«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΛΙΟΙ γερμανοι

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Ίσως το πιο τραγικό βίντεο που έχω παρακολουθήσει. Πόνος, αίμα, θάνατος παντού με τον πιο φρικώδη τρόπο. Εμείς οφείλουμε να μην ξεχνάμε και όχι να μιλούν για τιμιότητα αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα και να εξαναγκάζουν σήμερα  λαούς σε δυστυχία.

Κτήνη Γερμανοί, δειλοί μέχρι το κόκκαλο θα πληρώσετε πανάκριβα τα εγκλήματα που έχετε κάνει.

 Αυτές τις γενοκτονίες,  τα ελληνικά ολοκαυτώματα δεν τις αναγνωρίζει κανένας,  ούτε εμείς οι Έλληνες δεν τους τιμούμε, αφού το 90% των νέων δεν τα γνωρίζουν!

 

 

Οι Εβραίοι τουλάχιστον όπου βρίσκουν Γερμανό από τον β παγκόσμιο τον γαμάνε, ακόμα και 90 χρόνους έχει συλλάβει η μοσάντ σε Ευρώπη και Αμερική, τους δικάζουν στο Ισραήλ και τους φυλακίζουν με συνοπτικές διαδικασίες, εμείς αντίθετα ακόμα πίπες τους παίρνουμε, όλοι αυτοί μετά τον πόλεμο γύρισαν ως παραθεριστές πολλοί αγόρασαν και σπίτια κοντά σε χωριά που είχαν κάψει οι ίδιοι η οι πατεράδες τους! Εμείς μετά τον πόλεμο τι κάναμε; Κάναμε τους συνεργάτες τους κατεστημένο και πήγαμε και δουλέψαμε στα εργοστάσια τους, αυτοί είμαστε για  αυτό θα μας γαμάνε, ξέρουν ότι εμείς ειμαστε πολιτισμένοι.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΙΟΥΛΗΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΘΛΙΟΙ γερμανοι

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Φιλέ Ανέστη, καταλαβαίνω την οργή σου αλλά αν τραβήξεις την κουρτίνα που λέγεται γερμανια , αμερική, αγγλια, ρωσία από πίσω θα δεις την σκατοφαρα μαζί με τούς νενεκους του εκάστοτε μπουρδελου που τα αποκαλουν δημοκρατικά κράτη που ζουν σ αυτά ηλιθιοι λοβοτομειμενοι άνθρωποι που τους ονομάζουμε πολίτες. Η δε σκατοφαρα επέβαλε και την θρησκεία.(βλεπε που είναι τα κεντρα πνευματικής υποδουλοσης ), νομίζω κάπου Μ.ανατολη.Βεβαιος ελέγχουν και την παγκόσμια παιδεία(δηλ.το φυτώριο του ανθρώπου),όπως μουσική, μόδα, σινεμά, κλπ, κλπ, κλπ. Οι σκατοφαρα για να το πετύχει αυτό εργάζεται 2175 χρονιά σκληρά , με πολέμους, σφαγές, γενοκτονίαις, θρησκεία, εκφυλισμους λαόν, γλώσσας, ιστορίας, παραποιοντας τα πάντα για δικο τους όφελός.
    Και έρχεσαι εσύ φίλε Ανέστη και βρίζεις τα πρόβατα που λέγονται γερμανοι, αγγλοι, γαλλοι κλπ, κλπ, και εξ έρις τα βοδια που λέγονται Έλληνες. Οπου κι αν κοιτάξετε απο πίσω παντα κρύβεται ένας περιουσιος.Αντε βρε και καλή πνευματική λευτεριά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>