«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανεπανάληπτη δικαιοσύνη, δίκαιοι δικαστές, δικαιοσύνη κράτος εν κράτη!!!

Μια Πολιτική παράταξη, ένα πολιτικό κόμμα, μια υποτίθεται λαϊκή Κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα έκανε, είναι θα ξήλωνε όλους τους φαύλους, χριστιανοεβραiους, σχιζοφρενείς, ανώμαλους δικαστές.

Όμως αυτή η κυβέρνηση έδειξε σύντομα ότι δεν φοβάται τις δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του λαού, διότι την βολεύει να βγάζει αποφάσεις σε βάρος του λαού, ίσως και έν συνεννόηση, να έχει δικαιολογία, ότι να δεν μπορούμε να μην σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης!

Αυτά τα λαμόγια που ακούν στο όνομα δικαστές, αθώωσαν τον από χρόνια γνωστό τους Παπακωνσταντίνου έναντι εντίμου πρότερου βίου!

Και ήταν και επιεικής διότι σαν υπουργός των Ελλήνων και όχι της οικογενείας του, έκανε πουστιές που είναι σε βάρος του ελληνικού λαού με την λίστα Λαγκάρτ για να προστατέψει την οικογένεια του και όχι μόνο!!!

Δηλαδή να βγάζουμε υπουργούς όχι για τον ελληνικό λαό, αλλά για την οικογένεια τους, αυτό μόνο η σημερινή  ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να το καταφέρει!!!

Τα επιδόματα δώρων στους μισθωτούς και συνταξιούχους ετοιμοθάνατους που τα κόψανε, τα βρήκε η σημερινή δικαιοσύνη συνταγματικά!

Ότι αφορά τα δικά τους δικαιώματα και των εντολέων πατρόνων τους, όποιος τολμήσει να τα πειράξει είναι αντισυνταγματικά!!!

Οι βδέλλες που ρουφάνε το αίμα είναι καλύτερες από τους σημερινούς δικαστές, διότι ρουφάνε το σκάρτο αίμα!

Μασόνοι, κίναιδοι, Εβραίοι, φασίστες, σχιζοφρενείς, ανώμαλοι έχουν καταλάβει τις ανώτερες θέσεις της δικαιοσύνης!!!

Από την στιγμή που και αυτή η κυβέρνηση έδειξε το πρόσωπο της, ποιος θα γλιτώσει αυτήν την χώρα από τα δόντια τους και τους ξένους πατρόνες τους;;;

Αγαπητοί πατριώτες νομίζετε ότι και εμένα με τέσσερα παιδιά μου αρέσει, είτε πόλεμος, είτε σφαγές, είτε οποιαδήποτε αναμπουμπούλα;;;

Όχι δεν μου αρέσει και τρέμω στο τι μπορεί να επακολουθήσει, όμως είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι επιλογές λιγόστεψαν και ίσως είναι μόνο μια, λαϊκή επανάσταση, τώρα αν βρεθεί κάποιος πατριώτης που θα θυσιαστή να ηγηθεί έχει καλός θα γίνει οργανωμένη λαϊκή επανάσταση.

Αν και οι μόνες λαϊκές επαναστάσεις που δεν εκφυλίστηκαν διότι κατά την οργάνωση φαλκιδεύτηκαν, είναι οι αυθόρμητες και ανοργάνωτες, έχει περισσότερα θύματα αθώους και άδικους, αλλά ανατρέπονται τα πάντα.

Το παραμύθι με τις πρόστυχες μεγάλες δυνάμεις είναι στημένο.

Θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις του πουλημένου ΟΗΕ, τις συμφωνίες Μάλτας, Βάρκιζας, Ντειτον, και άλλες πολλές και να τις βάλεις κάτω να δεις ότι τα έχουν μοιράσει, και οι δήθεν διαφωνίες και πόλεμοι είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των λαών και να δουλεύει η πολεμική μηχανή από τους ανθρώπους μπαταρίες μιας χρήσης!!!

Όλα αυτά τα αποβράσματα μεγάλες δυνάμεις και οργανισμοί, μισθοφόροι, ιεραπόστολοι και ΜΚΟ, είναι βρομερότεροι και από τον απόπατο που πας.

Δυστυχώς μόνο όλεθρος που θα έρθει από το σύμπαν και την φύση μπορεί να ξεπλύνει αυτήν την μόλυνση που έχει χτυπήσει την γη.

Οι ανώτερες δυνάμεις του σύμπαντος ας μας βοηθήσουν, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, αφού έχασε τον έλεγχο του Μέτρου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ανεπανάληπτη δικαιοσύνη, δίκαιοι δικαστές, δικαιοσύνη κράτος εν κράτη!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>