«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΦΡΙΚΗ της ανθρωπότητας έχει όνομα ΝΕΑ ΤΑΞΗ- Παγκόσμια κυβέρνηση- Παγκοσμιοποίηση.


Ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Τάξης είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

Αυτό που ζει σήμερα η ανθρωπότητα και ιδιαιτέρως  ο Ελληνισμός δεν είναι σημερινό, είναι διαχρονικό, είναι αιώνιο, οι ρίζες του ξεκινούν από τους Άτλαντες μέχρι σήμερα,  οι Έλληνες τους χαλούν τα σχέδια και για αυτό αυτό το διαχρονικό μένος κατά του Ελληνισμού.

Δυστυχώς η ιστορία δεν γράφτηκε ποτέ ολόκληρη και αντικειμενικά.

Δυστυχώς οι συγγραφείς δεν κατάλαβαν ποτέ τον ιερό ρόλο τους και γράφουν την ιστορία ανάλογα με τις θρησκευτικές και πολιτικές τους προτιμήσεις με μόνο σκεπτικό το χρήμα.

Άλλος είναι γερμανόφιλος, άλλος αγγλόφιλος, άλλος γαλλόφιλος, άλλος αμερικανόφιλος, άλλος ρωσόφιλος και πάει λέγοντας και το χειρότερο η πολιτεία ανάλογα με τις φιλίες της διορίζει και τους ανάλογους προδότες να χειρίζονται την παιδεία, με αποτέλεσμα από γενιά σε γενιά να χάνονται τα αληθινά ιστορικά κομμάτια της συνέχειας του Ελληνισμού.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι νέες γενιές να μην γνωρίζουν ποιοι διαχρονικά και ιστορικά ήταν και είναι  οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι.

Θα ξεκινήσω από το 1821 οι σύμμαχοί μας δεν μας είδαν ποτέ σαν έναν ηρωικό λαό που άντεξε 400 χρόνια ξεκλήρισμα- γενοκτονία  και βάρβαρης σκλαβιάς, ίσως και της χειρότερης που υπέστη ποτές οποιοσδήποτε λαός.

Είμαστε  μια επένδυση διαχρονική, όπως σήμερα το χρηματιστήριο, ποντάρουν ότι θα χάσει η Ελλάδα διότι τα ασφάλιστρα  από την χασούρα της Ελλάδος τους αποδίδουν μεγάλα κέρδη!

Ένας λαός που βγαίνει από μια λάβα σκλαβιάς 400 χρόνων ούτε τις κατάλληλες δομές έχει, ούτε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και έτσι ανέλαβαν οι ίδιοι προδότες κοτζαμπάσηδες που τους βασάνιζαν και τους ρουφιάνευαν  επί τουρκοκρατίας, οπότε όλα όσα υπέγραφαν ήταν πως θα είναι δουλικά και οικονομικά σκλαβωμένος πάλι  ο Ελληνισμός, με το νέο είδος σύγχρονης οικονομικής σκλαβιάς.

Όσα διαλύματα υπήρξαν πατριωτικής διακυβέρνησης, πνίγηκαν εν ντι γενέσει τους στο αίμα και στον τρόμο.

 

 

Ήρθε η ώρα να δούμε τι φταίει και δεν μπορούμε να αναστήσουμε την αληθινή δημοκρατία, τον αληθινό πολιτισμό, την αληθινή αλληλεγγύη;

Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

Εδώ είναι όλο το λάθος οι φίλοι μας, οι σύμμαχοί μας.

Κάνουμε φίλους και συμμάχους που ποντάρουν να κερδοσκοπήσουν και οικονομικά αλλά και πολεμικά σε βάρος μας.

Φίλοι που μας  δίνουν  με ευκολία κολακευτικά λόγια για να σε κοιμίσουν αφού δεν χάνουν τίποτα και σε πουλάνε σε πρώτη ευκαιρία απλόχερα χωρίς καθόλου τσίπα και ενοχή.

Να μην αραδιάσω τους επαίνους μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο που αυτοί που ξεστόμιζαν τα κολακευτικά λόγια, την ίδια ώρα μας είχαν πουλήσει με μια υπογραφή.

