«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλημέρα και καλησπέρα στους φίλους αναγνώστες, διαβάστε με προσοχή το παρακάτω.

Οι προσωπικές εμπειρίες δεν μεταφέρουν μόνο την αλήθεια, αλλά και βοήθεια και θα έπρεπε να το κάνουν όλες οι ιστοσελίδες, όχι τι διάβασαν και τι άκουσαν, αλλά τις προσωπικές εμπειρίες που μπορούν οι άνθρωποι να έχουν μια βοήθεια και γνώση πριν τους συμβεί, ιδικά σε αυτούς που δεν το γνωρίζουν.

Χθες το βράδυ στις 10 λόγο βαρύ κρυώματος επήρα μια αντιβίωση Amoxil του ενός γραμμαρίου, μετά από μια ώρα άρχισα να εχω έντονη φαγούρα σε όλο το σόμα, από τα πόδια και το κεφάλι και την κοιλιά  μέχρι και τα χέρια, λέω θα ακούμπησα σε κανένα χορτάρι που συνήθως εχω φαγούρα , αφού ζω σε αγροτική περιοχή που μετά από λίγο πάντα εξασθενεί, όμως αυτή η φαγούρα γίνονταν ποιο έντονη και μη ανεχτεί.  Λέω τι έφαγα και με πείραξε, σκέφτηκα καλά και είδα ότι αποκλείετε να είναι από κάτι που έφαγα ή ήπια. Αμέσως περιόρισα την σκέψη μου στην αντιβίωση που είχα πάρει πριν μια ώρα την οποία την έπαιρνα πάνω από (15 ) χρόνια με εντολή των γιατρών φυσικά.  Σήκωσα τα ρούχα μου και διαπίστωσα ότι ήμουν κατακόκκινος και με φουσκάλες που μεγάλωναν και ενώνονταν. Αμέσως με την Γυναίκα μου ξεκίνησα για το Νοσοκομείο το οποίο είναι 25 χιλιόμετρα ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ.

Αμέσως οι γιατροί μου έβαλαν ορό και ενέσεις για την αλλεργία, μου έκαναν εξέταση αίματος και καρδιογράφημα, μετά από μια ώρα άρχισε να υποχωρεί και με κράτησαν μέχρι αργά το  πρωί μου έδωσαν τα κατάλληλα αντισταμινικά για 5 ημέρες και έφυγα.

Γιατί το γράφω;;;

Διότι γνώριζα ότι είμαι αλλεργικός στο Ceklor, όχι και στην Amoxil, Έτσι του έκατσε στα καλά καθούμενα, διότι εδώ δεν φταίει κανένας αλλά κάποια αντίδραση από τον οργανισμό.

Μου είπε ο γιατρός του Νοσοκομείου τέρμα οι αντιβιώσεις μόνο με αντιμετώπιση και αυστηρό έλεγχο από τον γιατρό για σένα από δω και πέρα.

Και εγώ προσθέτω ότι δεν είναι πάντα η αλλεργία  τόσο εύκολα αντιμετωπίσιμη, εξαρτάτε από τι την έπαθες και πόσος χρόνος έχει περάσει μέχρι τον γιατρό  και το τονίζω διότι αν δεν την αντιμετωπίσεις αμέσως, υπάρχει κίνδυνος ή να σου αφήσει κουσούρια ή να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο.

Τα αντισταμινικά που μου έδωσαν μου είπαν να μην τρώω για πέντε ημέρες ούτε αλάτι,  ούτε ζάχαρη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>