώρας μας σε ευρωπαϊκό οικόπεδο προς εκποίηση προς όφελος της παγκόσμιας τραπεζοκρατίας, θα πρέπει να αντιτάξουμε τα αιτήματα για την εθνική ανεξαρτησία, τη δημοκρατία και την εθνική αυτοδιάθεση. Στην πρωτόγνωρη διαφθορά που αγκαλιάζει κάθε αρμό του κράτους και της δημόσιας ζωής, θα πρέπει να αντιτάξουμε την ποινική λογοδοσία όσων ενεργά συμμετέχουν στις πράξεις εσχάτης προδοσίας σε βάρος του ελληνικού λαού και της χώρας.
Κινητοποιήσεις στο δρόμο με κάθε δυνατή ευκαιρία. Μπορούμε να το κάνουμε. Ας αναζητήσουμε κάθε δυνατή συνεργασία που θα πλατύνει τη συμμετοχή και την αγωνιστικότητα. Ας ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια συντονισμού των αγώνων. Ιδίως από τα κάτω.
Η εποχή που φωνάζαμε ΟΧΙ, πέρασε ανεπιστερπτί. Είναι καιρός να διεκδικήσουμε όχι την εξαίρεση του εαυτού μας, ή του κλάδου μας από τον Αρμαγεδώνα, αλλά την ίδια την χώρα μας. Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία. Για κάνεναν μας, εκτός των γνωστών ολίγων.
Όποιος λέει το αντίθετο, είτε είναι παγιδευμένος στις φαντασιώσεις του, είτε εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία σαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθούμε ότι με την αδιαφορία, με το δεν γίνεται τίποτε, ή με την επιλογή του λιγότερου κακού, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθεί κανείς μια προαιώνια αλήθεια της εσαεί αγωνιζόμενης ανθρωπότητας:
“Δεν υπάρχει πια δικαιολογία – έγραφε ο Γληνός κατά τη ναζιστική κατοχή – και πρόφαση για κανέναν Έλληνα να μένει αργός, να σταυρώνει τα χέρια του, να περιμένει μοιρολατρικά την εξέλιξη, να σκύβει το κεφάλι του μπροστά στην τυραννία και την προδοσία, να περιμένει από αλλού τη σωτηρία.” Δεν έγραφε κάτι διαφορετικό ο Πλούταρχος όταν στον Βίο του Σόλωνα αναφέρει ότι είναι στίγμα όταν ο πολίτης δεν παίρνει θέση όταν η πόλη του τον χρειάζεται. Υπήρχε μάλιστα νόμο που τιμωρούσε όσους δεν είχαν την παρρησία να πάρουν θέση.
Ας τους αποδείξουμε ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή όλους εμάς. Ας τους αποδείξουμε ότι οι πολιτικές αποκτήνωσης που εφαρμόζουν δεν μας έχουν μετατρέψει σε άβουλα και τρομαγμένα ινδικά χοιρίδια. Η χθεσινή κινητοποίηση μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή. Επόμενο ραντεβού η 17η Νοέμβρη, που μπορεί να αποτελέσει σταθμό σε μια γενικευμένη κλιμάκωση μαζικών κινητοποιήσεων εναντίον του καθεστώτος κατοχής. Από όλους εμάς εξαρτάται. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, εκτός από την απόλυτη βαρβαρότητα που μας έχουν καταδικάσει.
Ανέστης Ζιούλης
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply