«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως είναι δυνατών ο μεγαλύτερος δολοφονικός και φασιστικός μηχανισμός που λέγεται Γερμανία να απειλεί το ποιο δημοκρατικό έθνος στην γη;;;

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ

Έχουμε ένα μεγάλο σύνολο κρατών που θέλουν να λέγονται Ευρώπη.

Και κατά περίεργο τρόπο έχουν δώσει την αρχηγεία στο ποιο δολοφονικό έθνος διαχρονικά,  αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα κατε επανάληψη την Γερμανία.

 Θέλω να αναφέρω ότι αυτοί οι πολίτες που είναι Γερμανοί και είναι με την αληθινή  έννοια δημοκράτες, είναι παρανυχίδα και δεν απευθύνομε σε αυτούς.

Ξέρω ότι τα μπουρδέλα έχουν μια τσατσά για να κάνει κουμάντο, εδώ το μπουρδέλο που το έχουν κάνει και λέγετε Ευρώπη έχει γεμίσει τσατσάδες και ο αρχινταβατζής Γερμανός αλωνίζει σε όποιο μπουρδέλο του αρέσει.

 

 

 

Είναι δυνατών ηγέτες στην κορυφή της πυραμίδας της Ευρωπαϊκής ενώσεις, όπως ο  Σουλτς και Μόλις λίγα 24ωρα από τις συναντήσεις που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους Φρ. Ολάντ και Μ. Ρέντσι και τα λόγια… συμπάθειας προς την Ελλάδα, και οι δύο ηγέτες «άδειασαν» τη χώρα μας.να μηλουν με έναν καινούργιο ηγέτη και άλλα να του λένε  και άλλα να πράττουν τρέχοντας σαν αρχιτσατσάδες να παραδώσουν  τον κουβά με τα Ψ@@@@@@@τα στο νταβατζή τους την Μέρκελ!!!

 Και να κάνει στροφή 180 μοιρών σε μια ώρα και να δίνει μαθήματα και συμβουλές στον ηγέτη που πριν υποδέχτηκε και το συγχάρηκε και του είπε ότι εχεις δίκιο και θα βρούμε μια σωστή λύσει για τα προβλήματα ενός αδικημένου λαού από την παρατεταμένη λιτότητα (δολοφονία)!

Ας πάρουν χαμπάρι οι Ευρωπαϊκοί λαοί ότι η Ελλάδα τους άναψε το φως, ας διαβούνε βλέποντας τις παγίδες προχωρώντας στην πραγματική δημοκρατία για τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, την δικαιοσύνη, την αληθινή ανεξαρτησία, την αποκατάσταση του ονόματος (ΕΥΡΩΠΗ)

Ευρωπαίοι μην σας φοβίζουν οι απειλές του γερμανικού φασισμού,  είναι δηλοί και σάπιοι με ανύπαρκτα ανθρώπινα αισθήματα, για αυτό φθείρουν τους λαούς για να χουν δούλους να τους κάνει τις δουλειές!

Οι Γερμανοί δεν είναι Ευρωπαίοι, είναι σκέτα βρόμικο ποιον από ένα σάπιο σόμα γεμάτο πληγές που μολύνει την ανθρωπότητα!!!

Οι Γερμανοί μισούν μόνο αυτούς που τους λένε…

ΌΧΙ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΌΧΙ για να ξέρουμε τι λέμε!!!

Η Γερμανία, το ξέπλυμα και η… προτεσταντική «ηθική»

Την ώρα που η Ευρώπη παίρνει μια ανάσα με την απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει τα επιτόκια, υπάρχουν φυσικά και κάποιοι που αντιδρούν. Ποιοι; Μα οι Γερμανοί!

Δεν τους εξυπηρετεί καθόλου το να βλέπουν να περιορίζεται το εργαλείο των επιτοκίων, που τους βοήθησε ίσως όσο κανένα άλλο να εκμεταλλευτούν εθνικά την κρίση εις βάρος πολλών άλλων κρατών της ευρωζώνης.

Ομως, ακόμα και αυτή η παράλογη και προδήλως εθνική και όχι ευρωπαική θέση του Βερολίνου, ίσως να μην βοηθήσει πολλούς να αντιληφθούν επιτέλους τι γίνεται σήμερα στην Ευρώπη. Υπάρχει λοιπόν κάτι άλλο που μπορεί να είναι πιο χρήσιμο σε αυτή την κατεύθυνση.

