«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ηγέτης με αρ@ίδια‼! Ή αρ@ίδια ηγέτης;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηγέτης με αρχίδια‼!  Ή αρχίδια ηγέτης;;;

Κάποτε υπήρχε η χώρα των σοφών την έλεγαν ΕΛΛΑΔΑ‼!  Σήμερα την αρχαία Ελλάδα την λένε Μπανανία των νεοελλήνων!

Τότε λοιπόν δεν έβγαζε αυτή η χώρα μόνο σοφούς, επιστήμονες, αλλά και ηγέτες‼!

Ένας από αυτούς ήταν και ο μοναδικός στο θάρρος και την αντρειοσύνη, τον έλεγαν ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ‼

Στις  μάχες πρώτος, μπροστά και πάντα γύριζε από τις μάχες βαριά τραυματισμένος σαν ηγέτης που ηγείτο έδινε το καλό παράδειγμα‼!

Κάποια λαμόγια είπαν σιγά τον ηγέτη, τώρα θα δεις πως θα τον ξεφτιλίσουμε, είχαν κάτι σχοινιά με εκατό κόμπους που τους είπαν γόρδιο δεσμό και κάλεσαν τον μεγάλο ηγέτη Αλέξανδρο να τον λύσει.

Σκέφτηκε σαν ηγέτης και λέει τα λαμόγια πάνε να με μπερδέψουν, τραβάει μια με το σπαθί του και τον κόβει στα δυο, τα λαμόγια δεν τόλμησαν να του πουν ότι είπαμε να τον λύσεις και όχι να τον κόψεις, διότι είδαν ότι θα κινδύνευε το κεφάλι τους στο σβέρκο τους.

Δε θα αναφέρω τους χιλιάδες ηγέτες εκείνης της λαμπρής εποχής, ένα παράδειγμα έφερα για να σας  περιγράψω τους σημερινούς ηγέτες.

 

 

 

 

Οι ηγέτες εκλέγονται και αναδεικνύονται ανάλογα με την ποιότητα αυτών που τους εκλέγουν.

Σήμερα ο ψευδεπίγραφος Ελληναράς  του σαλονιού και του Σουλεϊμάν του τρομερού, του οχ ρε αδελφέ,  είναι νεγκλιζέ , δηλαδή πούστηδες και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια, νεγκλιζέ είναι και ο ηγέτης που διαλέγουν οι νεοέλληνες  δουλοπάροικοι.

Μπουχτίσαμε από ηγέτες που θέλουν να μας σώσουν, σώζοντας το τομάρι τους και σκοτώνοντας αυτούς που τους επέλεξαν για να τους σώσουν‼!

Σήμερα έχουμε ξανά έναν ηγέτη εν έτη 2015 που δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν δεν ρωτήσει το λαό,( έτσι μας δήλωσε)‼!

 Όμως τρεις μήνες μας  ξέσκισες με πλύση εγκεφάλου ότι  θα σας πληρώσω μισθούς και συντάξεις, δηλαδή μας λες καθημερινά ότι θα κάνεις το αυτονόητο‼!

Δεν θα αναφερθώ στην κυβέρνηση όπως έχω πει (δυο λαλούν και τρεις χορεύουν) αλλά στον ηγέτη.

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα ένας ηγέτης που θα ήταν ηγέτης αληθινός για τον λαό του, σε μια χώρα όπου δεκάδες χρόνια την βουλή την έχουν καταντήσει τους (στάβλους του Αυγεία γεμάτη κόπρο), θα έπραττε αυτό που έκανε και ο μέγας Αλέξανδρος,  θα έκοβε με μια τον γόρδιο δεσμό.  (Άρση της ασυλίας και αληθινό πόθεν έσχες).

Σήμερα αν εσύ δεν ήσουν ο συνεχιστής και  επόμενος φύλακας των στάβλων του Αυγεία, θα έκανες αμέσως την επομένη της ορκωμοσίας τα εξής νομοθετήματα, τα οποία θα σου έφερνα λεφτά με το τσουβάλι και δεν θα έβγαινες ζητιανιά θέατρο‼!

Πρώτων, νομοθέτημα από έναν ηγέτη που παραλαμβάνει μια χώρα που την λυμαίνονται ύαινες με προβιά ηγετών του λαού‼!  Την άρση της ασυλίας  αναδρομικά 20 χρόνια τουλάχιστον .

