«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι παίζεται με την πολύ ομιλητική Βαλαβάνη;;;

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ

Bαλαβάνη τέλος;

Σάλος και σύγχυση από τις δηλώσεις Βαλαβάνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών βγήκε για μια ακόμη φορά στα κανάλια κι αυτή τη φορά όπως όλα δείχνουν προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις που ο πρωθυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί από τον Γιάννη Δραγασάκη για τις δηλώσεις της. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει ζητήσει την παραίτηση της υπουργού.

 

 

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κα Βαλαβάνη σημείωσε ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το ΦΠΑ κι ότι αν για παράδειγμα Σαντορίνη και Μύκονος πάνε στο ίδιο καθεστώς που ισχύει με την Κρήτη- δηλαδή δεν ισχύουν εφεξής οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές του ΦΠΑ- δεν θα πάθουν κάτι, αφού το βασικό ζητούμενο είναι να προστατευθούν τα νησιά της άγονης γραμμής.

Κύκλοι της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι αυτές οι δηλώσεις της κ. Βαλαβάνη είναι δικές της σκέψεις και δεν εκφράζουν συνολικά την κυβερνητική πολιτική. Μιλάμε για κανονική Βαβέλ.

Στο μεταξύ συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Oικονομικών ζητούν εκτάκτως για την Παρασκευή 27 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκου, και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της περιοχής μετά τις δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα «κοσμοπολίτικα» νησιά.

Σημειώνουν ότι διαχωρισμός των νησιών του Αιγαίου σε κοσμοπολίτικα και μη είναι αυθαίρετος και αδικεί κατάφωρα την πραγματικότητα στον χώρο του Αιγαίου.

Ζητούν να τους ενημερώσουν για τις πολλαπλές επιπτώσεις, οικονομικές και κοινωνικές που θα επιφέρει, όπως αναφέρουν, ενδεχόμενη αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ.

http://kourdistoportocali.com/post/42441/valavani

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>