«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Οι Έλληνες ψηφοφόροι εξέφρασαν την άρνησή τους σε μία τιμωρητική λιτότητα και σε μία “Ευρώπη Τιμωρό”, ακόμη και αν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ. Έδειξαν, επίσης, την επιθυμία τους να απαλλαγούν από ένα ολιγαρχικό και πελατειακό σύστημα εξουσίας, ψηφίζοντας υπέρ ενός κόμματος που επαγγέλλεται μία πραγματική μεταρρύθμιση του Κράτους”

Σχόλια των Le Monde και Liberation για τις ελληνικές εκλογές

Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ηχηρή αμφισβήτηση της μεθόδου που επέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διαχειρισθεί την οικονομική κρίση και το μήνυμά της υπερβαίνει την ελληνική περίπτωση, σύμφωνα με σχόλια που δημοσιεύονται στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Le Monde και Liberation.

Ακόμη και αν ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε για την παραμονή της χώρας του στη ζώνη του ευρώ και ακόμη και αν μετρίασε τη ρητορική του τις τελευταίες εβδομάδες, ο διορισμός του ως πρωθυπουργού θα σηματοδοτήσει εν τοις πράγμασι την πλέον έντονη αμφισβήτηση της μεθόδου διαχείρισης της κρίσης που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρεται σε σχόλιο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Le Monde.

 

 

Οι συνομιλίες με την τρόικα των πιστωτών θα πρέπει να αφορούν τους όρους αποπληρωμής του ελληνικού δημοσίου χρέους, που φθάνει τα 321,7 δισεκατομμύρια ευρώ (175% του ΑΕΠ) και για τους όρους της καταβολής των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει ανάγκη η Ελλάδα τους επόμενους μήνες αφού δεν είναι σε θέση να αντλήσει κεφάλαια από τις αγορές, επισημαίνει η εφημερίδα.

 

“Οι Έλληνες ψηφοφόροι εξέφρασαν την άρνησή τους σε μία τιμωρητική λιτότητα και σε μία “Ευρώπη Τιμωρό”, ακόμη και αν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ. Έδειξαν, επίσης, την επιθυμία τους να απαλλαγούν από ένα ολιγαρχικό και πελατειακό σύστημα εξουσίας, ψηφίζοντας υπέρ ενός κόμματος που επαγγέλλεται μία πραγματική μεταρρύθμιση του Κράτους” αναφέρει ο Μαρκ Σεμό στο κύριο άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Liberation.

 

“Αυτό το μήνυμα, η Ευρώπη πρέπει να το αντιληφθεί, τη στιγμή που το νόημα αυτής της ψηφοφορίας ξεπερνά την ελληνική περίπτωση. Πολλές πρωτεύουσες των 28, αρχής γενομένης από το Βερολίνο, ύψωναν τον φάσμα ενός ΄Grexit΄… Εκτοτε ο τόνος έχει αλλάξει- ακόμη και στη Γερμανία- απέναντι στην προφανή χρεοκοπία της ελληνικής πολιτικής τάξης, όπως και απέναντι στα όρια μίας θεραπείας που βύθισε στη μιζέρια μία ολόκληρη χώρα, μείωσε το ΑΕΠ της και αύξησε το βάρος του αβυσσαλέου χρέους της”.

 

“Η Ευρώπη έφθασε στην ώρα ενός συμβιβασμού που θα βασίζεται σε μία νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και σε ένα μορατόριο ως προς τα επιτόκια. Ο δρόμος προς τον συμβιβασμό αυτόν είναι στενός. Δεν υπάρχει άλλος. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας, φορέας όλων των (υπερβολικών;) ελπίδων, έχει συναίσθηση της πραγματικότητας” καταλήγει ο Μαρκ Σεμό.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:www.capital.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>