«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Σάββας Ξηρός, τα θύματα και η υποκρισία, αυτοί ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς και τους ενόχλησε ο Ξηρός;;;

Δεν με πειράζει τίποτα περισσότερο ακόμα και από τον μεγαλύτερο τρομοκράτη,  όσο η υποκρισία και η άνευ όρου υποταγή  στους δήθεν συμμάχους μας και φίλους μας, που έχουν διχοτομήσει την Κύπρο και επιτρέπουν στον μεγαλύτερο τρομοκράτη την Τουρκία να παραβιάζει μόνιμα όλες τις διεθνείς συμφωνίες ειρήνης και καλής γειτονίας. Ενόσανε την γερμανία,  την μεγαλύτερη δολοφόνο λαών και έχουν ακόμα την αθώα και δημοκρατική Κύπρο διχοτομημένη και τους μάρανε ο Ξηρός!!!

Ο ξηρός ήταν η αφορμή για να μας απειλήσουν για άλλα που δεν τα λένε ακόμα στα ίσια, που θέλουν να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό πλήρη υποταγή στο μεγαλύτερο διεθνή τρομοκράτη που είναι  η Αμερική! Με ενοχλεί να ακούω τους πατριώτες μου να λένε ότι για έναν Ξηρό χαλάμε τις φιλίες μας με τους συμμάχους;;; Δεν μου λένε και μένα ποιους συμμάχους και πότε το έδειξαν ότι είναι δίκαιοι σύμμαχοί μας;;;

Άμα μας αρέσει να είμαστε δούλοι γιατί να λέμε ότι έχουμε κυβέρνηση και να μην μας κυβερνούν οι σύμμαχοί μας;;; Επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια για το ποιοι είμαστε, από εμάς περιμένουν και οι άλλοι λαοί να ξανά ανάψουμε την δάδα της δημοκρατίας και του πολιτισμού! Αυτή είναι η κληρονομιά μας, πέθαναν εκατομμύρια Έλληνες για να μας αφήσουν παρακαταθήκη την ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Ο ξηρός και κάθε ξηρός είναι υπόθεση της Ελλάδος το τι θα κάνει. Ο Ξηρός είναι αγγελούδι μπροστά στις καραβιές δολοφόνων που μας κουβαλούν από όλα τα έθνη!

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σάββας Ξηρός, τα θύματα και η υποκρισία

Παπαδακου Γιαννα

Θέμα αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού… Δεν υπάρχει περισσότερο ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από αυτήν που επιχειρούν αυτές τις ημέρες τα ανώτερα στελέχη των ΗΠΑ λέγοντας ότι είναι απαράδεκτη η αποφυλάκιση ανθρώπων που κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις και έχουν δολοφονήσει αμερικανούς πολίτες.

Πράγματι είναι γεγονός ότι το κατηγορητήριο για τον Σάββα Ξηρό, ακόμα και 13 χρόνια μετά την προφυλάκισή του εκείνο τον Ιούνιο του 2002, όταν μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στον Ευαγγελισμό, είναι πολύ βαρύ. Μόνο που οι ανθρώπινες ζωές, όποιας υπηκοότητας, έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος. Χαροκαμένη χήρα η κυρία Νορντίν, η οποία παρέστη και ως πολιτική αγωγή στη δίκη της 17Ν το 2003· τραγική και χαροκαμένη μάνα και η Σταυρούλα Αξαρλιάν, που το παιδί της δεν είχε καν δημόσια θέση, ήταν η πιο τραγική «παράπλευρη απώλεια» της δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης. Δεν υπάρχουν μόνο αμερικανοί νεκροί, υπάρχουν και έλληνες και βρετανός.

Ο Σάββας Ξηρός είναι επίσης το πλέον τραγικό πρόσωπο από τους θύτες αυτής της υπόθεσης. Ο ίδιος έχει ομολογήσει και δολοφονίες και έχει ξεδιπλώσει με συνεντεύξεις του τη δράση της οργάνωσης. Μόνο που σήμερα, 13 χρόνια μέσα στη φυλακή, είναι πράγματι σοβαρά άρρωστος. Έχει πάνω από 95% αναπηρία, ενώ αντίκειται και στις απόψεις των πλέον σκληρών περί τα σωφρονιστικά η κράτηση ενός τυφλού και ανάπηρου ανθρώπου, ο οποίος εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για οποιονδήποτε…

Συνάδελφος μου θύμιζε πάντως πως αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν δοθεί άδειες ή έχουν αποφυλακιστεί κατηγορούμενοι που αποδεδειγμένα έχουν συμμετάσχει σε δολοφονίες ή σε εγκληματικές ενέργειες χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί και πάντως έχουν πλέον ενταχθεί στην κοινωνία δημιουργώντας οικογένειες ή και συνεχίζοντας τη ζωή τους, τότε οι φωνές αυτές σήμερα φαντάζουν απιστευτα υποκριτικές.

Από την άλλη πλευρά, παγκοσμίως οι θεωρητικοί του σωφρονιστικού συστήματος επιμένουν ότι ο σωφρονισμός για όλα τα είδη του εγκλήματος επιτελείται ως τα 10 χρόνια συνεχούς κράτησης σε φυλακή. Στη συνέχεια, έλεγε ο αείμνηστος Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, «ο άνθρωπος ιδρυματοποιείται, γίνεται ένα με το κελί του και επιχειρεί να επιβιώσει ακόμα και μέσα από μη νόμιμες πρακτικές».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος έχει ανθρώπινα και δικαιοπολιτικά δικαιωθεί για τις απόψεις του. Η χώρα γενικότερα εν μέσω αδυναμίας οικονομικής και ταμειακής δεν μπορεί να βάλλεται με αφορμή ένα καθαρά ανθρώπινο θέμα… Γιατί εδώ δεν σηκώνει να στεκόμαστε στη λεγόμενη θεωρία του πολιτικού κόστους· είναι κοντόφθαλμη και πολιτικά μικρόψυχη.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=696492

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>