«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν


Άκουσα το επείγων της ενημέρωσης στην βουλή και δεν μπορώ να καταλάβω που μπαίνει το επείγων και και γιατί την έκανε;;;

Μάλλον κατάλαβα και το έχω γράψει… το πνεύμα θέλει, αλλά τα πόδια δεν ακλουθούν, πώς να ανταποκριθεί αφού το σώμα είναι σάπιο, έτοιμο να καταρρεύσει;;;

Αυτήν την απορία την είχα από την εποχή που άκουσα για τις συνιστώσες;;;

Όταν διαπίστωσα τι περιέχουν οι συνιστώσες, έκανα στον εαυτό μου την εξής ερώτηση, μπορούν αυτές οι συνιστώσες να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι;;;

Άρα οι συνιστώσες μέσα στον ίδιο κομματικό φορέα, είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!  Ή με άλλα λόγια εκφυλισμός της λέξης πολιτική.

 

 

 

Οι Συνιστώσες μπορούν να ενωθούν προσωρινά κάτω από μια σημαία που θα λέει για εξέγερση του λαού, για λαϊκή επανάσταση τώρα, για απαλλαγή από τον φασισμό, κόκκινο μπλε, ροζ, μαύρο, για μια δικτατορία, αλλά αμέσως μετά την αποκατάσταση, ή την επιβολή της λαϊκής επανάστασης, ή κάθε συνιστώσα θα έχει τον δικό της δρόμο και ταυτότητα.

Ξέρεται τι μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τον  Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό και τις εξαγγελίες του;;;  Να φωνάξω που πας ρε… καραμήτρο ξυπόλυτος στα αγκάθια;;;

Βγάζει εξαγγελίες απειλώντας μια νέα τάξη που το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι επανασχεδιάζεται ξανά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο παγκοσμίως με όλα τα μέσα!

Με ένα εσωτερικό πολιτικό σύστημα προδοτικό από άκρη σε άκρη, ένα δικαστικό σύστημα  ελεγχόμενο από  την νέα Τάξη, ένα λαό που το φρόνιμα του το έχουν ή εξαγοράσει, ή είναι διαλυμένο ή  Διχασμένο.

Αυτά είναι μερικά από τα χιλιάδες κουσούρια που έχουν οι συνιστώσες!

Ναι θα μπορούσες να κάνεις την ανατροπή, το θαύμα, με τον τρόπο που γνωρίζουν μόνο οι Έλληνες, αλλά με μια προϋπόθεση ότι ο κομματικός και ιδεολογικός χώρος που εκπροσωπείς να είναι συμπαγές όχι στις αποφάσεις, αλλά ιδεολογικά!

Πως με μια ιδεολογία ανεμομαζέματα  ανεμοσκορπίσματα,  απειλής την παγκόσμια τραπεζική δικτατορία;;;

Και στον ποιο ηλίθιο δεν μένει άλλη σκέψη από το να σκεφτεί, ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο σχεδιασμένο κόλπο από την νέα τάξη με εσένα εκπρόσωπο τους στον ρόλο του πρωθυπουργού!

Δεκαετίες ο ένας πρωθυπουργός τα έριχνε όλα στον προηγούμενο, το ίδιο έκανες και εσύ και μάλιστα το ίδιο  ψεύτικα, κάνοντας την μια κολοτούμπα μετά την άλλη!

Έταξες ως άμεσα μέτρα σαν λαϊκή κυβέρνηση ότι θα εφαρμόσεις βασικά αιτήματα, διότι γνώριζες και γνωρίζεις ότι την νίκη στην έδωσαν οι ετοιμοθάνατοι, που σημαίνει αύξηση τον συντάξεων μέχρι 1.000 ευρώ, απαλλαγή της συμμετοχής στα φάρμακα στους χρόνιους πάσχοντες, μύωση της συμμετοχής σε όλους ή με μια φορολογική κλίμακα, αυτά ήταν τα άμεσα και εσύ τι έκανες, άλλα έλεγε ο ένας, άλλα ο άλλος, μέχρι που έβαλες το βρόμικο δικαστικό σώμα να κάνει την δική σου βρομοδουλειά, να πει πρόστυχα και ξεδιάντροπα ότι η περικοπή των δώρων και επιδομάτων στους συνταξιούχους  είναι συνταγματική‼! Ενώ των ένστολων αντισυνταγματική‼!

Δεν λέω όλος ο ελληνικός λαός είναι οικονομικά πληγωμένος και χρειάζεται μέτρα να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβιώσεις.

 Όμως  όταν μιλάμε για ετοιμοθάνατους τα μέτρα έπρεπε να είναι άμεσα και σοβαρά ως προς το μέγεθος τους, για να δικαιολογούν και τις εξαγγελίες σου, αλλά και μια λαϊκή κυβέρνηση όπως την  διαλαλείς!

Για αυτό  ίσως η δική σου περιπτώσει να μην χρειάζεται μόνο τον τίτλο του άρθρου, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, αλλά και ότι  είσαι ο τελευταίος ηγέτης που φωνάζει,  λύκος στα πρόβατα!

Μα… να γίνεις ποιο ψεύτης και κολοτούμπας ακόμα και από τον Σαμαρά.

Αλήθεια όταν λες τι λέξη λαός, ποιους εννοείς λαό;;;

Μήπως εννοείς λαό τους κίναιδους και πάσης  φύσεως ανώμαλους, τους δολοφόνους, τους απατεώνες, τους ανθέλληνες, τους λαθρομετανάστες,  τους κερδοσκόπους, τους ντόπιους οικονομικούς και πολιτικούς νταβατζήδες, τους προδότες;;;

Γιατί μόνο για αυτούς μέχρι στιγμής έδειξες το πρόγραμμά σου ‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>