«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αριστεροκαπιταλισμός!!! Ο ηθικός και ψυχικός διαχρονικός εκβιασμός του ελληνικού λαού


Αν σήμερα ζούσε ο Αριστοφάνης θα είχε πλούσιο ρεπερτόριο του γελοίου και του δράματος!

Είναι πράγματι τραγικά γελοίο αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Να πέσουν οι μάσκες τόσο σύντομα και τόσο τραγικά!

Έχουμε έναν κατε επίφαση αριστερό πρωθυπουργό, που εκλιπαρεί τους δήμιους του Ελληνικού λαού να τον αναγνωρίσουν ως ηγέτη της Ελλάδος, αδιαφορώντας για το τέλος της τραγωδίας που θα έχει ο Ελληνικός λαός!

Δεν είναι μόνο κατε επίφαση αριστερός, αλλά και κατε επίφαση  ειλικρινής και πιστός στην λαϊκή εντολή, που δακρύζοντας με περισσό θράσος και θεατρινισμό,  του υποσχέθηκε ότι θα απολογείται σε αυτόν και θα του δίνει  λογαριασμό!

Είναι ο ηγέτης που του παρέδωσε ο λαός την (ελπίδα)  απλόχερα και την έκαψε πριν την διαβάσει!

Είναι ο μοναδικός ηγέτης που είχε όλα τα χαρτιά με το μέρος του και τα έκαψε!

Είναι ο μοναδικός ηγέτης που ψεύτισε ακόμα και για αυτά που κατηγορούσε τους αντιπάλους του, πριν (αλέκτωρ λαλήσει)!

Είναι ο μοναδικός φανερός  αριστερός καπιταλιστής‼!

Εκλέχτηκε από ένα λαό ετοιμοθάνατο, με χιλιάδες απελπισμένους αυτόχειρες, με εκατομμύρια άνεργους χρόνια, διαλυμένη παιδεία, διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό, διαλυμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χιλιάδες διαλυμένες οικογένειες, επιχειρήσεις, όλο το καλό τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό φευγάτο, και πλούσιους απατεώνες ακόμα πλουσιότερους ρουφώντας το αίμα  των παραπάνω!

Και αντί να εφαρμόσει ακαριαία Σεισάχθεια, άρνηση πληρωμής εξωτερικού χρέους, εθνικοποίηση της Ανθελληνικής τράπεζας Ελλάδος, και κόψιμο της δραχμής, φεύγοντας από το ευρώ όπως είναι και η Αγγλία παραμένοντας στη ευρωπαϊκή ένωση, αφού δεν υπάρχει μηχανισμός να μας διώξουν αν δεν θέλουμε μόνοι μας να φύγουμε, να προσφύγει άμεσα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς για τον έλεγχο του επαχθές χρέους και διαγραφή του και πολλά άλλα που θα μπορούσα να αναφέρω. Και τι έκανε το έπαιξε μάγκας με τα βρακιά κατεβασμένα σε βάρος του Ελληνικού λαού, προς δικό του όφελος  και μερικών άλλων γύρο του!

Ξέρετε κύριε πρωθυπουργέ τι θα καταφέρετε;;;

Να γραφτείτε ιστορικά ως ο ποιο γελοίος ψεύτης  ηγέτης, αναιρώντας με πούστικα τεχνάσματα όλα όσα υποσχεθήκατε.

Αφαίρεσες από το λαό με τον ποιο ύπουλο  τρόπο το δικαίωμα να σε στηρίξει!

Να κάνετε έναν πολιτισμένο λαό από κληρονομιά, σε έναν απολίτιστο πολιτισμένο δούλο!

Να κάνετε έναν δημοκράτη από κληρονομιά, σε έναν δημοκράτη φασίστα!

Να κάνετε έναν κοινωνικό λαό από κληρονομιά, σε έναν κοινωνικό τρομοκράτη!

Τώρα δεν μένει τίποτα άλλο στον υπερήφανο λαό του Μέγα Αλέξανδρου, των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας, του 1821, του β παγκόσμιου πολέμου. Από το να λέει και να μονολογεί, ότι έχουμε και κάτι άλλο σαν κληρονομιά,  τα βουνά, το Ζάλογγο και το Κούγκι!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>