«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποια είναι η ΕΛΛΑΔΑ που απαιτεί ανεξαρτησία και ο λαός της ελεύθερη επιλογή για την διαμόρφωση του ιερού έθνους της;;;

Δεν είμαι σίγουρος για το τι σκέπτεται ο Τσίπρας για την ΕΛΛΑΔΑ  και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όμως ένα γεγονός μου λέει ότι φέρεται σαν πρωθυπουργός ΕΛΛΗΝΑΣ  όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όταν Η Νέα Τάξη σου δείχνει τα δόντια της σίγουρα κάτι την εξαγριώνει.

Όταν όλα τα πουλημένα εγκληματικά ηγετικά  ευρωπαϊκά και όχι μόνο σκουλήκια βγαίνουν από την φωλιά τους και ρίχνουν το δηλητήριο φανερά, κάτι τα ενοχλεί.

Όταν η ντόπια  ( Κόπρος του Αυγεία ) κοπρίζει πολιτικά και όχι μόνο  δημόσια, σημαίνει ότι ξεχείλισε ο βόθρος τους και δεν μπορούν να κρύψουν την βρομιά τους.

Άμα η Αμερική ήταν στο ελάχιστο φίλη μας ή ειλικρινής σύμμαχός μας, έχει την δυνατότητα με μια λέξη να σταματήσει όλα τα σκουλήκια που δησοσμούν στο σώμα της ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ, όχι με λόγια και φανφάρες στον τύπο για το θεαθήναι, αλλά με τον τρόπο τον ηγετικό που γνωρίζουμε ότι έχει ακόμα.

Γιατί δεν το κάνει;;;

Μα φυσικά ένας είναι ο λόγος, διότι η ΕΛΛΑΔΑ έχει επιλεγεί από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ως το ιδανικότερο  πείραμα για παραδειγματισμό των υπολοίπων που θα είχαν σκοπό να φέρουν αντίρρηση στην Νέα Τάξη.

Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πεθάνει είτε παραδώσει την εθνική της αξιοπρέπεια, είτε τους τα δώσει όλα παρακαλετά και γονατιστά, η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πεθάνει, είναι το λίκνο του πολιτισμού και της ελευθερία, πρέπει να πεθάνει εδώ και τώρα. Διότι υπάρχει ο κίνδυνος εξαιτίας της Ελλάδος να έχουνε ντόμινο και να ξανά χάσουν όπως στον Α παγκόσμιο,  αλλά κυρίως στον ποιο οργανωμένο Β παγκόσμιο Πάλι από την ΕΛΛΑΔΑ.

Πατριώτες σκεφτείτε ποιοι είμαστε, δυο φασιστικές υπερδυνάμεις τότε,  Γερμανία και Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο σε μια σκατούλα, γιατί έτσι μας έβλεπαν, τώρα έβαλαν μυαλό και δεν κάνουν τα ίδια λάθη, τώρα μας βάζουν να σφαχτούμε μεταξύ μας και θα έρθουν αυτοί μετά να μας πετάξουν με μπουλντόζες στα μπάζα,  όλους χωρίς εξαίρεση, αυτοί είναι δικοί μας και αυτοί όχι, τους προδότες τους καθαρίζουν πρώτους, γιατί είναι κίνδυνος και για αυτούς!

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν  τους ενδιαφέρει να παραδοθεί άνευ όρων, αλλά να πεθάνει, τι άλλο θέλετε να δείτε για να το καταλάβετε;;;;;

Όλες αυτές οι δηλώσεις στα πουλημένα φερέφωνα των ΜΜΕ είναι στάχτη στα μάτια για να διαβάλουν στα δισεκατομμύρια ανημέρωτους παγκόσμιους πολίτες την ΕΛΛΑΔΑ και να την κατακρεουργήσουν ως υπεύθυνη για αυτά που περνά!

Εμείς,  όσοι ακόμα λένε ότι είναι κληρονόμοι των προγόνων μας αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή της αληθινής δημοκρατίας και του αληθινού πολιτισμού, δεν έχουμε  άλλη επιλογή από το…

( Μολών  Λαβέ !!!)

Όλες οι άλλες αναλύσεις που διατρέχουν το διαδίκτυο και τα πουλημένα ΜΜΕ είναι του κώλου τα εννιάμερα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>