«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκάλυψη: Μυστικές επαφές Τσίπρα με Λαγκάρντ, Γιούνκερ, Ντράγκι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ FAZ ΓΙΑ ΤΟ FRANKFURT DINNER GROUP

Αποκάλυψη: Μυστικές επαφές Τσίπρα με Λαγκάρντ, Γιούνκερ, Ντράγκι

Μυστικές επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο ελληνικό πρόβλημα, αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. Μάλιστα, σύμφωνα με την FAZ, τα «κλειδιά» της διαπραγμάτευσης κρατά πλέον ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνομιλεί με την  επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και τους προέδρους της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Μάριο Ντράγκι.

 

 

 

Αυτή η.. μυστική διαπραγματευτική ομάδα συζητά σε ένα δεύτερο στάδιο ώστε ακόμη κι αν υπάρξει ναυάγιο στις επίσημες συζητήσεις να παρέμβει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση

«Μυστικά και ήσυχα οι διεθνείς πιστωτές και η Ελλάδα έχουν δημιουργήσει μία νέα διαπραγματευτική ομάδα. Ονομάζεται ”Frankfurt Dinner Group” (ομάδα δείπνου της Φρανκφούρτης). Αν υπάρξει ατύχημα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν εκεί» γράφει χαρακτηριστικά η FAZ.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το περίφημο Frankfurt Dinner Group δημιουργήθηκε πριν από τέσσερις εβδομάδες στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, όπου είχαν την πρώτη τους συνάντηση (δείπνο) ο Μάριο Ντράγκι, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Αλέξης Τσίπρας.
«Αυτή η συνάντηση ήταν το αποτέλεσμα της μίνι συνόδου στις Βρυξέλλες, στα μέσα Μαρτίου. Και είχε στόχο τη δημιουργία ενός νέου επιπέδου συνεννόησης μεταξύ των υπευθύνων και των τεχνικών κλιμακίων, ώστε να συνεχιστεί η διαπραγματευτική διαδικασία, στην περίπτωση ναυαγίου στα ανώτερα ή κατώτερα κλιμάκια. Ένα ενδιάμεσο μέσο για να απορροφήσει τους κραδασμούς» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Από την πρώτη συνάντηση, το Frakkfurt Dinner Group συνεδρίαζε κάθε εβδομάδα τρεις ή τέσσερις φορές, κυρίως μέσω τηλεδιάσκεψης ή τηλεφωνικών συνομιλιών. Η ομάδα είχε επαφές και την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα ενεργούσε με πλήρη μυστικότητα, ωστόσο, η επιρροή της ήταν ορατή» γράφει το δημοσίευμα, που επισημαίνει ότι, έπειτα από μία σειρά δηλώσεων από Έλληνες αξιωματούχους, ο πρωθυπουργός Τσίπρας υποστήριξε πως εξακολουθούν να υφίστανται διαφωνίες σε τέσσερις τομείς -μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά, το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, την αύξηση του ΦΠΑ και το πλεόνασμα του προϋπολογισμού-, επιμένοντας, ωστόσο, πως η κυβέρνησή του δουλεύει σκληρά για να επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός με τους εταίρους.
«Το Frankfurt Dinner Group επεξεργάζεται μία συμβιβαστική εναλλακτική» γράφει το άρθρο.
Προς το παρόν, επισημαίνεται, η ομάδα επεξεργάζεται εναλλακτικές για συμβιβασμό, παρέχοντας τεχνική βοήθεια στην Αθήνα, συνεχίζει το δημοσίευμα, το οποίο μεταφέρει την επικρατούσα στην Ευρώπη άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εποικοδομητικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο Γιάνης Βαρουφάκης τις καθυστερεί, αναζητώντας δικαιολογίες.

«Οι Ευρωπαίοι ελπίζουν να έχουν ένα σαφές μήνυμα από τον Τσίπρα, ώστε μέχρι τις 11 Μαϊου, στην επόμενη συνάντηση του Eurogroup, να υπάρξει στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση» καταλήγει η FAZ.

http://www.imerisia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>