«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απόψεις από πολεμοκάπηλους με μισή αλήθεια και μισώ ψέμα!

Ο πολεμοκάπηλος λέει ότι η Ελλάδα δημιουργεί πρόβλημα στο ΝΑΤΟ, δεν λέει όμως ότι το ΝΑΤΟ δημιουργεί μόνιμα  πρόβλημα στην Ελλάδα!

Τι είναι τελικά το ΝΑΤΟ;;;

Πολεμικός μηχανισμός προστασίας των κρατών που δέχονται παράνομη παραβίαση τον συνόρων τους;;; Αμυντικώς μηχανισμός;;;

Εκβιαστικός Μηχανισμός ανάλογα με τα συμφέροντα τον ισχυρών.

Διότι σε ότι αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο τάσσεται μόνιμα υπέρ του παρανομούντα, στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδος και Κύπρου υπέρ της Τουρκίας! Ή σφυρά αδιάφορα, ή πέρα βρέχει! Όμως αυτή είναι η βρόμικη τακτική τους, γκεμπελική,  λέμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν και όχι τα προβλήματα που δημιουργούμε εμείς σαν ΝΑΤΟ! Μιλάω φυσικά δια τις ευθύνες που απορρέουν από έναν τέτοιο οργανισμό.

Γιατί το φταίξιμο δεν είναι μόνο από το ΝΑΤΟ , αλλά από τους πουλημένους ηγέτες μας και πως υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Ελλάδος.

Άντε Γ@μισου Μπρεζίνσκι!!!

Αμφιβολίες για την προσήλωση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ από τον Μπρζεζίνσκι

Αμφιβολίες για την προσήλωση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ από τον Μπρζεζίνσκι

Η σφυρηλατημένη μέσα στην «καρδιά» του Ψυχρού Πολέμου ακαδημαϊκή σκέψη ενός από τους κορυφαίους εν ζωή στρατηγιστές της βιβλιογραφίας, του Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι, ο οποίος χρημάτισε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί προεδρίας Τζίμι Κάρτερ, έχει αφυπνιστεί ως αποτέλεσμα της ρωσικής στρατιωτικής δραστηριοποίησης, κατά τρόπον που «παρασέρνουν» και τη χώρα μας…

 

 

Ο 87χρονος πλέον Μπρζεζίνσκι έδωσε συνέντευξη σε πολωνική εφημερίδα (πολωνικής καταγωγής Αμερικανός ο ίδιος), εκτιμώντας ότι στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η Ελλάδα ίσως και να καθυστερήσει ή ακόμη και να «παραλύσει» μέσω του δικαιώματος «αναβλητικής αρνησικυρίας» (βέτο) την απάντηση της Ατλαντικής Συμμαχίας απέναντι στη Ρωσία σε περίπτωση που προκληθεί παραβίαση της κοινής άμυνας από τη Ρωσία…

 

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα ο Μπρζεζίνσκι, μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας το 2014, η Ρωσία επιθυμεί να επιδιώκει να αποκαταστήσει την επιρροή στις περιοχές που κάποτε ανήκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση, μια κατάσταση που μετατρέπει τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία «στόχο»…

 

Το όλο πρόβλημα επικεντρώνεται στη διαδικασία ενεργοποίησης του Άρθρου 5 της Ατλαντικής Συμμαχίας το οποίο προβλέπει ότι το ΝΑΤΟ θα απαντήσει από κοινού σε κάθε επίθεση εναντίον κάποιου από τα 28 μέλη της. «Όμως στο ΝΑΤΟ ισχύουν διάφορες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η αρχή της ομοφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να παραλύσει για ένα διάστημα, ακόμη και από την Ελλάδα που είναι φίλη της Ρωσίας και η οποία φυσικά διαθέτει δικαίωμα βέτο».

 

Ο Μπρζεζίνσκι βλέπει εν ολίγοις ρωσική προσπάθεια να βραχυκυκλώσει το ΝΑΤΟ ακόμα κι εκ των έσω. Σε πρόσφατη ακρόασή του ενώπιον της επιτροπής ενόπλων δυνάμεων της Γερουσίας, ζήτησε την ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής, με σκοπό την αύξηση του κόστους σε περίπτωση που η Ρωσία θελήσει να κινηθεί εναντίον αυτών των χωρών.

http://mignatiou.com/2015/03/emmeses-amfivolies-gia-tin-prosilosi-tis-elladas-sto-nato-apo-ton-brzezinski/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>