«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν αντέχουμε άλλο φτύσιμο κύριε Πρωθυπουργέ

Κύριε πρωθυπουργέ, στο διάγγελμά σας την ημέρα που εκλεχτήκατε πρωθυπουργός μας μιλήσατε για την εντολή του λαού, και πόσο θα την τιμήσετε.

Μας μιλήσατε…

Για υπερήφανη εξωτερική πολιτική. Μόνο καρπαζιές τρώμε!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μόνο καρπαζιές τρόμε

Για έλεγχο και διαγραφή του επαίσχυντου χρέους. Και εδώ έχουμε τον βασικό κρίκο τον κύριο Βαρουφάκη να λέει στην επιτροπή της βουλής για το χρέος ότι είναι νόμιμο!

Για προστασία του Ελληνικού πλούτου και της περιούσιας του. Και έχετε αρχίσει να το κάνετε γαργάρα στα διάφορα διεθνή παζάρια και το βασικότερο στις Σκουριές για τον χρυσό που το στηρίξατε προεκλογικά τον πουλάτε μαζί με αυτούς που φυλακίστηκαν για τον αγώνα τους!

Για βοήθεια στους ετοιμοθάνατους που δεν έχουν την σωστή ή και καθόλου ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και εδώ πέρα βρέχει, καρκινοπαθείς και ασθενείς με χρόνια νοσήματα βασανίζονται και πεθαίνουν για το φάρμακο τους, που εργάστηκαν και τα έχουν πληρωμένα προκαταβολικά και τους τα φάγατε!

Για τις συντάξεις μας κάνετε χάρη που δεν μας την κόβετε την σύνταξη ελεημοσύνης!

Για τέρμα στην τρόικα. Τι να πω η ξεφτίλα δεν έχει τέλος!

Για τέρμα στα μνημόνια. Αλλά στις 20 Φεβρουαρίου υπογράψατε το προσύμφωνο του τρίτου μνημονίου, με άλλο όνομα και κατηγορούσατε τους προηγούμενους!

 

 

 

Αποκατάσταση της αληθινής δικαιοσύνης. Χαααα, δικαιοσύνη είναι το πρώτο της μέλημα να ελευθερώσει τους εγκληματίες;;; Και τους λαθρομετανάστες την κατάρα του Ελληνισμού, να ελευθερώνει τον Απατεώνα Παπακωνσταντίνου, να δικάζει συνταγματικές τις περικοπές των ετοιμοθάνατων και να βρίσκει αντισυνταγματικές τις περικοπές των ένστολων!

Την αποκατάσταση της καταρρακωμένης αξιοπρέπειας του Έλληνα. Δεν προφταίνουμε να εφοδιαστούμε με χαρτομάντιλα από τις παγκόσμιες ροχάλες! Μας φτύνουν ακόμα και όταν γυρνάμε την πλάτη να φύγουμε!

Ότι θα δίνεις λογαριασμό μόνο στον Ελληνικό λαό. Είπες κάθε ημέρα κάθε εβδομάδα και το ξέχασες, μαζί με το φανφαρόνικο συμβούλιο!

Τέρμα στις μυστικές διπλωματίες, εσύ το είπες. Και δεν κάνεις και τίποτα άλλο από μυστικές κουβεντούλες‼!   

Ότι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όλοι οι κλέφτες απατεώνες πολιτικοί και όχι μόνο. Η Ελβετοί, ο Φαρλιανη δηλώνει συνέχεια να έρθει να σας τους δώσει όλους στο πιάτο και εσείς ζητιανεύεται στους νταβατζήδες μας!

Ότι θα αποκαταστήσετε το αίσθημα της ισότητας και ισονομίας. Αυτό ψάχνω να το βρω‼!

