«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί σκοτώνουν οι άνθρωποι για τις ιδέες τους;

Αγαπητέ φίλε Αντώνη Κρούστη:

Παγκόσμιος θρήνος Ψεύτικος και κροκοδείλιος για 15 Γάλλους!!!

Για τους Χιλιάδες Έλληνες αυτόχειρες και άλλους,  ούτε ένα δάκρυ!!!

Με προκαλείς, ξύνω τα νύχια μου να σε ρωτήσω;;;; Πρώτων, Θα κάνουν και οι Γάλλοι το ίδιο αν συμβεί στην Ελλάδα;;; Να σου απαντήσω εγώ,  ΟΧΙ! Θα μου πεις εμείς είμαστε πολιτισμένοι! Ναι και σαν πολιτισμένους μας αντιμετωπίζουν και μας στέλνουν στον τάφο. Για τους οποίους ούτε εσύ ανέφερες, ούτε οι Γάλλοι έκαναν και είπαν τίποτα για τους χιλιάδες αυτόχειρες που μοιάζει μαζικό ξεκλήρισμα, γενοκτονία  ενός λαού. Και ξέρεις  κάτι ακόμα  που το περνούν όλοι ερμαφρόδιτα και με ψιλά γραμματάκια να μην το βλέπουν οι στραβοί από ιστορία και γνώση.  Γιατί;  Χτυπούν την Ελλάδα έτσι αλύπητα όλη η Ευρώπη με περισσότερο η Γερμανία, Αμερική, Γαλλία και μετά οι άλλες;;;  Για να πάρουν το πολιτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, δηλαδή πολιτισμένους δούλους. Τι λέει για αυτό ο Φιλελευθερισμός;;; Δέχεται να είμαστε οι μπαταρίες Της Ευρώπης, για αυτό δεν μας κατακτούν πολεμικά και μας εξαντλούν οικονομικά, γιατί μας θεωρούν ΖΩΑ παραγωγικά σε πολιτισμό και δουλεία! Και είναι και μια απάντηση όπως με ρώτησες στο προηγούμενο σου άρθρο. Φίλε μου η ιστορία επαναλαμβάνεται άκουσε αυτό το πονεμένο τραγούδι για την πατρίδα μας και τους ξενιτεμένους πατριώτες μας!

Από τον ίδιο ΕΧΘΡΟ!!!

Μην μου πεις ότι ο Εθνισμός και πατριωτισμός είναι ιδεολογικό ΑΛΛΟΘΙ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
………………………………………………..
Αντώνης Κρούστης:

Σύμφωνα με ψυχομετρικές μελέτες αμερικανικών πανεπιστημίων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα ξεκινούν από:

-την υπερτίμηση της ιδέας -η υπερτίμηση της ιδέας οδηγεί σε φανατισμό -ο φανατισμός οδηγεί σε εμμονές – οι εμμονές σε παραφροσύνη -και η παραφροσύνη σε ειδεχθείς πράξεις.

Οι άνθρωποι όταν είναι ταγμένοι σ’ένα νομοτελειακό ντετερμινισμό του Τελικού Σκοπού, θεωρούν ότι είναι μέλη μιας Ιεράς Αποστολής που πρέπει να φέρουν εις πέρας και οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στον Ιερό τους Σκοπό, πρέπει να αποκλείεται με κάθε μέσο. Η απολυτοποίηση του Σκοπού δημιουργεί τους κοινωνικούς αποκλεισμούς που συναντούμε στην ιστορία.

Οι μελέτες αυτές βεβαίως δεν αφορούν μόνο τους θρησκευτικούς Τζιχαντιστές , αλλά και τους εθνικιστικούς, φυλετικούς, κομματικούς και ταξικούς Τζιχαντιστές, που δικαιολογούν τα εγκλήματα τους πάνω σ’ένα ιδεολογικό άλλοθι.

Ένας από τους λόγους που είμαι φιλελεύθερος είναι και αυτός.

Κυρίως αυτός.

