Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Εγώ το λέω… χρειάζεται η Ελλάδα για να ξεβρομίσει ειδική ρύθμιση για ορισμένο χρόνο με δημοψήφισμα, συνοπτικές διαδικασίες και κρεμάλα!!!

Έστω να πιστέψουμε ότι οι Γερμανοί πολίτες τώρα τελευταία έμαθαν ότι οι Έλληνες είναι παράσιτα ή απατεώνες ή διεφθαρμένοι τεμπέληδες και τώρα θύμωσαν μ’ αυτούς.
Λογικό φαίνεται αυτό. Ως απλοί πολίτες δεν είχαν τα μέσα να το γνωρίζουν και το έμαθαν τώρα. Το γερμανικό κράτος όμως; Και αυτό τώρα το έμαθε;
Είναι δυνατόν ένα κράτος διεφθαρμένο, που “κατασκευάζει” ψευδή οικονομικά στοιχεία, να είναι αξιόπιστο; Όχι βέβαια.
Ένα τέτοιο κράτος είναι αναξιόπιστο και άρα το αποφεύγουν όλοι οι σοβαροί επενδυτές.
Ένα τέτοιο κράτος είναι αναξιόπιστο και άρα αναξιόπιστα είναι και τα ομόλογα που εκδίδει —και τα οποία εκφράζουν την αξιοπιστία του—. Τα ομόλογα για ένα κράτος είναι ό,τι οι επιταγές για έναν ιδιώτη.
Ποιος παίρνει τις επιταγές ενός απατεώνα; Ποιος αγοράζει ομόλογα ενός κράτους-“απατεώνα”;
Γιατί λοιπόν το γερμανικό κράτος και οι οικονομικοί του “πνεύμονες” εμφανίζονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγοραστές της ομολογιακής “αναξιοπιστίας” αυτού του διεφθαρμένου κράτους;
Πώς είναι δυνατόν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων της “Μπανανίας” του Αιγαίου να το κατέχουν οι “σοβαρές” τράπεζες του Ρήνου; Η γερμανική Hypo Real Estate, στην οποία συμμετέχει το κράτος μετά τα πακέτα διάσωσής της, έχει στην ιδιοκτησία της ελληνικά ομόλογα αξίας 9,1 δις €, η Commerzbank, στην οποία επίσης συμμετέχει το γερμανικό δημόσιο, 4,6 δις €, η τοπική LBBW 2,7 δις € και η Bayern LB 1,5 δις €.
Ποιος δανείζει τόνους χρημάτων σε κάποιον που είναι απατεώνας;
Σε κάποιον που δεν εργάζεται;
Σε κάποιον που είναι παράσιτο;
Πώς εξηγεί η Γερμανία τον τεράστιο όγκο των ελληνικών ομολόγων, που έχουν οι τράπεζές της στην κατοχή της;
Γιατί η γερμανική κυβέρνηση δεν τις ενημέρωσε, προκειμένου να τις σώσει από τον κίνδυνο;
Το χειρότερο όμως είναι άλλο.
Πώς έσωσε η ίδια η γερμανική κυβέρνηση, με χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, μια τράπεζα, η οποία έχει επενδύσει σχεδόν 10 δις ευρώ σε ελληνικά ομόλογα;
Ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα Γερμανών πολιτών, για να σώσει μια τράπεζα, της οποίας το μεγαλύτερο ίσως περιουσιακό στοιχείο είναι “μετοχές” του κράτους των “γύφτων”;
Όμως, οι ύποπτες σχέσεις και “άγνοιες” δεν σταματούν εδώ. Πώς εξηγεί η Γερμανία των “αδιάφθορων” και “σοβαρών” Γερμανών τη στενή και απίστευτα μεγάλου εύρους συνεργασία τους με τους “διεφθαρμένους” και “γελοίους” Έλληνες; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι οι “σοβαροί” Γερμανοί, που δήθεν μας “κατηγορούν” για διαφθορά και για παραποίηση δημοσίων οικονομικών στοιχείων, είναι οι ίδιοι, που είχαν τα μεγαλύτερα κέρδη καί από τις δύο αυτές παράνομες δραστηριότητες.
Η παραποίηση των στοιχείων επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, η οποία συνέφερε μόνον τις γερμανικές εμπορικές εταιρείες —τύπου Lidl, Praktiker, Aldy κλπ.— αλλά και τα γερμανικά εργοστάσια, τα οποία βρήκαν άπειρους νέους πελάτες μακριά από τη Γερμανία. Όλα αυτά όμως απαιτούσαν χρήματα για να έρθουν εις πέρας και αυτά εξασφαλίστηκαν μέσα από τον αυτοκτονικό υπερδανεισμό της κυβέρνησης Σημίτη.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που εκείνο το ανθρώπινο “κατακάθι”, που ονομάζεται Σημίτης, ήταν ο “καταλληλότερος” και “σοβαρότερος” Πρωθυπουργός για τους διαπλεκομένους απατεώνες του Αιγαίου και τους “σοβαρούς” τραπεζίτες του Ρήνου; Η κυβέρνηση αυτού του προδότη πρόσφερε τα υπερκέρδη στους Γερμανούς. Η κυβέρνηση, που, προκειμένου να κατασκευάσει καλούς πελάτες για τους Γερμανούς εργοστασιάρχες, έδινε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους για τον οποιονδήποτε λόγο.
Ακόμα γελάνε οι ελεγκτές του ΔΝΤ για τα επιδόματα που έδινε το σημιτικό κράτος στους υπαλλήλους του. Τα επιδόματα της “παραγωγικότητας”, της “εγκαίρου” άφιξης του υπαλλήλου στον χώρο εργασίας του κλπ.. Όλα αυτά τα έδινε ο Σημίτης με δύο στόχους. Να “ομορφαίνει” ο ίδιος την ασχημόφατσά του και να δικαιολογείται να ξαναπάρει δάνεια, προκειμένου να διαιωνίσει την “αγάπη” και την εύνοια των διεθνών τραπεζιτών. Ξόδευε μόνο και μόνο για να ξοδεύει δάνεια και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να ξαναπάρει. Όλες δηλαδή οι “γελοιότητες” στην Ελλάδα έγιναν από αυτούς, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν “σοβαροί” και από τους ακόμα πιο “σοβαρούς”, οι οποίοι κρύβονταν πίσω τους.
Αυτά, τα οποία έγιναν με τις γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει ούτε στη Μποτσουάνα. Γερμανικά τραίνα παρελάμβανε ο ΟΣΕ, τα οποία δεν ήταν συμβατά με τις γραμμές του!!! Αναγκαζόταν να τα παραλάβει μετά από πιέσεις της γερμανικής πρεσβείας. Γερμανικά λεωφορεία πλημμύριζαν τους ελληνικούς δρόμους, χωρίς να γνωρίζει κανένας με ποιες διαδικασίες αυτά αγοράζονταν και πόσο κόστιζαν. Γερμανικά τζιπ αγόραζε ο ελληνικός στρατός, χωρίς επίσης να γνωρίζει κανένας τι γινόταν. Γερμανικές μοτοσικλέτες αγόραζε η ελληνική αστυνομία …με τους ίδιους μυστηριώδεις όρους. Γερμανικά φάρμακα αγόραζαν τα ελληνικά νοσοκομεία, σε τιμές που απλά δεν υπήρχαν πουθενά αλλού στον πολιτισμένο κόσμο.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/mega.html
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply