«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά ξέρετε ποιος καρπώνεται τον πλούτο και τον ίδρωτα σας;;; ο Rothschild !!! Τέτοιες στάσεις απέναντι στα παιδιά σας και τους συχωριανούς σας αγγίζει την προδοσία!

Διεκδικείτε την εργασίας σας σε βάρος του περιβάλλοντος και των παιδιών  σας την λογαριάσατε;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιος κρυβεται πισω απο τις Σκουριες της χαλκιδικης;

 Να κάνετε μαζί με τους συχωριανούς σας ενωμένοι διαμαρτυρία να επαναγοραστεί από την εταιρία με το αληθινό τίμημα και να τους επιβάλη το κράτος που για αυτό υπάρχει συγκεκριμένες παρεμβάσεις με αυστηρά μέτρα  εφαρμόσιμα άμεσα και μετά να λειτουργήσει με καθημερινοί παρακουλούθησει των μέτρων. Αυτές είναι οι ανθρώπινες και πατριωτικές διαμαρτυρίες, ενωμένοι όλοι. Και να αφήσει ο Σύριζα τις πολιτικές  πουστιές, διότι αυτούς που διαμαρτύρονται για το περιβάλλον εσείς τους ξεσηκώσατε και καλά κάνατε, αλλά τώρα μην τους προδίδετε και τους αφήνετε έρμαιους στην βορά των θηρίων,

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαδηλώνουν οι μεταλλωρύχοι στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

Στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πραγματοποιούν συγκέντρωση μεταλλωρύχοι και μέλη των οικογενειών τους ζητώντας την επαναλειτουργία του εργοταξίου στις Σκουρίες.

 

 

 

 

Οι μεταλλωρύχοι ξεκίνησαν χθες το βράδυ με περισσότερα από 80 πούλμαν από τη Χαλκιδική. Μετά τη συγκέντρωση στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, αναμένεται να πορευτούν προς το Σύνταγμα και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το βράδυ καθώς έχουν προγραμματίσει καθιστική διαμαρτυρία με κεριά.

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία διοργανώνει όμως, στις 6 το απόγευμα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που ζητούν να σταματήσει η εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

Η αστυνομία έχει λάβει από νωρίς το πρωί έκτακτα μέτρα στη λεωφόρο Μεσογείων και έχει διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο της Αθήνας. Ισχυρή αναμένεται να είναι η παρουσία της αστυνομίας και το απόγευμα στο Σύνταγμα ώστε να μην έρθουν σε επαφή οι δύο πορείες.

………………………………………………


Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤA “ANTIGOLD” MKO ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ… #SKOURIES?

Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ειδικότερα στο twitter και στο #skouries κυκλοφορεί ένα έγγραφο, του οποίου το περιεχόμενο, κατά την άποψη μας, πρέπει να προβληματίσει μεταξύ άλλων και την ίδια την Ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό το έγγραφο αφορά μάλλον το απόσπασμα έκθεσης της Ολλανδικής ΜΚΟ “SOMO”, η οποία σε συνεργασία με το “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” διερευνούν το κατά πόσο είναι επωφελής ή όχι η επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική και την Ελλάδα γενικότερα.

Αναφέρει λοιπόν τα εξής:

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι ανάμεσα στους… ενδιαφερόμενους αυτής της της “ανεξάρτητης” έρευνας είναι το Ολλανδικό υπουργείο οικονομικών (!!!) και οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές,

Ερώτημα 1ο

Τι είναι αυτό που νομιμοποιεί το “ενδιαφέρον” του Ολλανδικού υπουργείου οικονομικών για τη συγκεκριμένη επένδυση στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική;

Ερώτημα 2ο

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα έννομο ενδιαφέρον που προκύπτει από κάποια άγνωστη στο ευρύ κοινό συμφωνία στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ολλανδίας, γιατί η Ολλανδική κυβέρνηση δεν απευθύνεται η ίδια προς την Ελληνική κυβέρνηση και βάζει μπροστά μια ΜΚΟ; Δεν επιθυμεί να παρέμβει άμεσα στα εσωτερικά ζητήματα μιας χώρας εταίρου στην Ε.Ε και επιλέγει αυτή την έμμεση πρακτική;

Ερώτημα 3ο

Ζήτησε η Ελληνική κυβέρνηση την συνδρομή της αντίστοιχης Ολλανδικής και αφορά αυτή η έρευνα της Ελληνικές αρχές, όπως αναφέρει το έγγραφο; Δεν έχει δικούς της ελεγκτικούς και εισπρακτικούς μηχανισμούς η Ελληνική κυβέρνηση για να εξακριβώσει αν μια επένδυση εξελίσσεται σύμφωνα ή αντίθετα με την κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία χωρίς την παρέμβαση ξένου κράτους ή άλλου παράγοντα; Ή αυτή η αναφορά έχει απλά και μόνο το χαρακτήρα του “δολώματος” και δεν τίθεται τέτοιο θέμα;