Δεύτερον, πόθεν έσχες σε όλη την επικράτεια,  Έλληνες να δικαιολογήσετε από το πρώτο ευρώ μέχρι τα δις,  μέσα και έξω από την χώρα, όσοι δεν μπορείτε, κατάσχονται υπέρ της πατρίδος!

Δυο νομιμότατες και συνταγματικές ενέργειες‼!

Δεν χρειάζεται να αναφέρω άλλα μέτρα , θα κολύμπαγε η Ελλάδα στα τρις.

Αυτά τα δυο σαν αρχή να ήταν τα πρώτα νομοσχέδια που θα έμπαιναν στην βουλή θα σε ανακήρυτταν αληθινό ηγέτη, λαϊκό ηγέτη, ηγέτη όλων των έντιμων  Ελλήνων, ηγέτη με αρχ@δια και όχι αρχ@δια ηγέτη.

Μου λένε κάποιοι  νεοέλληνες  ελληναράδες ότι μπορεί να δέχεται απειλές όπως ο Καραμανλής.

Και δηλώνω όταν ζητάς εσύ από τον λαό να σε εμπιστευτεί για να τον οδηγήσεις, έχεις αποφασίσει ότι θα κινδυνεύεις και εσύ και η οικογένεια σου, δεν σε έβαλε πρωθυπουργό με το ζόρι ο λαός, εσύ το ζήτησες.

 Η ζυγαριά που αυτός που θέλει να λέγετε ηγέτης και ζητά να ηγηθεί δεν μπορεί να έχει από την μια την οικογένεια του και από την άλλη 11.000.000 λαού, αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.

Εσχάτη προδοσία έκανε και ο Καραμανλής με τον τρόπο που παρέδωσε την εξουσία και το λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα, ακόμα και αν αληθεύουν τα περί απειλών κατά της ζωή του και της οικογένειας του.

 Η Σπαρτιάτισσα μάνα είπε στα παιδιά της  άμα χάσετε στην μάχη, να μην γυρίσετε ζωντανοί‼‼‼‼‼‼

Ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες είπε πάμε να πεθάνουμε για την πατρίδα, να δοξαστούμε και να μας θυμούνται σαν ήρωες και όχι να ντρέπονται!

Κύριε Τσίπρα αφού δεν έφερες στην βουλή τα δυο πρώτα νομοσχέδια όπως είπα ποιο πάνω,  σημαίνει ότι ανήκεις και εσύ  στον στάβλο του Αυγεία με την κόπρο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ηγέτης με αρ@ίδια‼! Ή αρ@ίδια ηγέτης;;;

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Ο Ελληνικός λαός είναι άξιος με αυτά που τραβάει, και φυσικά δίκαια του αξίζουν αυτά . Όταν ένα έθνος χάσει την ταυτότητά του είναι καταδικασμενο να αφανιστη. Όταν ένα έθνος κόψει της ρίζες του απ την ιστορία τα αποτελέσματα είναι αφανισμός.Για ποιους Έλληνες μιλάτε όλοι σας , ποιους θέλετε να αφυπνισεται ;; τα δουλικα των περιουσιων, που άλλο από ποδόσφαιρο μπάσκετ δεν νογανε τίποτα. Τούς οχαδερφιστες, τους θεογκαβους ξερολες, τους ξευτιλισμενους προδότες, τους φοβιτσιαριδες καναπεδατους, ποιους μορε, τα κομματοσκυλα , ή τους βολεμένους. Δείτε γύρω σας και ψάξτε για την νεολαία την κομματική κατευθηνομενα πρόβατα και φυσικα μέσα σε όλα αυτά και αντί ρατσιστές , ή φιλανθρωποι ,,η Ελλαδεμπορη , η θολοκουλτουριαριδες, και όλοι βρόμα και δυσωδία της τραγικής κοινωνίας που δομηθηκε όλα αυτά τα χρόνια από την αδιαφορία των ίδιων των (πολιτών).Τέλος θα ήθελα να πω ένα σοφό λαϊκό ρητό.
    Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΛΑΝΟΥΝ.

    • Πρωτέα σύνελθε, είσαι εσύ και εγώ, θα σκύψεις, δεν θα πολεμήσεις, δεν θα τους τα λες;;;
      Είναι αξιοθρήνητη και σιχαμερά ανθρωπάκια ναι, αλλά δεν φταίνε όλοι που όταν γεννήθηκαν άρχισαν την συστηματική πλύση εγκεφάλου, αυτούς πάω να ξυπνήσω τους ηλίθιους αθώους, που την βρομίζουν και την κοπρίζουν, ΖΩ και εγώ εδώ και δεν ανέχομαι την βρόμα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>