Ενα από τα κύρια εργαλεία που οδήγησαν την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο εκεί που τις οδήγησαν, υπήρξε η επίκλυση της διαφθοράς τους. Μάλιστα, ειδικά ως προς την Κύπρο, αυτός ήταν και ο λόγος που επικαλέστηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε για την επίθεση στη χώρα που βρήκε ανέτοιμη τη νέα, τότε, κυβέρνηση Αναστασιάδη – ανέτοιμη είχε βρεθεί και η εθνικά τραγική κυβέρνηση Παπανδρέου, που, ακόμα περισσότερο, προκάλεσε η ίδια την καταστροφή. Ο Σόιμπλε έλεγε ότι το “μοντέλο” της Κύπρου πρέπει να τελειώνει, δεν χωράει στην Ευρώπη.

Οπως και στην ελληνική, έτσι και στην κυπριακή υπόθεση, δυστυχώς, πολλοί ήταν εκείνοι που εντός των δύο χωρών έσπευσαν να επικροτήσουν τις απόψεις του τιμητή Σόιμπλε και της “τιμίας” χώρας του.

Μάλιστα, εν μέσω γενικευμένης άγνοιας για την ουσία της γερμανικής πολιτικής στην Ευρώπη, πολλοί ήταν οι αβαθείς και ημιμαθείς που επανέλαβαν ως καραμέλα την “προτεσταντική ηθική” των Γερμανών: ότι δήθεν είναι οι καθαροί που δεν ανέχονται μύγα στο σπαθί τους στα ζητήματα ηθικής και που θα μας κάνουν κι εμάς ανθρώπους…

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά αμέτρητες φορές χρειάστηκε να εξηγήσει αυτή η στήλη ότι αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Αλλες τόσες φορές βρήκε απέναντί της πλήθος, ας επιτραπεί η έκφραση, “κουκουλοφόρων” του διαδυκτίου, που, κρύβοντας την πραγματική τους ταυτότητα πίσω από ψευδώνυμα, επιτέθηκαν με χυδαίους συχνότατα τρόπους, είτε από αδυναμία επιχειρήματος, είτε από ανοησία, είτε και από άλλη πρόθεση – με τους “κουκουλοφόρους” ούτε μπορείς να ξέρεις, ούτε αξίζει να ασχολείσαι…

Ομως, εν προκειμένω, αξίζει για μία και μόνη φορά, να ειπωθεί ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούν κανένα άλλο “επιχείρημα”, γιατί αυτό το Παπανδρεικό της διευθαρμένης Ελλάδας και των καλών ξένων κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος, ειδικά ως προς τη Γερμανία που επί τέσσερα χρόνια έχει διαλύσει την Ελλάδα κουνώντας μας το δάχτυλο: σύμφωνα με τον «Δείκτη Χρηματοοικονομικής Μυστικότητας», η “αδιάφθορη” αυτή χώρα κατατάσσεται στην 8η θέση σε σύνολο 82 χωρών ανάμεσα σε εκείνες όπου γίνεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος – η Κύπρος που πέρασε τα πάνδεινα γι αυτό, βρίσκεται στην 41η θέση! Σύμφωνα δε με τη μελέτη, το ποσό που ξεπλένεται ετησίως στην αδιάφθορη Γερμανία φτάνει μέχρι το αδιανόητο ποσό των 57 δις ευρώ!

Με τέτοια ψέματα, τα οποία τόσο εύκολα και τόσο πρόθυμα τόσοι πολλοί κατάπιαν αμάσητα στην Ελλάδα και βάλανε στο στόχο την πατρίδα τους, η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα. Τι πειράζει άλλωστε που τα μεγαλύτερα και πιο… μακρόπνοα σκάνδαλα στην Ελλάδα τα έχουν κάνει γερμανικές εταιρίες; Είπαμε: έχουν ηθική!…

Τώρα, όλοι αυτοί, μπορούν, αν θέλουν, να ξανασκεφτούν. Απλώς, είναι πια λίγο αργά…

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=538606

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>