«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ναι στην δραχμή

Ναι στην δραχμή, από ποιον, πως και πότε;

Δεν έχω γνώσεις οικονομολόγου για να εκφράσω απόλυτα  τον τρόπο που θα μεταβούμε στην δραχμή.

Μπορώ όμως σαν οικογενειάρχης που είχα το οικονομικό κομμάτι μέσα στην οικογένεια, με την κοινωνική εμπειρία μου, με την τριβή μου στην πολιτική και κοινωνική ζωή,  να πω με βεβαιότητα τα καλά της δραχμής στην συγκεκριμένη στιγμή.

Αν και είμαι και θα είμαι κάθετα και οριζόντια υπέρ του εθνικού νομίσματος.

Το αν θα είναι υποτιμημένη η δραχμή  δεν μπορώ να το ξέρω εκ τον προτέρων πόσο και πως.

Ξέρω όμως τι θα συμβεί και αυτό μας ενδιαφέρει.

Πρώτων θα σταματήσουν οι παράλογες και πολλές φορές προκλητικές εισαγωγές,  που τείνουν σε αιμορραγία συναλλάγματος για μη απαραίτητα αγαθά, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ένδυσης πόδισης, ποτά,  τσιγάρα και άλλα που μπορούν να καλυφτούν άμεσα από την ντόπια παραγωγή και που θα απορροφήσουν ένα κομμάτι από τους ανέργους.

Δεύτερων  θα λειτουργήσουν πάλι τα εργοστάσια παραγωγής φαρμάκων, αρωμάτων και άλλων παρεμφερή προϊόντων  και εδώ θα απορροφηθεί άλλο ένα κομμάτι από την ανεργία.

Τρίτο και σοβαρότερο η απαίτηση διαφόρων μετάλλων, για σφαίρες, για ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό της αμυντικής και πολεμικής βιομηχανίας, η οικοδομή και χιλιάδες επαγγέλματα που εξαρτώνται από τα διάφορα μέταλλα, που σημαίνει έναρξη όλων των εργοστασίων χαλυβουργικής και νέων, όλα τα εργοστάσια τσιμεντοβιομηχανίας και πολλά άλλα που σε αυτόν των τρίτο κύκλο θα απορροφήσει το σύνολο της ανεργίας.

 

 

 Όλα τα παραπάνω με γνώμονα και σχεδιασμό παραγωγής  με την ανάλογη ζήτηση θα κάνουν μέσα σε 10 χρόνια το πολύ την δραχμή όχι απλά ανταγωνίσιμη, αλλά περιζήτητη.

 Σε συνδυασμό με καλή εξωτερική πολιτική με τους κατάλληλους πρέσβεις και με εμπορικές συναλλαγές  με όλους που θα μας συμφέρει,  χωρίς γεωπολιτικούς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες,  η δραχμή μπορεί να παίξει  σοβαρό ρόλο στα διεθνή οικονομικά συστήματα.

Σαν αρχή η δραχμή θα ανάγκαση λόγο της  μη της αξίας της σαν συνάλλαγμα να μην υπάρχει εισαγωγή με αποτέλεσμα να εκβιάσει καταστάσεις, να εξαναγκάσει  να καλυφτούν οι ανάγκες από την ντόπια παραγωγή και εδώ είναι και η αρχική της αξία, αφού θα αναγκάσει να σηκωθούν τα μανίκια θέλοντας και μη. Και δεν είναι και σίγουρο ότι δεν θα είναι ανταλλάξιμη από την αρχή η δραχμή, διότι έχουν αλλάξει πολλά και σήμερα μπορείς να αγοράσεις με το δικό σου νόμισμα από άλλες αγορές εκτός δολαρίου, ευρώ.

Θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις οφελών της δραχμής, όμως τώρα μας ενδιαφέρει ποια θα είναι τα άμεσα αποτελέσματα και για αυτό  ζητούμε την δραχμή.

Άμεσα αποτελέσματα στο εσωτερικό της χώρας που υπάρχουν χιλιάδες  χωρίς φάρμακα, χωρίς σίτιση, χωρίς θέρμανσης, χωρίς στέγαση και χιλιάδες άνεργοι,  θα σταματήσει η δυστυχία και όλοι οι πολίτες θα έχουν να πάρουν ένα ξεροκόμματο, να ζεσταθούν, να πάρουν τα φάρμακά τους, να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, αυτά είναι άμεσα που μπορούν να εφαρμοστούν όταν κόβεις δικό σου ελεγχόμενο χρήμα κάτω από τον έλεγχο κρατικής τράπεζας που θα ελέγχει και θα συντονίζει τις ιδιωτικές τράπεζες.

Όλα τα άλλα που αναφέρω παραπάνω και άλλα που δεν αναφέρω θα έρθουν από την υποχρεωτική και εκβιαστική ανάγκη για ντόπια παραγωγή.

Βέβαια ένα πολύ σοβαρό και κομβικό σημείο,  είναι αυτοί που θα επαναφέρουν την δραχμή να είναι οι κατάλληλοι οικονομολόγοι και κυρίως πατριώτες, να μην κάνουν  ισοτιμίες σε βάρος της δραχμής, όπως έκανε  την στρογγυλοποίηση ο προδότης Σημίτης διότι τότε θα είναι μακρόχρονη η ταχυπορία της δραχμής και των Ελλήνων.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>