«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αλήθειες να λέγονται

Αγαπητοί αναγνώστες το θέμα της δήλωσης του Ιερώνυμου δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας το ξεφούρνισαν, καλά είναι να ακούσετε όλη τη συνέντευξη.

Δεν αγγίζω καθόλου την θρησκευτική πλευρά διότι ξέρετε τις απόψεις μου για τις μαύρες ρόμπες και την χριστιανική θρησκεία.

Όμως εδώ θα τον αδικούσα σαν Έλληνα και όχι σαν ιεράρχη.

Η συνέντευξη του έχει βαθύ νόημα που δεν άρεσε στους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες, δηλαδή δεν τους έκανε το χατίρι να δηλώσει ότι θα δώσει λεφτά για να πληρώσουμε τους νταβατζήδες, που σημαίνει ότι ακολουθεί την γραμμή του Αλέξη, έμμεσα και οι δυο δηλώνουν ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε το χρέος με την σημερινή του  μορφή και απαιτήσεις!

Που σημαίνει ότι εμείς θα προστατεύουμε με τα πρώτα λεφτά τον λαό και αν περισσέψει θα πάρετε.

 Και ακόμα ποιο πέρα ο Αλέξης τους λέει αν δεν σας αρέσουμε διώξτε μας από την ευρωπαϊκή ένωση, που  δεν μπορείτε, αλλά αν θέλετε να αποφασίσετε παράνομα να μας διώξετε αφού συμφωνείτε όλες οι πουλημένες κυβερνήσεις χωρίς την έγκριση τον λαών σας να μας διώξετε, κάντε το και θα έχετε εσείς την ευθύνη για ότι προκύψει!!!

Δεν κάνω περισσότερη ανάλυση διότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται.

Να περάσετε καλά, ευτυχισμένα, με χαρά με τις οικογένειες σας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι αλήθειες να λέγονται

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Τα 1770 χρονια θρησκευτικής δουλείαςδεν είναι αρκετά. Ως πότε θα κοιμηζεται τον λαό ρε μισθοφόροι ξεφτίλες. Από που και πώς έχω σχέση εγώ με τον αβρααμ ισαακ ρεβεκα ραχηλ ρε . Πες πως και γιατι και ποίοι εδρεοσαν τον χριστιανισμό (4 δόγματα ξεκίνησαν επί κράτησαν τα 2 πες στον κόσμο που σε διαβαζη τι έπαθαν τα άλλα),και αφού κοιμησαν τον λαό ανακάλυψαν και τον μαθητή του χριστου τον μωαμεθ δηλ. το αντίπαλο δέος. Ή κοινός,το διαιρει και βασίλευε. Και ξεκίνησε το έργο αλαριχος, θεοδοσιος, ιουστινιανος, κλπ κλπ κλπ. Και μετά θες να τούς δικαιολογισης, τους πράκτορες των περιουσιον πως σώσαναι τους ΈΛΛΗΝΕΣ (πάρτε το χαμπάρι ΕΛΛΗΝΑΣκαι χριστινος=μπουνταλας).

    • Αγαπητέ φίλε ξέρεις ότι σε εκτιμώ, δεν το λέω για να μου κάνεις ήπια κριτική, αλλά για να κρατήσουμε το μέτρο. Αγαπητέ φίλε υπάρχουν δυο βασικά πράγματα. συστατικά εδραιωμένα στην έτσι φτιαγμένη κοινωνία, αλλά και στην αρχαιότητα το ίδιο συνέβαινε, αυτές οι δυο εξουσίες εναλλασσόταν σε δύναμη, αλλά υπήρχαν η μια δίπλα στην άλλη, δεν χαλιόντουσταν. Σήμερα το ίδιο. Εγώ λοιπόν μάχομαι και με τις δυο, με τον δικό μου τρόπο, με την εντολή των προγόνων μου. Που έλεγαν ( Παν Μέτρων Άριστων ) Εγώ εχω το μέτρο και με αυτό πορεύομαι. Είδες πουθενά στην ιστοσελίδα πασχαλινή εκδήλωση, όχι. Νομίζεις ότι είμαστε αρκετοί ώστε να βγούμε με το δίκιο μας και να απαιτήσουμε την αποκατάσταση της πατρώας θρησκείας και τον επανελληνισμό, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σε ακολουθήσω βγες;;; Όχι. Μην βιάζεσαι να κρήνης τον φίλο σου τον Κανελλόπουλο, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Θα είδες ότι ανάρτησα την πρώτη συγκέντρωση που κάναμε εδώ στην Μεσσηνία για να οργανωθούμε και να έχουμε φωνή, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Εγώ κατάλαβα στον πολιτικό λόγο της μαύρης ρόμπας κάτι βαθύτερο από τα της θρησκείας, σε πολιτικό επίπεδο έναντι του εξωτερικού εχθρού, δεν δικαιολογώ κανένα και δεν αθωώνω κανέναν, αναμείνατε στο ακουστικό σας???????

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>