«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

         14.04.2015

ΕΩΣ ΠΟΤΕ Η ΘΕΑ «ΑΙΔΩΣ» ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ «ΑΗΔΙΑ» ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τα οικονομικα μετρα των θεσμων της Ε.Ε. (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Κομισιον της Ε.Ε.) που συνεχιζονται και επι της κυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στοχο εχουν με τα δανεικα να κονιορτοποιησουν το Ελληνικο Εθνος και να εξοντωσουν οικονομικα και φυσικα τους Ελληνες.

Προκειται για παλαιους ανοιχτους λογαριασμους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου προς την Ελλαδα! Μην ξεχναμε την «Ανουχατ», δηλαδη την «Ημερα του Νικαναρους»!

Ο υπολογισμος των δανεικων με τοκους και πανωτοκια ειναι μια απλη διαδικασια.

Αυτος που δανειζει χρηματα απαιτει την επιστροφη περισσοτερων χρηματων απ’ αυτα που δανεισε.

Η τιμη ενοικιασης του δανεισθεντος χρηματος ονομαζεται τοκος και διατυπωνεται σε ποσοστα του δανεισθεντος συνολικου ποσου χρηματος, δηλαδη του κεφαλαιου.

Παραδειγμα:

Για ενα δανειο υψους 1 εκατομμυριου ευρω διαρκειας ενος ετους με 5 % τοκους επιστρεφονται μαζι με την αποσβεση 1.000.000 x 1,05 = 1.050.000 ευρω.

Για ενα δανειο υψους 1 εκατομμυριου ευρω διαρκειας 6 ετων με 5 % τοκους που εξοφλειται στο τελος του εκτου ετους, επιστερφεονται 1.000.000 x 1,05 x 1,05 x 1,05 x 1,05 x 1,05 x 1,05 =  1.340.095,64 ευρω. Απο μαθηματικης αποψης  προκειται για μια γεωμετρικη σειρα, που σημαινει μια εκθετικη αυξηση του δανεισθεντος κεφαλαιου.

Ο ετσι ονομασθης εκθετης, παριστανει τον αριθμο των περιοδων, δηλαδη στο παραδειγμα αυτο τον αριθμο 6.

Το προβλημα στον υπολογισμον αυτο του χρεους ειναι η εκθετικη αυξηση του ποσου επιστροφης του δανειου.

Η κατασταση γινεται δραματικη με μεγαλα ποσα δανειων και με μεγαλες χρονικες περιοδους εξοφληση αυτων.

 

 

 

Η δραματικοτητα της καταστασης γινεται εμφανης μετα το εξης συλλογισμο: Εαν καποιος πατερας τοποθετουσε σε ενα λογαριασμο μιας τραπεζας στην ημερομηνια γεννησης του παιδιου του 1 λεπτο (της δραχμης)  με τοκο 5 % χωρις να κανη μεχρι το 2015 μ.Χ. καμμια αναληψη χρηματος, θα ειχε σημερα υπο την κατοχη του 220 δισεκατομμυρια γηινους πλανητες απο καθαρο χρυσο.

Ακομη και με 2 % τοκους θα ειχε σημερα 100 εκατομμυρια τοννους χρυσου.

Τα συνολικα γηινα αποθεματα χρυσου υπολογιζονται με 46.000 τοννους.

Με το ως ανω συλλογισμο γινεται και στον ποιο ηλιθιο ανθρωπο κατανοητο, οτι οι υπολογισμοι με πανωτοκια δεινουν αποτελεσματα που βρισκονται μακρυα απο την πραγματικοτητα και αυτη ειναι, η πραγματικοτητα της οικονομιας ενος κρατους.

Τα επιτοκια διαχωριζονται σε δικαιοπρακτικα εξωτραπεζικα μεσα επιτοκια, σε υπερημεριας εξωτραπεζικα μεσα επιτοκια, σε συμβατικα μεσα επιτοκια τραπεζικων χρηματοδοτησεων, σε υπερημεριας μεσα επιτοκια τραπεζικων χρηματοδοτησεων, σε συμβατικα μεσα τραπεζικα επιτοκια με ανατοκισμο, σε υπερημεριας μεσα τραπεζικα επιτοκια με ανατοκισμο κλπ. 