Αλήθεια κύριε πρωθυπουργέ όλα αυτά που τα αφήσατε, που τα ξεχάσατε όταν τα λέγατε στον ελληνικό λαό, στο τραπεζάκι με το ποτήρι το νερό και το μικρόφωνο, τα αφήσατε διότι δεν θα τα χρειαζόσαστε πάλι;;;

Σχεδόν τρεις μήνες και η κυβέρνηση το έχει ρίξει τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

Όπου και αν πήγες σε δουλεύουν πίσω από την πλάτη σου, ή εσύ δουλεύεις εμάς, έχεις χορτάσει φτύσιμο, μπορεί εσένα να σου αρέσει, αλλά ο Ελληνικός λαός έχει αρχίσει και ξερνά, κάνει εμετό από τις ροχάλες που μας ρίχνουν γελώντας μαζί μας, αφού το παίζουμε υπερήφανοι με κατεβασμένο το παντελόνι.

Σε όλα όσα υποσχεθήκατε κάνατε πίσω, και τρενάρετε με διλήμματα ανεξήγητα τον ψυχικό κόσμο των Ελλήνων που υποφέρουν, δυστυχούν κρεμασμένοι από τα ( Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα) από τις κολοτούμπες τις μαϊμουδίστικες του Βαρουφάκη, αλήθεια ποιος είναι υπουργός οικονομικών ο Βαρουφάκης ή ο δεξιός Πεθερός του;;;

Μια μια λέξη γιατί ψηφίσαμε, γιατί εκτελείτε κάθε έννοια που θα θύμιζε δημοκρατία;;; Δούλους θα μας παρέδιδαν οι προηγούμενοι, δούλους μας παραδίδεις και εσύ, γιατί δεν λέτε στον Ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα εδώ και αρκετά  χρόνια κυβερνιέται από την χειρότερη κοινοβουλευτική δικτατορία των παγκόσμιων τραπεζών.

Προσέξτε έχετε με διλήμματα και εκβιασμούς αλυσοδέσει τον πολιτισμένο ακόμα Έλληνα, τώρα θα σπάσει τις αλυσίδες του και δεν θα είναι οι ενέργειες πολιτισμένες και οι αντιδράσεις του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σας αφιερώνω κύριοι διαχειριστές της Νέας Τάξης και το ωραίο ποίημα της φίλης μας.

Στα κορακια,εναποθεσατε το μελλον των παιδιων σας

ενας εντιμος συμβιβασμος

για το ποπολο γερος στραγγαλισμος

θα τηρηθουν οι κοκκινες γραμμες

ευχαριστουμε,θα εχουμε φακες

συννενοχους μας θελετε στα εγκληματα

σερνοντας μας σε δημοψηφισματα

να αποφασισουμε εμεις για το ευρω

σανο νομιζετε τρωμε με το κιλο

ποιος Ελληνας θ’αποφασισει δραχμη

τρομοκρατημενος,οτι δε θα εχει αλευρι για ψωμι

θελετε μονοι μας να κοψουμε το λαιμο

αυτον που καρατομησατε απο καιρο

σηκωσατε απο παντου τ’αποθεματικα

λες και τα’χατε απ’το παππου σας κληρονομικα

θα σφραγισετε εντελως τα νοσοκομεια

και ουτε λογος για παιδεια

θα ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρηξη

σιγα τ’αυγα,μας εχετε πρηξει

καλα να παθουμε τα προβατακια

που αραγμενοι στα καναπεδακια

διαχειριστες,της φτωχειας μας εχουμε γινει

και φερουμε γι’αυτο ευθυνη

περιμενουμε απο δαυτους προκοπη

ελπιζοντας,οτι κατι θα βελτιωθει

τρομαρα μας,θα δουλεψουν τα ψαλιδια

οι πρωην οι νυν,ολοι τα ιδια

μη περιμενουμε τιποτα φιλολαικο

καλαμποκαλευρο,θα φτιαχνουμε,χυλο

αφου τους αφησαμε να μας αφανησουν

τη Πατριδα και τις ζωες μας να ορισουν

δε ξεχυνομαστε ενα εκατομμυριο στη πλατεια

μονο τον ενωμενο λαο φοβουνται τα θηρια

μας στειψατε και ολο ευρωπαικες συναξεις

ο Ελληνας μουτζωνει τις τηλεορασεις

ξεχασε την ιστορια,το ενδοξο παρελθον του

στα κορακια εναποθεσε το μελλον των παιδιων του

ΡΟΔΑΝΘΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>