«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… και εσείς ίδιοι απατεώνες είσαστε;;; Κάτω τα χέρια από τα ταμεία ρεμάλια.

Αγαπητοί αναγνώστες μόλις πληροφορήθηκα ότι όλα αυτά είναι ψέματα κατασκευασμένα Από τα πουλημένα ΜΜΕ Μέσω του Σάλλα διότι του κόβει το ψωμί η κυβέρνηση στο θέμα τον τόκων.

Από ραδιουργίες είναι μάνα οι προδότες!!!

ΠΑΣΟΚ: Οσοι βάζουν χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων αναλαμβάνουν και ποινικές ευθύνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τροπολογία για νομική κάλυψη των διαθεσίμων των Ταμείων που επενδύονται σε τίτλους Δημοσίου.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφρομή τις μεθοδεύσεις σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση σχεδιάζει την κατάθεση τροπολογίας για την “υποχρεωτική” χρήση των αποθεματικών των Ταμείων ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας.

 

 

 

»Σήμερα θεωρητικά τα Ταμεία θα μπορούσαν να μεταφέρουν σε λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα Ελλάδος 2,5 περίπου δισ. που έχουν αυτή τη στιγμή σε διάφορες εμπορικές τράπεζες. Εδώ υπάρχουν δύο ομάδες:

»Εκείνοι που θα χρειαστούν τα χρήματα σε λίγες ημέρες για να πληρώσουν συντάξεις όπως το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΕ που έχουν σήμερα από τις εισπράξεις του μήνα 700 εκ. ευρώ και οι άλλοι που δεν θα τα χρειαστούν άμεσα αλλά τα έχουν , όπως το ΕΤΑΑ σε προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκια πάνω από 2% , ενώ η τράπεζα Ελλάδος δίνει 1,7%.

»Άρα τίθενται 2 πολιτικά ερωτήματα

»Πρώτον έχουν αναλογιστεί ότι αν βάλουν χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων, θα υπάρξει μείζον πρόβλημα για τις συντάξεις, αλλά θα αναλάβουν και ποινικές ευθύνες για την απώλεια εσόδων σε αυτά;

»Δεύτερον έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι λογικές δεν οδηγούν πουθενά και τελικά ελάχιστα προσφέρουν και στο θέμα της έλλειψης “ρευστότητας” (οικονομική ασφυξία), που οι κυβερνητικές πολιτικές δημιουργούν στην οικονομία;

»Ο θεός βοηθός…» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

 http://www.tanea.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>