«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ν ΚΟΤΖΙΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤHΓIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)…!!!

https://kinisipratto.files.wordpress.com/2015/02/cebacebfcf84ceb6ceb9ceaccf82.jpg

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Αθήνα 07.03.2015

Ο μοναδικός Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών που εργάζεται αθόρυβα και έχει στην κυριολεξία  αναστατώσει τους Γερμανούς και τους εδώ φίλους τους.
 Μην ξεχνάμε ότι εδω και χρόνια ο Νίκος Κοτζιάς στις συγκεντρώσεις του μιλούσε για την ρήτρα ανάπτυξης και την Γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας, πράγματα που σήμερα χειρίζεται αριστοτεχνικά ως Υπουργός εξωτερικών.

Μου έχει μείνει και ηχεί στα αυτιά μου η φράση του ” την διαχείριση του πλούτου μας θα την κάνουμε εμείς και όχι οι Γερμανοί”.

Για παράδειγμα, όταν ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας το 2012, την επομένη της ανάληψης της κυβέρνησης “έτρεξε” στην κ. ΜΕΡΚΕΛ να της ανακοινώσει το “Ναι σε όλα”.

Την επομένη ακριβώς ημέρα η κ.  ΜΕΡΚΕΛ συναντήθηκε με τον κ. ΟΛΑΝ και την μεθεπομένη πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην ΚΙΝΑ.

Τι κρυβόταν όμως στην ουσία πίσω από αυτές τις επισκέψεις;

Το μεγαλύτερο επιχειρηματικό εγχείρημα επένδυσης στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα αυτό που πραγματοποιείται στην Κεντρικότερη Πύλη εμπορευμάτων στην Ευρώπη και δεν είναι άλλο από το Λιμάνι του Πειραιά.

Σε αυτή την επένδυση τα οικονομικά μεγέθη είναι τεράστια τα οποία φτάνουν στο 7πλάσιο αυτών του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι χώρες που εμπλέκονται είναι στην ουσία εκτός της Ελλάδας και οι, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΙΝΑ & ΓΑΛΛΙΑ.

Το αντικείμενο των εργασιών είναι μοιρασμένο αναλογικά ώστε, η COSCO να αναλάβει το λιμάνι και τις φορτοεκφορτώσεις των εμπορευμάτων, η Γαλλία την μεταφορά με το σιδηροδρομικό δίκτυο και η Γερμανία την διαχείριση των εμπορευμάτων στον Εμπορευματικό Σταθμό του Θριάσιου Πεδίου ( ψυγεία-αποθήκευση κλπ).

Για όλα αυτά η κ. ΜΕΡΚΕΛ αφού πήρε το οκ από τον τότε Ελληνα Πρωθυπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ, εμφανίζεται ως ο γενικός κουμανταδόρος του εγχειρήματος στην περιοχή.

Στην πορεία η πρώτη δυσκολία στο εγχείρημα ήρθε από τον Επιχειρηματικό κύκλο της Ελλάδος με την εμπλοκή του προέδρου του Ολυμπιακού κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον έλεγχο του Δήμου Πειραιά από τον ΜΩΡΑΛΗ, οι οποίοι δήλωναν ότι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης δεν μπορεί να το έχει μόνο ένας, εννοώντας την COSCO -ΚΙΝΑ.

Στην συνέχεια όλων αυτών, έρχεται σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών να βάλλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Γεωστρατηγική θέσει της Ελλάδος και να θέση την χώρα τόσο ως επίκεντρο των διεθνών συμφερόντων ( ΡΩΣΙΑ-USA-ΚΙΝΑ-ΕΥΡΩΠΗ), όσο και ως διεθνή προστατευμένη Ζώνη, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναγκαστική οριοθέτηση της ΑΟΖ και στην ουσία το “μάζεμα” της ΤΟΥΡΚΙΑΣ”.

Αύτη είναι με λίγες γραμμές η πολιτική ΚΟΤΖΙΑ σε αντίθεση με την πολιτική ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΣΑΜΑΡΑ του δόγματος ότι οι Υδρογονάνθρακες ανήκουν στην Ευρώπη, πράγμα που στην ουσία καθιστούσε την κ. ΜΕΡΚΕΛ γενικό κουμανταδόρο στην Αν. Μεσόγειο και συγκεκριμένα  διαχειριστή του  Ελληνικού πλούτου

Διαβάστε σε άρθρα για τις κινήσεις του Ελληνα Υπουργού Εξωτερικών αυτή την περίοδο, κινήσεις τις οποίες δεν μεταδίδουν τα γνωστά ΜΜΕ τόσο τα Ευρωπαϊκά όσσο και τα Ελληνικά.

  1. Βαλίτσες για Πεκίνο ετοιμάζουν Κοτζιάς- Δραγασάκης
  2. Νίκος Κοτζιάς, «Είναι αναγκαιότητα να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα»
  3. Κοτζιάς: Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να είναι η γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας
  4. Το καυτό παρασκήνιο πίσω από το χαστούκι στην Άγκυρα. Νέο δόγμα κατά της τουρκικής προκλητικότητας
  5.  Το Υπουργείο Εξωτερικών μελετά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης για Τουρκία και ΠΓΔΜ

πηγη

Αναρτήθηκε από

Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>