«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες μερικές αλήθειες κρύβονται σε λίγες λέξεις, όπως (αυτές. είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ σημείωσε ότι περιμένει και τις προτάσεις της Γερμανίας, καθώς «δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο».) Μόνο κακία και ούτε μια πρόταση για τους Έλληνες εκτός ότι πρέπει να συνεχίσετε να παθαίνεται!!!

Τσίπρας: Σε μία εβδομάδα αλλάξαμε την ατζέντα στην Ευρώπη

Η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί σκληρά και θα βάλει οριστικό τέλος στην τρόικα και τις πολιτικές της, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος. 

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τον δικό της οδικό χάρτη για έξοδο από την κρίση και έκανε λόγο για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο στο κοινό ευρωπαϊκό σπίτι, χωρίς ιδιοκτήτες και ενοικιαστές».

Δείτε την ομιλία Τσίπρα:

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως με την «γενναία του επιλογή ο λαός αποφάσισε να γυρίσει ο τόπος σελίδα.Μια επιλογή ουσιαστική και σημαντική, καθώς σηματοδοτεί την νέα αλλαγή στην Ευρώπη. Για ένα καλύτερο κοινό μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας. 

«Δεν θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια», διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα δεν ζητά ελεημοσύνη ούτε και επιτροπεία. Η διαβούλευση έχει αρχίσει, τόνισε ο πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας ότι χρόνο χρειάζεται και η Ελλάδα και η Ευρώπη -«και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν προσφέρει καμία υπηρεσία στο κοινό μας μέλλον». Εμείς δεσμευόμαστε στο λαό, είπε ο κ. Τσίπρας, ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να γυρίσει ο τόπος σελίδα και δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του. Τόνισε ότι εγγυάται τον τερματισμό των θυσιών, και μάλιστα θυσιών χωρίς αποτέλεσμα, εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και τις καταθέσεις των πολιτών.

«Έχουμε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε και να ξεκινήσουμε σταδιακά να αποκαταστήσουμε αδικίες, αλλά άμεσα, αστραπιαία θα κινηθούμε για να τελειώνουμε με το καθεστώς της διαφθοράς, της διαπλοκής, και με το πελατειακό κράτος, προωθώντας σαρωτικές αλλαγές, όχι γιατί κάποιοι μας τις ζητάνε, αλλά για να τελειώνουμε με το παρελθόν», είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως είναι υποκριτές όσοι ζητούν τώρα την προώθηση των εν λόγω αλλαγών. 

Στόχος είναι της νέας κυβέρνησης κατά τον πρωθυπουργό είναι «να λάβουν το δικό μας μήνυμα πολύ σοβαρά τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας». «Εχουν στρατηγικό σχέδιο να υπονομεύσουν την Ελλάδα και διακινούν τη θεωρία της παρένθεσης», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως πρέπει «να σεβαστούν τη Δημοκρατία και να μην υπονομεύσουν το μέλλον της χώρας».

«Δεν απειλούμε καμία ισορροπία στην Ευρώπη, αντίθετα η νέα κυβέρνηση έρχεται να αποκαταστήσει την ισορροπία στην Ευρώπη», είπε ο κ. Τσίπρας και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα διαπραγματευθεί σκληρά για να μπει ένα οριστικό τέλος στην τρόικα και τις πολιτικές της.

Η ελληνική δημοκρατία, είπε, δεν είναι πλέον αποδέκτης εντολών, έχει τη δική της φωνή και διαπραγματευτική ισχύ και τόνισε ότι η κυβέρνηση σε μία εβδομάδα κατάφερε να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης στην Ευρώπη. Ακόμη, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πω η ελληνική δημοκρατία δεν εχει στόχο ούτε να εκβιάσει ούτε να απειλήσει, αλλά δεν απειλείται και από κανενά, γιατί η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν εκβιάζεται. «Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί τελείωσαν, έχουμε δύσκολη δουλειά ανηφορικό δρόμο και έχουμε να φτιάξουμε μια χώρα από την αρχή για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας». Η λιτότητα, είπε ο κ. Τσίπρας, δεν αποτελεί ιδρυτικό κανόνα της ΕΕ. Εξάλλου, ανέφερε ότι είναι καθήκον της κυβέρνησης να μην επιτρέψει οι πολίτες να εξαπατηθούν ξανά και επανέλαβε ότι η συμφωνία με τον λαό θα τηρηθεί.

Τέλος, ο πρωθυπουργός δήλωσε ευχαριστημένος για τις μετρήσεις που δείχνουν ικανοποίηση της κοινής γνώμης από τις κινήσεις της νέας κυβέρνησης και τόνισε ότι υπάρχει επεξεργασμένο στρατηγικό σχέδιο για τη διαπραγμάτευση και όραμα για την ανασυγκρότηση του τόπου.

Σχετικά με τις επαφές των τελευταίων ημερών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι παρουσίασε τις θέσεις του και το σχέδιό του για μια νέα συμφωνία και υπογράμμισε ότι ήδη η κυβέρνηση έχει κερδίσει συμμάχους που δεν κερδήθηκαν πέντε χρόνια τώρα. Η Ελλάδα δεν είναι πια ο μίζερος εταίρος που ακούει διδαχές για να κάνει τα μαθήματά της, έχει φωνή και προτάσεις, είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ σημείωσε ότι περιμένει και τις προτάσεις της Γερμανίας, καθώς «δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο».

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>