«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κείμενο – παρέμβαση ετοιμάζει η Αριστερή Πλατφόρμα

Με τις τοποθετήσεις των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκου, από την Αριστερή Πτέρυγα του κόμματος, αναμένεται να κορυφωθούν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζονται την Κυριακή στις 10 το πρωί

Με τις τοποθετήσεις των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκου, από την Αριστερή Πτέρυγα του κόμματος, αναμένεται να κορυφωθούν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζονται την Κυριακή στις 10 το πρωί
Αντώνης Αντζολέτος
Μάϊος 23 2015 23:11

Με ένα κείμενο, το οποίο εκτός απροόπτου θα ζητηθεί να συμπεριληφθεί το βράδυ της Κυριακής στην πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους για την διαπραγματευτική πορεία που ακολουθεί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο θα αναφέρει πως «όποια απόφαση ληφθεί θα πρέπει να έχει συμβατότητα με το πρόγραμμα», ενώ μέσα στο κείμενο αναμένεται να αναφέρεται το ενδεχόμενο της ρήξης και των εναλλακτικών λύσεων που μπορεί να έχει η κυβέρνηση.

Έντονη ήταν η κριτική που ακούστηκε την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ, σχετικά με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Τα μέλη της μειοψηφίας έδειξαν ανοιχτά την αντίθεσή τους, κάνοντας λόγο για λάθος ή πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα επεσήμαναν πως εκείνη την ημέρα χάθηκε η μάχη της διαπραγμάτευσης.

Ενδεικτική ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού, πρώην υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, ο οποίος εξαπολύοντας βολές κατά του πρωθυπουργού και του Γιάνη Βαρουφάκη είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως «κάποιοι είπαν ότι δόθηκαν προφορικές υποσχέσεις για εξασφάλιση ρευστότητας που δεν συμβαίνουν ούτε στα καφενεία».

Άλλα στελέχη με κριτική διάθεση υποστήριξαν πως ακόμα και οι κόκκινες γραμμές είναι αμυντική στάση και πως με αυτό τον τρόπο «αποκαλύπτεις εξαρχής πως παραδίδεις τα περισσότερα, αλλά δεν θες να χάσεις ολοκληρωτικά».

Η απάντηση από την πλευρά της πλειοψηφίας ήρθε σε σχέση με την πρόοδο που έχει γίνει έως τώρα στις διαπραγματεύσεις, τις κόκκινες γραμμές που δεν καταπατήθηκαν, μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο που έχει προκληθεί από την πλευρά των δανειστών.

Μάλιστα στελέχη της πλειοψηφίας ζήτησαν από τους διαφωνούντες που ζητούν ρήξη να καταθέσουν το δικό τους ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου βουλευτές και επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών, το παρών έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα η αναφορά του πρωθυπουργού, πως το άνοιγμα της ΕΡΤ έχει καθυστερήσει πολύ και πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλη κωλυσιεργία, θεωρήθηκε από πολλούς ευθεία βολή του πρωθυπουργού προς την Πρόεδρο της Βουλής
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

http://news247.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>