 Θα μείνω όμως σε μια εντελώς ιδιαίτερη συμπεριφορά κατά των Ελλήνων από ένα λαό που ακόμα και σήμερα όταν τον ακούς να μιλά νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με προϊστορικά θηρία μουγκρίζουν δεν μιλούν, τους Γερμανούς και τα φιλαράκια τους γύρω γύρω, τους καλούς μας συμμάχους.

Κατάφεραν μέσω πακτωλού χρήματος να πυροβολούν οτιδήποτε ελληνικό, ή να το εξαγοράζουν, ή να το συκοφαντούν, ή να το εξαφανίζουν.

Κατάφεραν  να σπείρουν ανάμεσα στους Έλληνες τη διχόνοια σπέρνοντας αντί του εμείς το εγώ.

Κατάφεραν οι Έλληνες να κάνουν θρησκεία τους το, ο κουλουράς φρέσκα κουλούρια έχει.

Κατάφεραν να σκέπτονται οι Έλληνες μόνο το σήμερα και να ξεχνούν τελείως το χθες.

Όταν γράφω με υπερηφάνεια για την φυλή μας και τον ελληνισμό με βαφτίζουν ρεβανσιστή και άλλα φαμφαρόνικα ονόματα.

Η χειρότερη λεκτική σκλαβιά είναι στην φράση ( ανήκομε στην δύσει ) όχι δεν ανήκουμε πουθενά.

 Οι Έλληνες ανήκουν στους Έλληνες!

Επανέρχομαι στην διαχρονική πάλη του Ελληνισμού με την Σημερινή Νέα τάξη που έχει ανασυνταχθεί μετά την ήττα της στον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Εδώ θα δούμε κάτι μοναδικό που συμβαίνει παγκοσμίως κατά της Ελλάδος,

Όλες οι χώρες που δέχτηκαν την δολοφονική αγάπη των αριανών… Γερμανών, αποζημιώθηκαν, χωρίς πολλές διαδικασίες, μόνο την Ελλάδα δεν αποζημίωσαν‼! ΓΙΑΤΙ;;;

Λένε ότι δεν μας χρωστούν τίποτα διότι κατά καιρούς προδοτικές και φιλικά προς αυτούς κυβερνήσεις υπέγραψαν ότι τους τα χαρίζουν!

Για να δούμε στέκει ένας τέτοιος ισχυρισμός;;;

Για να χαρίσεις τέτοιο χρέος σαν έθνος το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να το νομιμοποιήσεις είναι ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα ναι ή όχι, να τους χαρίσουμε τις δολοφονικές και δανικές υποχρεώσεις τους;;;

Πράγμα που δεν έγινε σε εθνικό επίπεδο και για αυτό βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ένας άλλος τρόπος που μπορεί να έχει κάποια νομιμοποίηση, όχι απόλυτα,  είναι να επικυρωθεί από την βουλή με το ελάχιστο των 180 βουλευτών, αν και δεν είναι πλήρη νομική εξέλιξη για μια τέτοια ενέργεια, έχει όμως κάποιο βάσιμο κύρος.

Ούτε και αυτό έγινε, για αυτό και τώρα χτυπιούνται οι Γερμανοί και οι εκπρόσωποι και νταβατζήδες της Νέας Τάξης, διότι δεν υπάρχει τίποτα που να μας απαγορεύει να διεκδικήσουμε τα δανικά και τις πολεμικές  αποζημιώσεις.

Ναι αλλά έτσι χάνει πάλι το Παιχνίδι η Νέα Τάξη που επάνω μας στηρίζει την παραδειγματική τιμωρία, στο πειραματόζωο προς παραδειγματισμό όλων των λαών.

Αν οι Έλληνες πάρουν τα χρωστούμενα  ή τα βάλουν σαν ενέχυρο για τα υποτιθέμενα χρέη τους η Νέα τάξη έχασε το παιχνίδι.

Αυτό το παράδοξο όλοι οι λαοί να πάρουν τις πολεμικές αποζημιώσεις και τα δανικά και για την Ελλάδα να είναι παράνομη και αισχρή η διεκδίκηση τους, δεν είναι παγκόσμιο φαινόμενο για δυνατούς λύτες παραφυσικών φαινομένων;;;

Αγαπητοί Έλληνες η Ελλάδα δεν χρειάζεται φίλους φίδια και ευκαιριακούς συμμάχους, χρειάζεται συνεργασίες ανάλογων συμφερόντων και όσο αυτές οι συνεργασίες κρατούν, καλά κρατούν και οι φιλίες, διαφορετικά πάμε σε άλλες αγορές  που μας συμφέρουν καλύτερα με γεο-στρατηγικούς  ισορροπημένους σχεδιασμούς για την ειρήνη και την ασφάλειά μας.

