«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και στην Μεσόγειο τα Ρωσοκινέζικα γυμνάσια!!! Όρε… γέλια με τα ανθελληνικά Αμερικανάκια! Έχουν αρχίσει να τους ενοχλούν οι αιμορροΐδες τους τους Αμερικανούς;;;

Ρωσία: Κοινές ναυτικές ασκήσεις με την Κίνα για πρώτη φορά στα χρονικά

Γυμνάσια Ρωσίας-Κίνας για πρώτη φορά στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο

Οι ναυτικές ασκήσεις θα διαρκέσουν έως τις 21 Μαίου

Ισχυρό πολιτικό μήνυμα στέλνουν τα κοινά σινορωσικά γυμνάσια στην ανατολική Μεσόγειο

Γυμνάσια Ρωσίας-Κίνας για πρώτη φορά στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο

Τα γυμνάσια με τον τίτλο «Θαλάσσια συνεργασία» πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 στον Ειρηνικό ωκεανό, αλλά έπειτα από πρόταση της κινεζικής πλευράς θα διεξαχθούν φέτος στη Μεσόγειο

Με πανηγυρικό τρόπο εγκαινιάστηκαν στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ οι πρώτες στην ιστορία σινορωσικές ναυτικές ασκήσεις, που πραγματοποιούνται στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο με τη συμμετοχή δέκα πλοίων. 

Τα γυμνάσια με τον τίτλο «Θαλάσσια συνεργασία» πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 στον Ειρηνικό ωκεανό, αλλά έπειτα από πρόταση της κινεζικής πλευράς θα διεξαχθούν εφέτος στη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε ο υποδιοικητής του ρωσικού Στόλου της Μ. Θάλασσας αντιναύαρχος Αλεξάντρ Φεντοτένκοφ.

Από ρωσικής πλευράς θα συμμετάσχουν έξι πλοία με επικεφαλής τη ναυαρχίδα του Στόλου της Μ. Θάλασσας, το πυραυλοφόρο καταδρομικό «Moskva», το πλοίο περιπολίας «Ladni», τα δύο μεγάλα αποβατικά «Alexandr Otrakovsky» και «Alexandr Shabalin» και το σωστικό αερόστρωμνο ρυμουλκό «Samum», τα κινεζικά πλοία «Lin Yi» και «Wei Fan» μαζί με σκάφη συνοδείας και ανεφοδιασμού, σύμφωνα με το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

Ο Κινέζος υποδιοικητής του κινεζικού Ναυτικού αντιναύαρχος Ντου Τζιν-Τσεν εγκωμίασε τη ρωσική φιλοξενία και προετοιμασία των ασκήσεων, «το πρώτο στάδιο των οποίων βρίσκεται σε πλήρη μαχητική ετοιμότητα». Σημείωσε μάλιστα από κοινού με το Ρώσο ομόλογό του ότι οι ασκήσεις θα συμβάλουν στην περαιτέρω εμβάθυνση της φιλικής και πρακτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, στην ενίσχυση της κοινής αντιμετώπισης των απειλών θαλάσσιας ασφάλειας.

«Η κοινή αυτή ναυτική άσκηση δεν στρέφεται εναντίον καμιάς τρίτης πλευράς και δεν σχετίζεται με την πολιτική κατάσταση στην περιοχή», ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείο ‘Αμυνας. 

Οι ασκήσεις θα διαρκέσουν έως τις 21 του μηνός και το κοινό επιτελείο της άσκησης θα είναι εγκατεστημένο στο Ντιβναμόρσκ. 

Τα κινεζικά πλοία έφθασαν στο Νοβοροσίσκ παραμονές της 9ης Μαΐου και συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, στους πανηγυρικούς εορτασμούς για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής Νίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα στην Ουάσινγκτον: Μια νέα δύναμη δημιουργείται στη Μεσόγειο

Καταχωρήθηκε από τον/την Αφροδίτη Καλομάρη on 12 Μαΐου 2015. Δημοσιεύθηκε στο Κοσμος

«Πειστικό δείγμα της ενίσχυσης των δεσμών» μεταξύ Κίνας και Ρωσίας χαρακτηρίζουν οιLos Angeles Times και το γερμανικό Spiegel τα κοινά γυμνάσια των στόλων των δυο χωρών στην Ανατολική Μεσόγειο τα οποία άρχισαν την Δευτέρα και θα τερματιστούν στις 21 Μαΐου.

Και το National Review της Νέας Υόρκης γράφει ότι τα ναυτικά γυμνάσια, όπως και η παρουσία του κινέζου προέδρου Τσι Ζινπίγκ στη στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου στη Μόσχα, είναι «ένα μήνυμα στην Ουάσινγκτον μιας νέας ισχυρής συμμαχίας η οποία εμφανίζεται ακριβώς στην πίσω αυλή της Δυτικής Ευρώπης».

«Μολονότι μονο δυο κινέζικα σκάφη παίρνουν μέρος στα γυμνάσια στη Μεσόγειο η παρουσία τους δηλώνει την επιθυμία της Κίνας να βοηθήσει τη Ρωσία να αντιμετωπίσει την αμερικανική δύναμη», γράφει το Weekly Standard της Ουάσινγκτον. Και προσθέτει: «Η εχθρότητα η οποία χαρακτήριζε τις κινεζο-ρωσικές σχέσεις στη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου έχει διαλυθεί από καιρό. Στη θέση της προβάλει έντονα μια κινέζο-ρωσική συμμαχία εναντίον της Αμερικής και της διεθνούς ασφάλειας».

Τη στρατηγική σημασία των γυμνασίων σημειώνουν σε άρθρο τους οι Los Angeles Times. «Δεν περνά από κανέναν απαρατήρητο το ότι μια ισχυρή νέα συμμαχία των ανατολικών γιγάντων τεντώνει τους μύες της ακριβώς στα μετόπισθεν της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Κίνα κάνει το ίδιο στον Ειρηνικό ωκεανό».

Για τον αρθρογράφο της ελβετικής Tages-Anzeiger η φιλία μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου δεν περιορίζεται στις πολιτικές και στις οικονομικές σχέσεις. Οι δυο χώρες «σφυρηλατούν και μια στρατιωτική συμμαχία ως αντίβαρο στις ΗΠΑ και στους Ευρωπαίους και Ασιάτες σύμμαχους τους». Στο ίδιο πνεύμα και το BBC σημειώνει ότι τα κοινά ναυτικά γυμνάσια επιβεβαιώνουν ότι «οι ναυτικοί ορίζοντες της Κίνας έχουν επεκταθεί».

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Μεσόγειο», σημειώνει το Spiegel είναι «μια ακόμη πειστική απόδειξη της στρατιωτικής δύναμης της Ρωσίας και της Κίνας που στρέφεται εναντίον της Ουάσινγκτον και έφερε την μια κοντά στην άλλη ο κοινός τους εχθρός, οι ΗΠΑ». Και το σχόλιο καταλήγει: «Τα κοινά ρώσο-κινεζικά ναυτικά γυμνάσια ειδοποιούν την Ουάσιγκτον ότι μια νέα στρατιωτική δύναμη δημιουργείται στη Μεσόγειο».

Πηγή: Newsroom Dol

http://www.greekamericannewsagency.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>