Ο ως ανω συλλογισμος δειχνει επισης, οτι εδω και χιλιετιες λαμβανει χωρα η ανακατανομη πλουτου απο τους ανθρωπους της οικονομιας που παραγουν πλουτο, προς τα ανθρωπινα παρασιτα της οικονομιας που δεν παραγουν τιποτε αλλο, περαν του χρηματος, και αυτο απο το τιποτε.

Το κυριωτερο ομως στους υπολογισμους δανειων με πανωτοκια ειναι, οτι εδω στην ουσια προκειται για δικαιοδοσικες απαιτησεις, για ειδεχθη χρεη, και οχι για χρεη που προκυπτουν απο την ανταλλαγη προ’ι’οντων, δηλαδη με την χρησιμοποιηση του ανταλλακτικου μεσου που ονομαζεται χρημα. Απεναντι στην δικαιοδοσια για εκθετικα αυξανομενα χρεη, στεκονται οι διαδικασιες αναπτυξης της  πραγματικης οικονομιας, οι οποιες στην χειρωτερη περιπτωση μπορουν να αυξανονται γραμμικα., δηλαδη με εναν απλο παραγοντα χωρις τα αποτελεσματα των πανωτοκιων, των εκθετικα αυξανομενων χρεων.

Στην καλλυτερη   περιπτωση τα δανεια δεν τοκιζονται, δηλαδη τα χρηματα δεν μεταβαλλονται σε εμπορευμα.

Το οτι τα περισσοτερα κρατη της υφηλιου σημερα ειναι υπερχρεωμενα με «ειδεχθη χρεη» οφειλεται αποκλειστικα δυστυχως στο ισχυων ακομη  νομισματικο συστημα του Καπιταλισμου.

Ποτε δεν θα μπορεσει να καλυψη με την αναπτυξη της μια πραγματικη οικονομια τις απαιτησεις της εκθετικης αυξησης των χρεων.

Το φαινομενο αυτο το παρακολουθουμε σημερα ζωντανα στον πρωταθλητη των εξαγωγων, την Γερμανια.

Η χωρα αυτη ειναι υπερχρεομενη με 258 % του ΑΕΠ της (Δημοσιο Χρεος 80 % του ΑΕΠ, Χρεος των επιχειρησεων της χωρις του χρηματιστικου τομεα 54 % του ΑΕΠ, Χρεος

των νοικοκυριων της 54 % του ΑΕΠ, Χρεος του χρηματιστικου τομεα 70 % του ΑΕΠ). Η χωρα αυτη ποτε δεν θα κατωρθωσει να ξεχρεωθη, ποσο μαλλον η Ελλας, δηλαδη η Βυζαντινορθοδοξη ζητιανα χωρα του πλανητη μας!

Στην πραγματικοτητα περαν απο το παλαιο ψευτοδιλημμα του δυαδισμου Καπιταλισμος ‘η Κομμουνισμος, υπαρχει ενα απεριοριστο φασμα δυνατων κοινωνικων- και οικονομικων συστηματων.

‘Η θα εφαρμοσθει παγκοσμια ενα νεο νομισματικο συστημα με γραμμικους τοκους σε λογικα επεπεδα ‘η ακομη καλλυτερα θα συμφωνειται μεταξυ των δανειοδοτων και δανειοληπτων κρατων, η συμμετοχη των δανειοδοτων σε μελλοντικα και αγνωστα ακομη κερδη των δανειοληπτων.

Κοσμογονικη λυση θα αποτελουσε το οριστικο ξεριζωμα απο τον φλοιο του πλανητη μας ολων των παρασιτων που παραγουν χρημα απο το τιποτε, απομυζουν τον παραγομενο πλουτο των εθνων και ευθυνονται εδω και εκατονταετιες για ολα τα κακα που επιβαρυναν και επιβαρυνουν τους ανθρωπους στον κοσμο μας!

Με την οριστικη εξαφανιση των παρασιτων και με ενα νεο και δικαιο νομισματικο συστημα θα μπορουσε να ξεπηδηση μια νεα ανθρωποτητα που θα απολαμβανε χωρις καμμια διακοπη και χωρις αιματοχυσιες, μια απεριοριστη πνευματικη αναπτυξη!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>