Για αυτό για να δει η Ελλάδα την ανεξαρτησία της να γίνετε πράξη, όλο το βάρος της πρέπει να το ρίξει στους πρεσβευτές, να είναι πατριώτες όχι στα λόγια αλλά στην ψυχή και να είναι κατάλληλα μορφωμένοι  για το πώς θα προωθήσουν και προστατεύουν την πατρίδα τους.

Όλο το παιχνίδι σήμερα θα πρέπει να παιχτεί στην  εξωτερική πολιτική, στο υπουργείο εξωτερικών και στους κατάλληλους πρεσβευτές.

Η Νέα τάξη, η παγκόσμια φρίκη, ο όλεθρος της ανθρωπότητας ποντάρει όλα στον θάνατο των Ελλήνων, είτε το θέλετε πατριώτες, είτε δεν το θέλετε, είτε το θεωρείτε κατάρα, είτε ευχή να είσαστε Έλληνες, είσαστε αυτοί που ξύνετε πληγές με τις λέξεις, δημοκρατία, ισότητα, ομαδικότητα, πολιτισμός, ειρήνη, παιδεία, δικαιώματα, αγάπη, οικογένεια, πατρίδα, έθνος. Ιστορία, Μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, ελευθερία, ανεξαρτησία.

Όλες αυτές τις παραπάνω λέξεις η Νέα Τάξη τις κλίνει σε ένα κελί φυλακισμένες και η φυλακή λέγετε παγκόσμια κυβέρνηση.

Πατριώτες και πατριώτισσες δεν σας κινεί την περιέργεια, δεν σας ενοχλεί, για να πείτε φτάνει μέχρι εδώ, όταν βλέπετε ένα περιστασιακό ολοκαύτωμα των Εβραίων να τιμάτε παγκοσμίως και αν δεν το αναγνωρίσεις να τιμωρείσαι!

Ενώ ένα διαχρονικό και μοναδικό ολοκαύτωμα σε μέγεθος  2.500 χρόνων όπως τον Ελλήνων δεν αναγνωρίζεται πουθενά και δεν τιμάτε πουθενά, ο  τι ντροπή, ο τι αθλιότης ούτε από τους Έλληνες δεν τιμάτε!

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις φαμφαρόνικες παρελάσεις που τελικά  έχουν γίνει γελοίες και αντί να τιμούμε τους ήρωες,  τους ξεφτιλίζουμε!

Να σταματήσουν όλες αυτές οι φανφάρες και ας διαλέξουμε μια ημέρα τον χρόνο να τιμούμε τους Έλληνες ήρωες μας διαχρονικά, να έχουμε μια ημέρα ιερή που δεν θα κινείτε τίποτα και όταν λέμε τίποτα, τίποτα, να είναι ιερή  ημέρα με όλη τη σημασία της λέξης σε παγκόσμιο επίπεδο, ας καθιερώσουμε μια ημέρα ιερή στο διαχρονικό ολοκαύτωμα των Ελλήνων επιτέλους και να γράφεται στο σύνταγμα χωρίς θρησκευτικές δοξασίες , αλλά με χαρές στην φύση, προσκυνώντας στην γη των προγόνων μας, λέγοντας στα παιδιά μας τι τιμούμε.

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα που σκουριά δεν πιάνει:

Είμαστε δυο, είμαστε τρις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς!

Ο κάθε Έλληνας ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία, στα παιδιά του στα εγγόνια του και στους προγόνους του.

Θεωρώ ότι και αυτοί που ανέλαβαν την εξουσία σήμερα, ο Σύριζα είναι μια από τα ίδια με παραλλαγή και  με πατριωτικές κορώνες. Φυσικά στο τελευταίο δεν είμαι απόλυτος, ίδωμεν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΦΡΙΚΗ της ανθρωπότητας έχει όνομα ΝΕΑ ΤΑΞΗ- Παγκόσμια κυβέρνηση- Παγκοσμιοποίηση.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>