«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα αναλάβεις θες δεν θες, άρχισε από τώρα να ασκείσαι

Πώς σου αρέσει βρε αδελφέ να κανονίζουν άλλοι την ζωή σου;

Πώς επιτρέπεις κάποιος/κάποιοι να μιλούν αντί για σένα χωρίς να ξέρεις καν τι λένε;

Πώς τους εμπιστεύεσαι, από την στιγμή που ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ θα μάθεις οτιδήποτε κάνουν;

Πώς έχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να σε γλιτώσουν οι εκπρόσωποι, από την στιγμή που μεγάλες αποφάσεις μπορεί να πάρει μόνον ο λαός;

Γιατί αποζητάς κεφαλή όταν γνωρίζεις ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να χρηματιστεί και να σε πουλήσει;

Γιατί συνεχίζεις να δίνεις εξουσία σε ανθρώπους;

 

 

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί η ανάληψη της ευθύνης είναι φορτίο βαρύ! Φυσικά προτιμάς να είσαι έξω από τον χορό και/για να τσαμπουνάς ελεύθερα τις μεγαλοστομίες σου. (Μετά κοροϊδεύεις το κκε που λέει δεν θέλω να κυβερνήσω, θέλω μόνο να σου υποδεικνύω πώς εσύ θα το κάνεις.)

Αν τεθεί ζήτημα ευρώ ή δραχμή, ό,τι κι αν επιλέξει ο εκπρόσωπός σου, εσύ θα διαμαρτυρηθείς. Πρόσεξε, ο ίδιος θα διαμαρτυρηθείς είτε διαλέξει το ένα είτε το άλλο.

Στην αντίπερα όχθη υπάρχει το να κληθείς να αποφασίσεις ο ίδιος (χαχαχαχαχα), που αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ πριν αποφασίσεις, αλλά και αργότερα να σηκώσεις το τίμημα της απόφασής σου (να μην έχεις δηλαδή να ρίξεις σε κάποιον το φταίξιμο)!

Φυσικά θα προτιμήσεις τον ρόλο του θεατή, κορόιδο είσαι;

Υ.Γ. Επειδή θα αναλάβεις θες δεν θες, άρχισε από τώρα να εξασκείσαι.

Nik Lampiris nlampiris16@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>