«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι κριτές και γνώστες των πάντων, χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη!


Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες μερικοί φέρονται σαν το ΚΚΕ, είναι μέσα σε όλα, τα κρίνει όλα, αλλά δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία και ευθύνη!

Είναι καλοί στα λόγια αλλά ανύπαρκτοι στις ευθύνες! Δεν έχουν το κουράγιο και τον πατριωτισμό να εκθέσουν το εαυτό τους.

Ποιος σας είπε ότι εγώ είμαι Σύριζα ή τίποτα άλλο;;; Έχω δηλώσει επανειλημμένος ότι είμαι 100% ακομμάτιστος πολλά χρόνια.

Μου λέτε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι να μην βάλω ένα νάιλον ή μια λαμαρίνα να μπω από κάτω, ενώ βρέχει και χιονίζει και κάνει κρύο, διότι τα θεμέλια είναι σάπια σαθρά.

Δηλαδή να πεθάνω! Να περιμένω έξω στο κρύο στην βροχή για να φτιάξω πρώτα καλά θεμέλια με γερούς τοίχους και καλή  σκεπή. Όμως δεν θα ζήσω για να τα κάνω.

Εγώ λοιπόν λέω ας βάλω το κεφάλι μου κάτω από ένα νάιλον να προστατευτώ μέχρι να κοπάσει η κακοκαιρία για να φτιάξω το σπίτι μου γερά.

Αγαπητοί φίλοι που είσαστε πρώτοι στις  εύκολες κριτικές, ξεχάσατε την διαφορετικότητα, την δημοκρατία, τα δικαιώματα των άλλων!

 

 

Δεν είσαστε φασίστες αλλά κρίνετε φασιστικά, είσαστε δημοκράτες αλλά μόνο για τον εαυτό σας, κρίνετε τα πάντα και τους πάντες αλλά όχι και να προτείνουμε λύσεις και να εκτεθούμε!

Αφού λοιπόν ξέρετε ότι εγώ είμαι το ένα και το άλλο γιατί δεν μου λέτε πως θα βγούμε από αυτή την στενωπό που μας έριξαν,  διότι εκμεταλλεύτηκαν  την διχόνοια και το εγώ μας;

Ναι ο Σύριζα είναι τούτο και το άλλο, δεν μου λέτε πια λύση έχετε και γιατί δεν την προτείνατε να τύχη κάποιας ελπίδας.

Εγώ ξέρω ότι δεν μπορώ να ανέβω έναν όροφο πέντε πέντε τα σκαλιά,  αλλά ένα ένα, και να τα κατέβω ένα ένα.

Ο ελληνικός λαός βρέθηκε μετέωρος χωρίς σκαλιά, με προδότες ηγέτες σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, χωρίς επιλογές και αποφάσισε να πράξει αυτό που δεν έκανε ποτές, να στείλει μήνυμα ότι εγώ έπαψα να είμαι στο μαντρί, σήμερα θα ψηφίσω αυτό και αύριο το άλλο αν  δεν μου κάνεις.

 Δεν προλάβαμε να δούμε τι θα κάνουν και γίναμε οι υπέρ δημοκράτες ξαφνικά τα ξέρουμε όλα, αλλά μέχρι σήμερα με τις επιλογές μας είχαμε καταφέρει να είμαστε  ποιοτικά οι πρώτοι δούλοι  με επιστημονική κατάρτιση και να έχουμε κλείσει συμφωνία πόσο θα πουλήσουμε την πατρίδα μας.

 Αλλά κατά τα άλλα είμαστε πάνσοφοι και πολύξεροι πατριώτες όχι εθνιστές αλλά εθνικιστές!

Εν ολίγης στέλνουμε τον Σύριζα στο διάολο και τι προτείνετε όχι στα λόγια, αλλά εφαρμόσιμο;;;

Έχετε κάτι άλλο που δεν το βλέπω εγώ; Γιατί αν αυτοί αποτύχουν, αν εμείς δεν γίνουμε εμείς να τους στηρίξουμε μέχρι να μας αποδείξουν ότι και αυτοί είναι μια από τα ίδια, το μόνο που βλέπω και που το δουλεύουν όλοι για να μας τεμαχίσουν είναι ο εμφύλιος.

Ξεχάσαμε το ΜΕΤΡΟ φίλοι μου, που λέει δοκίμασε τον, δώσε ένα χρονικό περιθώριο λίγων μηνών να έχεις αποδείξεις υπέρ τους ή κατά τους.

Αυτό που κάναμε φίλοι μου και που είναι κατόρθωμα να στείλουμε στα αζήτητα το ΠΑΣΟΚ να το συνεχίσουμε και να στείλουμε στα αζήτητα και την ΝΕΑ δημοκρατία, που δεν είναι δημοκρατία, τότε είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε φτιάξει τα θεμέλια να κτίσουμε ένα γερό σπίτι.

Ναι να είσαι κριτής, αφού έχεις κρίνει σκληρά και ειλικρινά πρώτα τον εαυτό σου.

Να απορρίπτεις κάτι αφού έχεις να προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο και πραγματοποιήσιμο.

Ναι να μιλάς για δημοκρατία, αφού σέβεσαι πρώτα του άλλου.

Η κριτική σου θα προσφέρει όταν έχει  ως αφετηρία το ΜΕΤΡΟ.

Δεν με ενοχλεί η κιτρική σας, διότι δεν θα ανακατωνόμουν με τα κοινά, με πληγώνει το ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε το εγώ και να πάμε στο εμείς.

Φίλοι μου κάνω πρώτα κριτική στον εαυτό μου και μετά κρίνω, καυτηριάζω τα κακά και επαινώ και στηρίζω τα καλά.

Βλέπω με υπευθυνότητα ότι δεν έχω άλλες επιλογές και δουλεύω με ότι έχω για να αποφύγω τον εμφύλιο, το διαμελισμό, τον αφανισμό, για τα παιδιά μας , για τα εγγόνια μας, για την πατρίδα μας.

Αγαπητοί φίλοι δεν είμαι της φιλοσοφίας τα στενά τον Θερμοπυλών, αλλά του Μέγα Αλέξανδρου, ανοικτά στο πλάτωμα να έχω επιλογές διαφυγής.

Και λίγα για τον επανελληνισμό, έχουμε απτά παραδείγματα της καταστροφής του ελληνισμού, δεν αντιμάχομαι καμία θρησκεία και κανένα πιστεύω, όμως μην βάζετε ως προϋπόθεση την θρησκεία διότι είναι καταστροφή και ανέφικτος ο επανελληνισμός.

ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Απαντώ στα μηνύματα, διότι δεν μπορώ να απαντώ σε ένα ένα χωριστά.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>