«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σωπάστε ρε… Που κάνανε τέτοια πράγματα οι Αμερικανοί????? Οι φιλειρηνικοί και προστάτες των αδυνάτων!!!!

Ποιοι αμερικανικοί;;;

Το συνονθύλευμα τον δολοφόνων;;;

Αυτή η χώρα είναι τα σύγχρονα Σόδομα και Γομάρα, ορδές και μαζέματα δολοφόνων!!! Που έκαναν καθολική γενοκτονία των Ινδιάνων και Μαύρων,  που είναι οι αληθινοί κάτοικοί της.

Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι τραυματίσθηκαν, πολλοί από τους οποίους από τον περιβόητο Agent Orange (Πορτοκαλί Παράγοντα), φυτοφάρμακο που περιείχε διοξίνη και με το οποίο οι Αμερικανοί ψέκασαν εκτεταμένες εκτάσεις της χώρας.

Ας παραδειγματιστούν οι σημερινοί Νεοέλληνες και να φερθούν ξανά όπως οι προγονοί τους! Αυτός ο λαός του Βιετνάμ πολεμούσε και ζούσε επί χρόνια μέσα στην γη σαν τα ποντίκια και νίκησαν!!!!

Βιετνάμ 40 χρόνια μετά: Αναρίθμητα τα βάρβαρα εγκλήματα των ΗΠΑ

Βιετνάμ 40 χρόνια μετά: Αναρίθμητα τα βάρβαρα εγκλήματα των ΗΠΑ

40ή επέτειο από την πτώση της Σαϊγκόν – Εκδηλώσεις ανά τη χώρα

Τα «αναρίθμητα βάρβαρα εγκλήματα» που διαπράχθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ κατήγγειλε ο πρωθυπουργός Νγκουγέν Ταν Ντουνγκ σε τελετή στην Χο Τσι Μινχ για την 40ή επέτειο από την πτώση της Σαϊγκόν, την τελευταία πράξη του πολέμου. Παρελάσεις και εκδηλώσεις ανά τη χώρα.

«Διέπραξαν αναρίθμητα βάρβαρα εγκλήματα, προκάλεσαν τεράστιες απώλειες και πολύ πόνο στον πληθυσμό της χώρας μας» δήλωσε ο Νγκουγέν Ταν Ντουνγκ απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από το Μέγαρο της Ανεξαρτησίας, το οποίο κατελήφθη πριν από 40 χρόνια από τα βορειοβιετναμικά άρματα μάχης.

Ο «φλογερός πατριωτισμός» επέτρεψε την τελική νίκη χάρη στη «λαμπρή και δημιουργική ηγεσία του κόμματος», πρόσθεσε ο Ντουνγκ.

Ενώπιον του πρωθυπουργού παρήλασαν στρατιώτες που κρατούσαν ένα δάσος από σημαίες με το σφυροδρέπανο, υπενθυμίζοντας την είσοδο στην πόλη των αρμάτων μάχης των κομμουνιστικών δυνάμεων.

Η σύγκρουση στοίχισε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων από τη βιετναμική πλευρά, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλοί άμαχοι που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς. Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι τραυματίσθηκαν, πολλοί από τους οποίους από τον περιβόητο Agent Orange (Πορτοκαλί Παράγοντα), φυτοφάρμακο που περιείχε διοξίνη και με το οποίο οι Αμερικανοί ψέκασαν εκτεταμένες εκτάσεις της χώρας.

Ο πόλεμος είχε διχάσει την αμερικανική κοινή γνώμη, η οποία είχε συγκλονισθεί από τους 58.000 αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Οι φόνοι βιετναμέζων αμάχων, όπως η σφαγή το Μάρτιο του 1968 εκατοντάδων χωρικών στο Μάι Λάι από τον αμερικανικό στρατό, είχε επίσης συμβάλει στη μεταστροφή της αμερικανικής κοινής γνώμης.

Ο πόλεμος του Βιετνάμ παραμένει για την Ουάσινγκτον η πρώτη μεγάλη ήττα μιας υπερδύναμης που πίστευε ότι είναι ανίκητη.

Κανένας αμερικανός αντιπρόσωπος δεν ήταν παρών στην παρέλαση, όμως ο πρεσβευτής των ΗΠΑ παρέστη σε μια διακριτική τελετή στο προξενείο της Χο Τσι Μινχ (το μεταπολεμικό όνομα της Σαϊγκόν, στην οποία δόθηκε το όνομα του πατέρα της ανεξαρτησίας της χώρας), με μία ένωση βετεράνων.

«Οι Αμερικανοί θυμούνται το παρελθόν» δήλωσε ο πρεσβευτής Τεντ Όσιους και ζήτησε να στραφούν οι δύο χώρες προς ένα «μέλλον» που θα χαρακτηρίζεται από τη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων.
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=699719

Μοιραστείτε το!

1 comment to Σωπάστε ρε… Που κάνανε τέτοια πράγματα οι Αμερικανοί????? Οι φιλειρηνικοί και προστάτες των αδυνάτων!!!!

  • ροδανθη

    Ποιημα
    Τιτλος:Μια αξινα θα βρω και ενα καλο φτυαρι

    Πεμπτη η ωρα σημανε οκτω
    σπιτι εχουμε ενα ολοκληρο ευρω
    με ενα ευρω κανεις μεγαλη αγορα
    μια φρατζολα ψωμι και δυο αυγα
    νειωθω ενα πνιξιμο στο λαιμο
    του Ζαλογγου χορευω το χορο
    σκεφτομαι ποιον να πρωτοφτυσω
    ξεφτυλες,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ
    πρωτη του Μαη αυριο
    αντι στεφανι θα σας εβαζα σ’ενα καζανι
    σαν τα γουρουνια στη Μεσσηνια να σας ψησω
    οχι,δε θα βγω αγυρτες ν’αυτοκτονησω
    δε θα σας κανω αυτη τη χαρη
    μια αξινα θα βρω και ενα καλο φτυαρι
    ταφο για ολους σας ν’ανοιξω
    και πεθαμενους θα σας φτυσω
    εγω που διεπομαι απο καλα αισθηματα
    δε σας συγχωρω για τοσα εγκληματα
    ελατε σπιτι να παρετε το ενα ευρω
    να δειτε ποσα εγω εχω να σας πω
    να σας πω εγω,οχι εσεις
    οι δημιοι μιας ολοκληρης φυλης
    θα παρω σκοινι να σας το φορεσω
    μετα θα βγω μαργαριτες να μαζεψω
    ΟΧΙ!!!δεν θα σας τις βαλω μαζι
    δεν σας αξιζουν,ουτε καν δυο μετρα γη
    της Ελληνικης της δικιας μου
    γιατι εγω την ποναω με την καρδια μου
    αγυρτες δεν θα μας βαλετε σε κασονι
    θα γινουμε πολλοι,δεν ειμαι μονη
    σαν τα ψωφια σκυλια θα σας πεταξουμε
    θα βγουμε στους δρομους να γιορτασουμε
    σε ολους εσας δεν αξιζει ουτε ενα κερι
    ουτε ο Θεος δεν θα σας ηθελε εκει
    γιατι οποιοι για τα συμφεροντα
    πουλανε τη Πατριδα
    ειναι προδοτες με σφραγιδα

    καλη πορεια

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>