«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι διπλωματικές διαβουλεύσεις που διασφάλισαν τη νέα συμφωνία παράτασης του προγράμματος της Ελλάδας, με τη δέσμευση των ελληνικών αρχών να μην ανατρέψουν τα μέτρα λιτότητας.

Αν είναι αλήθεια  τα παραπάνω να πάει η κυβέρνηση σε μια παραλία να πνιγεί ομαδικά. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

“Εκεχειρία και όχι τελική συμφωνία”

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015, 10:55

Διχογνωμία και διαφορετικές προσεγγίσεις από τα διεθνή ΜΜΕ προκάλεσε το αποτέλεσμα του Eurogroup της Παρασκευής. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι έπειτα από τη χθεσινή απόφαση για τετράμηνη

παράταση βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο όπου ήμασταν και στην αρχή της διαπραγμάτευσης, χωρίς να έχει κερδηθεί ή απολεσθεί κάτι.

Πολλές είναι οι φωνές που εκφράζουν την απορία για το «τι τελικά επετεύχθη» κατά τις χθεσινές συνομιλίες των εταίρων, προσθέτοντας πως «το μνημόνιο έφυγε παραμένοντας»Άλλοι υποστηρίζουν ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα για μελλοντικές αποφάσεις οι οποίες μακροπρόθεσμα θα βοηθήσουν τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Τέλος, πολλές είναι οι φωνές που εκφράζουν την απορία για το «τι τελικά επετεύχθη» κατά τις χθεσινές συνομιλίες των εταίρων, προσθέτοντας πως «το μνημόνιο έφυγε παραμένοντας».

Ενδεικτικά εξάλλου είναι τα σχόλια του νομπελίστα οικονομολόγου Πολ Κρούγκμαν στους «New York Times», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εκτιμά ότι «τίποτα δεν επιλύθηκε», ωστόσο θεωρεί το αποτέλεσμα «αναμφισβήτητα καλό – είναι ώρα για την Ελλάδα να αναδιοργανωθεί».

Η συνέχεια στον σύνδεσμο   http://www.zougla.gr/kosmos/article/ekexiria-ke-oxi-teliki-simfonia

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>