«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα μου πει κάποιος… τέτοιες γιορτινές ημέρες τι θεός είναι αυτός;;; Δολοφόνος;;;

"Το πάσχα είναι είναι εβραική γιορτή.<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Η λέξη πάσχα δεν είναι ελληνική. Προέρχεται από την αραμαική και την εβραική γλώσσα και από τις λέξεις πεσάχ και πόσχα.<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Και σημαίνει "πέρασμα ". Το πέρασμα του Εβραικού λαού από την σκλαβιά στους αιγυπτίους στην ελευθερία .</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Ως έθιμο, κάθε οικογένεια θυσίαζε αρνι χωρίς να σπάσει κανένα από τα κόκκαλά του. Με το αίμα από το αρνί έβαφε το ανώφλι και τα πλαινά της εξώπορτας, όπως την νύχτα της εξόδου από την αίγυπτο.<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Τη νυχτα εκείνη ,αγγελος του θεου πήγαινε πάνω από τα σπίτια των ισραηλιτών, και έπληττε με θάνατο τα πρωτότοκα αγόρια των σπίτιών των αιγυπτίων.<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Είχε δώσει εντολή στους εβραίους να βάψουν με αίμα αρνιού τις πόρτες τους ώστε να μη τους πειράξει."

Το πάσχα είναι είναι εβραική γιορτή.
Η λέξη πάσχα δεν είναι ελληνική. Προέρχεται από την αραμαική και την εβραική γλώσσα και από τις λέξεις πεσάχ και πόσχα.
Και σημαίνει “πέρασμα “. Το πέρασμα του Εβραικού λαού από την σκλαβιά στους αιγυπτίους στην ελευθερία.

 

 

 

 

Ως έθιμο, κάθε οικογένεια θυσίαζε αρνί χωρίς να σπάσει κανένα από τα κόκκαλά του. Με το αίμα από το αρνί έβαφε το ανώφλι και τα πλαϊνά της εξώπορτας, όπως την νύχτα της εξόδου από την Αίγυπτο.
Τη νύχτα εκείνη ,άγγελος του θεού πήγαινε πάνω από τα σπίτια των Ισραηλιτών, και έπληττε με θάνατο τα πρωτότοκα αγόρια των σπίτιών των Αιγυπτίων.
Είχε δώσει εντολή στους Εβραίους να βάψουν με αίμα αρνιού τις πόρτες τους ώστε να μη τους πειράξει.

……………………………….

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΨΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΕΦ 9 ΠΑΡΑΓΡ.12 15 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ,ΨΑΞΤΕΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΕΑ.

Αιαντας Κωστας Βλαχος
Μοιραστείτε το!

3 comments to Θα μου πει κάποιος… τέτοιες γιορτινές ημέρες τι θεός είναι αυτός;;; Δολοφόνος;;;

  • eon

    Είναι πολύ μεγάλη ανοησία να επισκεφθεί κανείς τελείως στην τύχη κλείνοντας ραντεβού με μία ψυχίατρο ψυχοθεραπεύτρια όπως έκανα εγώ με μία ψυχίατρο ψυχοθεραπεύτρια στο Π. Φάληρο όπου κλήθηκα να της πληρώσω αμοιβή 80 ευρώ και διαπίστωσα ότι είχε σχέση με την ψυχοθεραπεία όσο εγώ με τον Μπαράκ Ομπάμα.

    Κατ’ αρχήν ο τίτλος ψυχοθεραπεύτρια δεν συμβάδιζε με τίποτα από το βιογραφικό της, όπως διάβασα αργότερα. Ήταν 45 χρονών και στο ιστολόγιό της είχε φωτογραφία που είχε βγάλει όταν ήταν 20 χρονών. Μπαίνοντας στο ιατρείο της, η γραμματέας της σε βάζει να συμπληρώσεις μία φόρμα στην οποία πάνω πάνω ο τίτλος της και η ειδικότητά της είναι με πάρα πολύ μεγάλα και έντονα γράμματα ενώ κάτω με μικρά γράμματα πρέπει να συμπληρώσεις προσωπικά στοιχεία μέχρι και το λόγο για τον οποίο αποφάσισες να την επισκεφθείς.

    Της εξηγείς ορισμένα πράγματα, από τα οποία διαπιστώνεις στα λίγα λόγια που ακολουθούν ότι δεν έχει συγκρατήσει απολύτως τίποτα. Στο τέλος τι σου λέει ως “διάγνωση”; Σου λέει ότι “δεν της άφησες πολύ χρόνο για να μιλήσει η ίδια”. “Δεν ακούτε”, επαναλαμβάνει πάλι, μήπως και δεν ακούστηκε. “Αυτό είναι το πρόβλημά σας”. Λες και ο σκοπός της πρώτης συνάτησης δεν ήταν να εκφραστεί ο πελάτης στο πρόβλημα στο οποίο χρειαζόταν συμπαράσταση (και όχι “διάγνωση”) αλλά έπρεπε να ακούσει τον ψυχίατρο, μόνο.

    Στη συνέχεια ακούγεται ένα διπλό χτύπημα (γρονθοκόπημα) στην πόρτα. “Είναι η γραμματέας μου”, εξηγεί. “Σημαίνει ότι έχουμε υπερβεί το χρόνο μας”.

    Στη συνέχεια κατευθύνομαι προς τη γραμματέα η οποία μου ανακοινώνει την “τιμωρητική αμοιβή” των 80 ευρώ. Ογδόντα ακούσατε καλά.

    Η συμβουλή μου λοιπόν είναι Ποτέ να μην πηγαίνετε σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο αν δεν διαπιστώσετε από το τηλέφωνο ποιά ακριβώς είναι η αμοιβή που θα πληρώσετε. Διότι διαφορετικά θα το πληρώσετε πολύ ακριβά αυτό που κάνατε.

  • Περαστικος

    Ειναι ενας θεος που αγαπαει οτι γυαλιζει χεχεχεχε καλο Ε??? Οπως λεει και ο μουφας.

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Θα πρότεινα σε όλους τους φίλους της Αρχαίας Ιθωμης που τους βασανίζουν συνεσθηματικα προβλήματα(κακός ερμηνευμένα ψυχολογικά.)να διαβάσετε το αρχαίο πόνημα περί ψυχής αν δεν κάνω λάθος του Ομήρου, και θα καταλάβετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψυχιατρον είναι μακριά νυχτωμένο .Αυτά τα αναφέρω απο προσωπική εμπειρία που είχα με κάποιο φίλο. Το μόνο φάρμακο που λειτουργεί είναι η αρχαια Ελληνική γραμματεια. Δίνει απάντηση σε όλα τα γιατί, που βασανίζουν το μυαλό επίσης δίνει σωστή πρωτερεοτητα σκέψεις εγκράτεια υπομονή επιμονή και στόχο ύπαρξης για καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλο το φάσμα της σημερινής καθημερινής ζωής. (Πιστεύω πως και γι αυτό το λόγο δεν γίνεται σωστή μάθηση της Αρχαίας ελληνικής ιστορίας, γραμματείας. )

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>