 

Η ανοχή στο διαφορετικό και ο σεβασμός στην ατομική στοχοποίηση. Η κοινωνία δεν έχει προκαθορισμένη πορεία , αλλά καθορίζεται από τις διαφορετικές δράσεις των ατόμων και τη σύνθεση των προσωπικών τους στόχων.

Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται στον πλανήτη από ιδεοληψίες.

Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι.

Αντώνης Κρούστης

Fileleftheros1966.blogspot.com

The GONERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.co.telia.thegovernor

https://itunes.apple.com/us/app/gr.co.telia.thegovernor/id892727794?mt=8

https://www.facebook.com/pages/The-Governor/1428010330804005

 Υστερόγραφο: Αγαπητέ φίλε Αντώνη, αυτούς τους ανθρώπους τους κράτησαν διχασμένους και σε πείνα για να έχουν φτηνά χέρια, αυτό που πληρώνουν οι Γάλλοι είναι ένα μικρο τίμημα για τις ατιμίες τους, να προσεύχονται και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες να μην δουν την θεία δίκη για τα πεπραγμένα τους, αλλά κυρίως για την πατρίδα μας που δεν φταίει σε τίποτα και προσπαθούν να την ανακατώσουν σε μερίδιο που δεν εισέπραξε γιατί το μερίδιο ήταν από γενοκτονίες λαών! Επόμενο είναι ότι θα βρισκόταν άλως ποιο μάγκας και μεθοδικός να εκμεταλλευτή και αυτός με την σειρά του αμόρφωτους σκόπιμα  λαούς.

Μοιραστείτε το!

3 comments to Γιατί σκοτώνουν οι άνθρωποι για τις ιδέες τους;

 • Περαστικος

  Εμενα μου φαινονται ολα φισιολογικα. Αυτο που εγινε στο παρισι δεν ειναι τιποτα. Οταν θα θα αρχισουν να γινονται εκρηξεις στα μετρο σε ολη τη ευρωπη, τοτε καποιοι θα αρχισουν να ψαχνονται σα μαλακες.

 • ΠΡΩΤΕΑΣ

  Γειά σας.
  Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ιστορική αναδρομή του ποιοι;;είναι ποιοι, ,
  1)απαραβατος όρος, δεν ξέρω κάποιον Ευρωπαίο φίλο λαό. Απ την ιστορία ξέρουμε το τη έχουν κάνει στην Ελλάδα εκτός από εξαιρέσεις που και αυτές κάπου αποσκοπούσαν.
  2)Η ψευτοθεωριες και καλά καθοδηγουμενες απ τους νενεκους είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στον λαό, πχ .παραποίηση της Ιστορίας,πολιτική, εθνικισμός, διεθνησμος, ρατσισμός, παιδεία, φιλανθρωποι, και ένας τεράστιος αριθμός από τέτοια θέματα είναι
  που εδώ και πολλά χρόνια τρώει τοις σάρκες αυτού του παραπλανημενου δυστυχου λαού.
  Όπως είπε και ο φιλόσοφος. Η αλήθεια, η μάθηση, η τέχνη, η πολιτική, κλπ πρέπει να είναι κατανοητά και από ένα παιδί.
  Δυστυχώς όμως με διάφορες μεθόδους που μηχανευονται διαφθειρουν των λαό. Γι αυτό το λόγο τέλος σε όλους και όλα αυτά χορτάσαμε ψέματα. Η αλήθεια είναι απλή και δεν χρειάζεται σάλτσα.
  Να θυμάσαι το ρητό….ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ.

 • Συγνωμη αλλα η απαντηση σας δεν ειναι σχολιο του αρθρου μου. Ειναι μια παραλληλη αποψη. Σας παρεθεσα επιστημονικες μελετες πως οι ιδεολογιες λειτουργουν στο ασυνειδητο των ανθρωπων. Περι αυτου κανενα σχολιο;
  Οσο για τον Καζατζιδη ειναι ο Λαζοπουλος της εποχης του. Αριστερος φιλοχρηματος και ματαιοδοξος. Ειναι πολυ υποπτοι συμπαθειας αυτοι ολοι οι αριστεροι. Δε θελω να κλαιω για αυτο που υπαρχει αλλα να γελω για αυτα που πρεπει να κανω.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>