«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Shaeuble: Δεν μας αρέσει το “άνοιγμα” ΣΥΡΙΖΑ στη Ρωσία

 

Στο Βερολίνο δεν αρέσει η εγγύτητα της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble στο Reuters, προσθέτοντας πως η βοήθεια από τη Μόσχα δεν αποτελεί βιώσιμο υποκατάστατο της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Αθήνα.

Ερωτηθείς για το κάτα πόσο οι σχέσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Ρωσίας αποτελούν πηγή ανησυχίας, ο Schaeuble είπε: “Δεν μας αρέσει”.

 

 

 

«Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία μπορεί να αντικαταστήσει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στο συνέδριο του Reuters για την ευρωζώνη.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο υπενθυμίζει πως η νέα ελληνική κυβέρνηση φάνηκε αρχικά να διαφοροποιείται από την ευρωπαϊκή σύγκλιση στο θέμα της επιβολής οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, ενώ η Μόσχα είχε πει πως θα εξετάσει την παροχή βοήθειας στην Αθήνα, εάν της ζητηθεί. Ωστόσο η Ελλάδα συνυπέγραψε την παράταση των υφιστάμενων κυρώσεων και τη Δευτέρα ο Α. Τσίπρας απέκλεισε ένα αίτημα στήριξης από τη Ρωσία.

Ο Schaeuble είπε πως δεν είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας η Ρωσία να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. «Είναι προς το συμφέρον μας να συνεργαζόμαστε στενά και ορθολογικά με τη Ρωσία και για τη Ρωσία να συνεισφέρει σε μια σταθερή παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη» είπε.

Ο ίδιος απέρριψε την ευρωπαϊκή και διεθνή κριτική για το διογκούμενο πλεόνασμα στο ισοζύγιο εμπορίου και τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας, που είναι πιθανό να θιγεί ξανα στη συνάντηση των χωρών της G20 στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, αποδίδοντάς τα στη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ.

“Αυτό έχει επίσης να κάνει με τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ και τη συναλλαγματική ισοτιμία”, είπε. “Εάν αρχίσουμε να έχουμε διάλογο για τα γερμανικά πλεονάσματα, θα πω “ότι αποτελούν επίσης αποτέλεσμα του αδύναμου ευρώ που πολλοί άνθρωποι ήθελαν”.

Πηγή:www.capital.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>