«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ! Είναι από τα σχέδια που διδάσκει το Χάρβαρντ, έχουν διδαχτεί πως να αποπροσανατολίζουν το λαό!

Αυτή η δήλωση κύριε Τσίπρα υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ασφαλώς πατριωτική κίνηση και απαίτηση του λαού.

Όμως για να κάνεις αυτήν την κάθαρση και να αποδοθούν οι αληθινές ευθύνες του καθενός, προϋποθέτει ότι έχεις πείσει για τις προθέσεις σου!!!

Ας δούμε όμως πότε γίνονται τέτοιες ενέργειες και με ποιο τρόπο.

Πρώτων και βασικός κανόνας για να πείσεις τον λαό ήταν να καρατομήσεις αυτήν την δικαιοσύνη, την δικαιοσύνη που ήταν επιεικείς με τον Παπακωνσταντίνου, με την συνταγματικότητα των περικοπών των συντάξεων των ετοιμοθάνατων, και με την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των ένστολων, δειγματοληπτικά αναφέρω τα τελευταία κατορθώματα της δικαιοσύνης!!!

Δεύτερον τέτοιες καθάρσεις προϋποθέτουν αφού έχεις καθαρή δικαιοσύνη, να έχεις αποκαταστήσει της ηρεμία στον λαό, για να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την δίκη οι κατηγορούμενοι και να την μετατρέψουν σε εμφύλιο.

Τρίτων δηλώνουμε προκαταβολικά ότι οι δίκες θα γίνουν σε ανοιχτές μεγάλες αίθουσες ελεύθερες για τον λαό και θα υπάρχουν με τυχαία επιλογή κληρωτοί ένορκοι που θα θέλουν να συμμετάσχουν, για να μην μπορούν να τους εκβιάσουν.

Γιατί σήμερα αυτή η ανακοίνωση είναι στημένο παραμύθι;;;;;;

Πρώτων δείχνεις ότι θέλεις όπως πράττει πάντα το προδοτικό και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα να βάλεις το λαό να ασχολείται με άλλο παιχνίδι όσο εσύ θα ξεπουλάς τα πάντα, ακόμα και το περίφημο πρόγραμμα σου;;;

 

 

 

 

Δεύτερον να βάλεις προσωρινά τους αντιπάλους σου στο τοίχο. Και μπορεί να είναι εν γνώσει για είναι καλό το σκηνικό, αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη για να κινδυνεύουν.

Τρίτων τέτοιες δίκες χρειάζονται πρώτα αλλού κάθαρση για να υπάρχουν σε αυτήν την δίκη και άλλα στοιχεία, που είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν από τις καταθέσεις στο εξωτερικό, την λίστα Λαγκάρτ, λογαριασμοί με όλα τα στοιχεία από τη λίστα Φαλάνη, γιατί δίπλα σε αυτούς θα είναι και άλλα πουλάκια από συγκυβερνήσεις, όπως Καρατζαφέρης Ζήμενς, και άλλοι.

Τέταρτον τέτοιες δίκες πρέπει να μην είναι δρόμος χωρίς τέλος, αλλά σύντομες για να μην δημιουργούνται κοινωνικά προβλήματα ή παρατράγουδα.

Πέμπτον 10 βουλευτές πατριώτες αποδεδειγμένα και καθαροί και 50 δικαστές κληρωτοί να ασχοληθούν μόνο με τα στοιχεία, οπότε σε μικρό χρονικό διάστημα οι δικαστές και οι ένορκοι να έχουν πια στοιχεία είναι με αποδείξεις και πια με πληροφορίες, ιδικό σώμα προστασίας μαρτύρων που σε κάθε περίπτωση θα αποκαταστούνται γενικός και με άλλο όνομα αυτοί οι μάρτυρες που έχουν στοιχεία οι που θα καταθέσουν επικίνδυνα για αυτούς στοιχεία.

Οπότε κύριε Τσίπρα γιατί δηλώνεις τέτοια θεατρική παράσταση;;; Ο λαός μετά από τέτοιο δούλεμα και δυστυχία με ψυχολογικούς εκβιασμούς και προδοσίες ξύπνησε και ψάχνεται.

Κύριε Πρωθυπουργέ παίζεις με την φωτιά σε βάρος του λαού και της Ελλάδος αν δεν υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Και εν μέρει μας οδηγείς να σκεφτούμε ότι εκτελείς πρόγραμμα εκτροπής κατά εντολή τη νέας Τάξης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

……………………………………………..

ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ

Εξεταστική επιτροπή για τρεις πρωθυπουργούς, αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Εξεταστική επιτροπή για τρεις πρωθυπουργούς, αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστος Μαντάς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του προεδρείου της ΚΟ που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει σήμερα πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης καθώς και κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή των Μνημονίων. Υλοποιούμε συνεπώς τη δέσμευσή μας και την κοινή κοινωνική απαίτηση, χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής, προκειμένου να αναζητηθούν οι αιτίες και οι ευθύνες μιας πρωτοφανούς κρίσης που ισοπέδωσε τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας» ανέφερε ο κ. Μαντάς.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το βράδυ και να έχει τις υπογραφές σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν η έρευνα της εξεταστικής επιτροπής που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπαγωγή στο καθεστώς των Μνημονίων θα καταλαμβάνει τέσσερις κρίσιμες περιόδους:

Η πρώτη περίοδος Οκτώβριος 2009- Μάιος 2010, δηλαδή έρευνα για την υπαγωγή στο Μνημόνιο (1η δανειακή σύμβαση).

Η δεύτερη περίοδος Μάιος 2010- Νοέμβριος 2011, δηλαδή τη 2η δανειακή σύμβαση.

Η τρίτη περίοδος Νοέμβριος 2011- Μάιος 2012, δηλαδή το PSI.

Η τέταρτη περίοδος Μάιος 2012 και εντεύθεν.

Ερευνα και για το… Μνημόνιο 3 ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την απάντηση που είχε δώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος επί του θέματος, παραθέτει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την περιμένουμε με χαρά. Ως διαρκή επιτροπή για να εξετάσει και το τι κάνει τώρα η κυβέρνηση και το πώς θα πάμε δυστυχώς στο μνημόνιο 3», τόνιζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην απάντηση του σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Αγορά”, την οποία παραθέτει το κόμμα. Συμπλήρωνε δε, «αλλά θα αρχίσουμε από τα αίτια της κρίσης και από την περίοδο 2004-2009, όχι από το 2010», τονίζοντας ακόμα ότι «οι συμφωνίες ασυλίας που συνήψε ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πλευρά της ελληνικής Δεξιάς, δεν θα επιβιώσουν στη Βουλή».

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολιάζοντας στο twitter την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

“Η εξεταστική για το μνημόνιο ειναι καλοδεχούμενη,ο ΣΥΡΙΖΑ να μη ξεχάσει να συμπεριλάβει και την περίοδο Καραμανλή που μας οδήγησε στη κρίση!”

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113493044

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>