Ερώτημα 4ο

Ποιος είναι αυτός που αναλαμβάνει τα έξοδα μιας Ολλανδικής ΜΚΟ για να κάνει μια τέτοιας έκτασης έρευνα που περιλαμβάνει ταξίδια, φαγοπότια και συνεντεύξεις τύπου, όπως αυτή που είναι να γίνει στη Θεσσαλονίκη την 1η Νοεμβρίου;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολλανδικής ΜΚΟ “SOMO” τα έσοδα της για το οικονομικό έτος 2013 ανήλθαν στο ποσό των 3 εκατομμυρίων και 64 χιλιάδων ευρώ.

Ο πίνακας πηγών εσόδων της ΜΚΟ SOMO το 2013

Ο βασικός χρηματοδότης της “SOMO” είναι η Ολλανδική κυβέρνηση σε ποσοστό 75%, με το 73% να είναι από κονδύλια του Ολλανδικού υπουργείου εξωτερικών…

Επίσης, ένα 6% των εσόδων της προκύπτει από εταιρικούς πελάτες της, ενώ ένα ακόμη 5% των εσόδων είναι από ευρωκοινοτικά κονδύλια. (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Απ’ αυτά τα στοιχεία καταλαβαίνει κανείς ότι η Ολλανδική ΜΚΟ είναι πολύ δύσκολο να αναμιχθεί σε τέτοια ζητήματα αφιλοκερδώς, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την περιέργεια όσων απλά και μόνο ενδιαφέρονται για το οικονομικό σκέλος μιας μεταλλευτικής επένδυσης.

Το μέγα ερώτημα παραμένει. Ποιος ή ποιοι τελικά κινούν τα νήματα αυτών των καταστάσεων και γιατί;

 http://politesaristoteli.blogspot.gr/

……………………………………………..

Τρέξτε να προλάβετε, να σώσετε ότι μπορεί να διασωθεί από τον Ελληνικό χρυσό. Τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά, τον φυγαδεύουν στο εξωτερικό, στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να έχουν την εύνοια του Rothschild, & Goldman Sachs, για να μπορούν να σταθούν στην εξουσία, ενώ ο λαός μας αυτοκτονεί & λιμοκτονεί.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία ΚΛΕΒΕΙ τον εθνικό μας πλούτο. Ελληνικέ Λαέ ξεσηκωθείτε.

Ενημερωθείτε από πολλές άλλες δημοσιεύσεις των ΜΜΕ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» δηλώνει στο τύπο, «Προτείναμε στο κράτος να πληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ, και αυτοί δεν τα δέχτηκαν».

Είναι φως φανάρι ότι οι δοσίλογοι εργάζονται επάνω στο σχέδιο των Κοσμοκρατόρων, να πτωχεύσει και χρεοκοπήσει η Ελλάς.

Γιαυτό έκλεψαν & κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.

Γιαυτό αρνούνται έσοδα από ορυκτό πλούτο για τα δημόσια ταμεία. Γιαυτό ανάγκασαν όλες τις βιομηχανίες να κλείσουν.

Απευθυνόμενος στους ανώτατους δικαστικούς λέγω.

Βοηθήστε τους οικονομικούς εισαγγελείς παντοιοτρόπως, ώστε με κάθαρση, να σωθεί η πατρίδα, και ο Ελληνικός λαός.

Μη διστάσετε, μη δειλιάσετε να κάνετε κάθαρση. Είναι ευκαιρία μοναδική να δοξαστείτε, να μείνετε στην ιστορία, σαν τον Πολυζωϊδη & Τσερτσέτη.

Τώρα σας χρειαζόμαστε. Εάν τώρα δεν προστατέψετε το δημόσιο πλούτο, τότε πότε θα προστατέψετε τη πατρίδα;;;

Ελπίζω οι ανώτατοι δικαστικοί να σταθούν στο ύψος της εμπιστοσύνης που τους έδειξε η πατρίδα.

Δεν έχετε καμία υποχρέωση στους δοσίλογους πολιτικούς, επειδή σας τοποθέτησαν στις ανώτατες βαθμίδες της Δικαιοσύνης.

Είμαστε η πλέον πλούσια χώρα, και οι δοσίλογοι πολιτικοί,

μας κατάντησαν ζητιάνους, και μας ρεζίλεψαν διεθνώς, και εμείς οι αφελείς ακόμη τους ψηφίζουμε.

Αυτοί οι προδότες κατάστρεψαν τη πατρίδα μας και εμάς.

Όλα αυτά γίνονται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας της χώρας. Τώρα που η πατρίδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς & συντάξεις, ενώ κάθεται επάνω στο χρυσάφι, και στα πετρέλαια!!!

