«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ;

“Τί να ψηφίσω λοχαγέ μου ;” ρώτησε ένας ταλαίπωρος συνταξιούχος τον απόστρατο στρατιωτικό που μόλις είχε τελειώσει την ομιλία του σε μια εκδήλωση πατριωτικής ομάδας .
Ο λοχαγός κατάλαβε την βλακεία της ερώτησης αλλά δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει πειστικά . Έτσι ο ταλαίπωρος συνταξιούχος έφυγε χωρίς να του έχει λυθεί η απορία .
Εκείνη η ερώτηση με απασχόλησε καιρό και νομίζω πως βρήκα την απάντηση που θα ήθελε να δώσει ο λοχαγός :

 

 

Ας υποθέσουμε οτι είστε καρδιολόγος . Έρχεται ένας ασθενής και σας λέει “Γιατρέ μου , μια ζωή έτρωγα και έπινα και κάπνιζα και δεν γυμναζόμουν . Τώρα οι αρτηρίες μου γέμισαν χοληστερίνη . Πέστε μου ποιό χάπι να πάρω , το μπλέ ή το πράσινο , για να γίνω ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ ; “

Η βλακεία του ασθενούς είναι προφανής . Παρόμοια όμως είναι και η βλακεία του νεοέλληνα που ρωτά “Τί να ψηφίσω ;” .

Σαν καλός γιατρός , ο λοχαγός λοιπόν θα του έλεγε :
Επί 30 χρόνια έτρωγες τα λεφτά που σου έδινε πλουσιοπάροχα ο “φίλος του λαού” και δεν αναρωτιόσουν για τίποτα . Τώρα ζητάς να αφιερώσεις 10 λεπτά , να πάς να ρίξεις ένα χαρτάκι στην κάλπη και την άλλη μέρα ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που συσσώρευες επι 30 χρόνια ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ !
Μα πόσο μα@@@ας είσαι ;

Όσο εσύ χόρευες στα σκυλάδικα αυτοί έφερναν μιλλιούνια ξένους και αλλοίωσαν το εκλογικό σώμα .
Όσο εσύ έπαιζες στα καζίνα αυτοί παραχώρησαν την καταμέτρηση των ψήφων σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ανήκει στους …κάποιους !
Όσο εσύ αγόραζες ( με δανεικά ) Μερσεντές και μαιζονέτες αυτοί εγκαθιστούσαν σε θέσεις- κλειδιά ( Στρατό , Αστυνομία , Δικαιοσύνη ) δικούς τους .
Τώρα  εαν   υπάρχει ένα τίμιο κόμμα , αυτοί έχουν φτιάξει άλλα 10 που ΜΟΙΑΖΟΥΝ τίμια για να διαχέονται οι ψήφοι .
Τώρα , ό,τι νοθεία και αν παρατηρήσεις στις εκλογές σε ποιόν θα πάς να την καταγγείλεις ; Σε αστυνομικό ; Σε στρατιωτικό ; Σε δικαστικό ; Ποιός θα σε ακούσει ;

Λοιπόν , φίλε μου ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ !

ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ   ΚΑΙ  ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ! ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

Πόσα χρόνια κατέστρεφες την χώρα ( με την αδιαφορία σου ) ; Τριάντα ;
Λοιπόν , ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια θα χρειαστούν για να ξαναφτιαχτεί !
Ποιός ήταν ο πρωταγωνιστής στην καταστροφή ; Εσύ ;
Λοιπόν , ΕΣΥ τώρα θα κοπιάσεις για να την ξαναφτιάξεις . Κανείς άλλος .
Τους τίμιους ( που πέταξαν αυτοί στα αζήτητα ) ΕΣΥ πρέπει να τους βρείς και να τους ανεβάσεις ψηλά . Στο καφενείο , στην πλατεία , στην λαϊκή , εκεί που αγοράζεις το μπρόκολο θα ρωτάς τον πωλητή : “ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΜΙΟ ;” . Και αφού μαζέψεις πληροφορίες , θα καλέσεις τους τίμιους να τους γνωρίσεις απο κοντά . Και αφού σε πείσουν οτι είναι τίμιοι , βάλε τους μπροστά ( σε μια πορεία ) και ξεκινήστε . Κατά Εφορία μεριά , κατά Δικαστήρια μεριά , κατά Βουλή μεριά , δεν έχει σημασία . Πάντως ξεκινήστε . Έχε και κανά σιδερικό στην τσέπη . Θα χρειαστεί !

———————————————–
Το παρόν κείμενο αποτελεί επίδειξη των αρίστων λογοτεχνικών ικανοτήτων του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη και ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέση έχει με γεγονότα άτινα επισυμβαίνουν επι του πλανήτου ή εντός του γαλαξίου μας ή εντός του γαλαξιακού σμήνους μας .
Επίσης δεν υποδηλώνει ποίαν τινά συμπάθειαν προς ρατσιστάς , ρυθμιστάς , σπινθηριστάς , συμπιεστάς , διαιτητάς , τυμπανιστάς η ετέρους υπασπιστάς .

ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>