«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα ρεμάλια του Κόκκινου Περισσού, δεν ξεχνούν τις συνήθειές τους, Διαχρονικοί (προδότες), αμέτοχοι και ανεύθυνοι στα δύσκολα και σε όλα μέσα κριτές, άι στο διάολο επιτέλους!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

9 Φεβρουαρίου 2015

Συμμαχία του Κουτσούμπιου ΚΚΕ και του γερμανικού (του Σουλτς) «γάργαρου» Ποταμιού…

c7f02_koutsoumpas-620x412

Πριν από λίγο στην τηλεόραση. Συμμαχία του Κουτσούμπιου ΚΚΕ και του γερμανικού (του Σουλτς) «γάργαρου» Ποταμιού, σε βοθρώδη μαύρη ανθελληνική προπαγάνδα.

Από δύο τηλεοπτικά «αστέρια» να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό και να συκοφαντήσουν την Κυβέρνηση εν όψει σκληρότατων διαπραγματεύσεων με τους νεοναζί.

 

 

 

– Πρώτη η γνωστή εμετική του «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» του Κουτσούμπιου «επαναστατικού» ΚΚΕ, ουσία χειρότερου και από Ποταμίσιο και από Σαμαρικό.

– Να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να υποβάλλει στους Έλληνες –περί επικείμενης δήθεν κωλοτούμπας του Πρωθυπουργού. Και να δείχνει να επιχαίρει για αυτό.

– Δηλαδή να επιχαίρει, για τη συνέχιση της εξόντωσης του Ελληνισμού. Και να δείχνει δηλαδή ότι εύχεται να συνεχίσει η υποδούλωση των Ελλήνων και η εξόντωση τους.

– Τέτοια αθλιότητα, από το Κουτσούμπιο και (όχι Παπαρήγιο) ΚΚΕ. Που δικαιολογημένα φαίνεται ο Χρύσανθος (κάτι θα ήξερε) το κατέτασσε στο « δημοκρατικό» του τόξο.

– Επικουρούμενη η ανωτέρω «επαναστάτρια» του ΚΚΕ από την ετέρα «γερμανή» ποταμίσια και σαφώς «εξυπνη», την Οντίν Λιναρδάτου.

– Η οποία εν αγαστή συμμαχία με την ανωτέρω εμετική του ΚΚΕ, τη γνωστή Κανέλλη και συναδελφικά, και κομματικά και ως τηλεοπτικά «αστέρια» να παίζουν το νεοναζιστικό παιγνίδι προπαγάνδας

– Τη στιγμή που η Ελλάδα δίδει τον ύψιστο αγώνα.

– Στο «πρακτόρικο» «γάργαρο» πλήρες από νεοταξική λάσπη ποτάμι του Σουλτς, και το ντροπή σας είναι χάσιμο χρόνου. Τη ανθελληνική «δουλειά»» τους κάνουν για την οποίαν και ιδρύθηκαν.

– Ο άλλος όμως ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ που εύχεται να συνεχίσει να καταστρέφεται η Ελλάδα με κωλοτούμπα του πρωθυπουργού και που ουσία επιδιώκει ότι και το «γάργαρο» ποτάμι σε αμοιβαία συμμαχία μαζί του, προφανώς δεν αισθάνεται ντροπή για την ανθελληνική του γερμανική στάση.

Δείξτε λίγη υπομονή «γερμανάκια» του ΚΚΕ και του «Γάργαρου» και σταματήστε να παίζετε το παιγνίδι της Μέρκελ.

Η κυβέρνηση, νεοταξικά απόβλητα, ποταμήσια και «επαναστατικά» τοιούτα, έχει την πλήρη συμπαράσταση των Ελλήνων για να αγωνιστεί μέχρι τέλους.

Αν δεν θέλετε να συμπαρασταθείτε βουλώστε το μέχρι να δείτε τι θα γίνει.

Ευριπίδης Μπίλλης

http://www.triklopodia.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>