«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

12/3/15 Γερμανοί άρπαγες και συνεργάτες

Από οποιαδήποτε οπτική κι αν εξετάσει κάποιος τις τοποθετήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης και του πρωθυπουργού για το φλέγον και επίκαιρο ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και της αποπληρωμής του αναγκαστικού δανείου θα τις βρει ορθές.

Πρώτον και κυριότερο: Οι ελληνικές αξιώσεις είναι δίκαιες, τεκμηριωμένες και απαράγραπτες. Τα εγκλήματα πολέμου και οι υποχρεώσεις που απορρέουν εξ αυτών δεν «ξεθωριάζουν» με την πάροδο δεκαετιών ή ακόμα και αιώνων. Η χώρα μας δεν απαιτεί τίποτε λιγότερο από εκείνο που της ανήκει.


Δεύτερον: Η Γερμανία έχει στηρίξει μέγα μέρος της οικονομικής ζωής της στην αποδοχή προϊόντων των εγκλημάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οσα έκλεψε από εμάς και όσα κατέστρεψε για να μην αμφισβητείται η κυριαρχία της δεν μας τα ξεχρέωσε ποτέ. Αρα, έλειψαν από τους Ελληνες και περίσσεψαν στα παιδιά και τα εγγόνια των κτηνών της Γκεστάπο, των Ες Ες και της Βέρμαχτ.


Τρίτον: Το επιχείρημα «δεν είναι τώρα η ώρα να τα διεκδικήσουμε» είναι προδοτικό και αντάξιο των συνεργατών των δημίων των Ελλήνων.

Πάντα είναι η ώρα του δικαίου και, φυσικά, η ιδανικότερη στιγμή για να εξοφληθεί μια οφειλή είναι όταν ο οφειλέτης έχει χρήματα. Ακατάλληλη στιγμή είναι όταν δεν έχει.

Επίσης, οι εθνικώς ύποπτοι κήρυκες του ενδοτισμού (όπως ο αχαρακτήριστος Σταύρος Θεοδωράκης), που επιμένουν ακόμα και από το βήμα της Βουλής να λένε αυτές τις αθλιότητες, κάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν κι άλλες λέξεις εκτός από το «ναι».


Τέλος, οι εκούσιοι υπηρέτες του Δ’ Ράιχ δεν μοιράζονται τη «σοφία» τους με τους πολλούς, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο προσφορότερος χρόνος για τη διευθέτηση των οφειλών των Ούννων προς τους Ελληνες.


Φυσικά, αυτά που ήξεραν πρέπει να τα ξεχάσουν. Ο τροχός έχει γυρίσει για τα καλά και ο λαός μας δεν πρόκειται να συγχωρήσει όσους είναι επιλήσμονες του εθνικού συμφέροντος. Οι Γερμανοί θα πληρώσουν, παρά τις «απειλές» των ελληνόφωνων συνεργατών τους.

δημοκρατία

Ζουράρις στη Βουλή: Οι Γερμαναράδες μας έπρηξαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος

Απολαυστικός για ακόμα μια φορά, ο Κώστας Ζουράρις αποδομεί τους απογόνους των ΝΑΖΙ που κατέσφαξαν τους Έλληνες, ισοπέδωσαν τη χώρα, έκλεψαν τα αρχαία αγάλματά μας, και έχουν το θράσος να αρνούνται την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στη χώρα μας..

 

Επίθεση στη Γερμανία και στους Γερμαναράδες, όπως είπε χαρακτηριστικά, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Ζουράρις, με αφορμή τη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ετσι, η λαϊκή ρήση «μας έχουν πρήξει τα αρχ$δ@%α» αποδόθηκε ως εξής: «Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι “τα κράτη έχουν συνέχεια”. Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας μας τα έχουν πρήξει. Η εχθροπραξία σημαίνει ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη».

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>