«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανατριχιαζω, μου ερχεται αιμετος, οταν ακουω απο τα ποιο βρομερα σκουλικια να μιλουν για ανθροπινα δικαιοματα!

Δεν λέω ότι πρέπει να αποδείξει η Μόσχα πειστικά την αλήθεια. Αλλά αυτό το ζητούν οι λαοί και όχι αυτοί που είναι οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι της γης!!!

Και σκεφτείτε ποια το λέει, αυτή που παραποιεί την μεγαλύτερη ιστορία στον κόσμο της Ελληνικής Μακεδονίας, προσπαθώντας αυτή και οι μέντορες της να την χαρίσουν στα Σκόπια λες και είναι καμιά καραμέλα!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΕ: Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία Νεμτσόφ

 

Μπόρις Νεμτσόφ

Η ΕΕ θέλει μια Ρωσία ανοιχτή στον κόσμο, που θα σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις αρχές της δημοκρατίας και της λογοδοσίας, δήλωσε η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική Φεντερίκα Μογκερίνι, λέγοντας παράλληλα πως η δολοφονία του Μπορίς Νεμτσόφ προκάλεσε «λύπη και αγανάκτηση».

Μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, η κ. Μογκερίνι είπε ότι οι Ρώσοι αξίζουν πραγματική ελευθερία και ενίσχυση της δημοκρατίας.

 

 

 

Παρατήρησε επίσης ότι η ελεύθερη έκφραση στη Ρωσία βρίσκεται ολοένα και περισσότερο υπό πίεση, ενώ σε σχέση με την Ουκρανία ζήτησε να σταματήσει το κλίμα αδιαλλαξίας, μίσους και δυσπιστίας.

Η βουλευτής του ΕΛΚ Σάντρα Καλνίετε, η οποία παρεμποδίστηκε από τις ρωσικές Αρχές να παραστεί στην κηδεία του Νεμτσόφ, είπε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από την Ευρώπη, όπως η ενεργειακή απεξάρτηση από τη Ρωσία, η στήριξη ΜΜΕ και δημοσιογράφων, η ενίσχυση του διαλόγου με τη νεολαία της Ρωσίας, ενώ πρόσθεσε ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να αυξήσουν τον αμυντικό προϋπολογισμό τους στο 2% του ΑΕΠ.

Εκπρόσωποι των πολιτικών ομάδων που έλαβαν το λόγο, καταδίκασαν τη δολοφονία Νεμτσόφ και ζήτησαν από τη ρωσική Κυβέρνηση να ρίξει φως στα γεγονότα και να φέρει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Έκαναν επίσης λόγο για αύξηση της προπαγάνδας και έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης στη Ρωσία, ενώ συνέδεσαν τη δολοφονία με τα γεγονότα στην Ουκρανία και την προσπάθεια του Μπορίς Νεμτσόφ να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το ζήτημα αυτό.

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Ιταλού Ευρωβουλευτή της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος αφού καταδίκασε τη δολοφονία Νεμτσόφ, διερωτήθηκε πόσο δημοκρατική είναι η ΕΕ, η οποία, μεταξύ άλλων, μιλάει με την Τουρκία, μια χώρα που, όπως είπε, κατέχει εδώ και σαράντα χρόνια την Κύπρο.

http://ikypros.com/?p=83668

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>