Εάν δεν εκμεταλλευθούμε επωφελώς για το δημόσιο τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, πετρέλαια, κ.λ.π.) τότε πως θα έλθει η ανάπτυξη;;; με τα λόγια του Σαμαρά;;; αφού το χρυσό τον δίνουμε στον Rothschild για να γίνει πλουσιότερος!!!

Εάν δεν έχουμε έσοδα για τα δημόσια ταμεία, από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, τότε πως θα πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις;; με την ανακύκλωση συντάξεων & φόρων που πληρώνουν μόνο οι εξαθλιωμένες τάξεις του λαού μας;;;; Από τη τραγική κατάσταση που ευρίσκεται σήμερον η πατρίδα, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι έχουμε να κάνουμε με κλέφτες, δοσίλογους, και προδότες πολιτικούς.

Η Νορβηγία έγινε πλούσιο κράτος από τα πετρέλαια.

Οι χώρες του Περσικού Κόλπου έγιναν πλούσιες,( μαζί με το γνωστό μας Κατάρ), χάρη στα πετρέλαια, και οι λαοί τους ευημερούν.

Μόνο εμείς δεν μπορούμε. Αλλά τρέχουμε στους Αραπάδες του Κατάρ, να ζητιανέψουμε επενδύσεις της κακιάς ώρας.

Είμαστε πιο πλούσια χώρα από το Κατάρ, αλλά έχουμε δοσίλογους και τσιφούτηδες πολιτικούς!!!

Ξεφτιλιστήκαμε να παρακαλάμε τους Αραπάδες να αγοράσουν Ελληνική Γη, και αυτοί με περιφρόνηση αρνούνται, ενώ καθόμαστε επάνω σε χρυσό και πετρέλαια.

Τέτοιους πολιτικούς έχουμε!!!

Στην Ελλάδα των δοσίλογων πολιτικών, συντελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συντελείται γενοκτονία των Ελλήνων με θύτες τους Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε συνεργασία με εγχώριους πολιτικούς δοσίλογους & προδότες. Η κυβέρνηση μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο τηρεί σιγήν ιχθύος, το δε κοινοβούλιο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ποίος θα μας προστατέψει;;;

Τους πολιτικούς τους πληρώνουμε για να μας ψεκάζουν, έτσι εξηγείται το φαινόμενο γιατί ο Ελληνικός λαός έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο, και δεν αντιδρά.

Ο Λαός μας έχει στρέψει τα βλέμματά του, επάνω στη Δικαιοσύνη της χώρας. Πρέπει οι ανώτατοι δικαστές του Α.Π. να επέμβουν αυτεπαγγέλτως μπροστά στο ενεργούμενο έγκλημα

της λιμοκτονίας του Ελληνικού λαού, και της ΚΛΟΠΗΣ του ορυκτού πλούτου, της κληρονομιάς των λιμοκτονούντων Ελλήνων.

Απευθυνόμενος στους ανωτάτους λειτουργούς της Δικαιοσύνης

τους λέγω. Ήρθε η ώρα σας να αποφασίσετε για τη πατρίδα, εάν θα χαθεί, ή θα σωθεί, μαζί με το λαό της. Εάν χαθεί η πατρίδα, θα χαθείτε και εσείς.!!!

Εμπρός, «Ήτε παίδες Ελλήνων». Φανείτε άξιοι της πατρίδος.

Τώρα σας χρειαζόμαστε. Τώρα ήλθε η ώρα σας.

Κάντε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ επέμβαση & δίωξη, σταματήστε τη ΚΛΟΠΗ του δημόσιου πλούτου, για να σωθεί ο λαός μας, αλλά και εσείς.

Οι Ιταλοί έστειλαν το μήνυμα, και οι Σιωνιστές Γερμανοί, χαρακτήρισαν «Κλόουν» τους εκλεκτούς του Ιταλικού λαού, εμείς οι Έλληνες πεσμένοι στα τέσσερα-κατά Σαμαρά- περιμένουμε τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής τρόϊκα, να μας πάρουν το κεφάλι.

Τελειώνω με ένα ποίημα του πατρός Χριστόδουλου Αγγελόγλου

όπως αναρτήθηκε στο Blog «Πενταπόσταγμα».

Χρυσάφι ειν’ ο τόπος μας Χρυσάφι είν’ ο ήλιος μας

Χρυσάφι το νερό μας, Χρυσές οι αμμουδιές μας

Χρυσάφι είναι το βουνό Χρυσάφι η αγάπη μας

και τ’ όμορφο χωριό μας Χρυσές και οι καρδιές μας.

Το χωριό μου το πονάω

τ’ αγαπώ, δεν το πουλάω!

Ας το μάθουνε καμπόσοι

πως θα γίνουμε «τρακόσιοι» !!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>