«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Figaro: Το κόστος του Grexit για Γαλλία και Γερμανία Δύσκολη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους , αναφέρει η εφημερίδα

Εδώ η δημοσιογράφος καθαρό παπαγαλάκι του κεφαλαίου λέει την λιγη αλήθεια και κρύβει την μεγάλη καταστροφή των Ευρωπαίων!!!

Δεν λέει τι θα σημάνει η παραμονή ενός κράτους που το έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού αν συνεχίσει να σέρνεται μέσα σε αυτό το κερδοσκοπικό και απάνθρωπο οικονομικό καθεστώς.

 Μιλάμε για ντόμινο,  παγκόσμιο κραχ και αυτό το κρύβει!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με τίτλο «Ο κάθε Γάλλος θα πληρώσει 735 ευρώ προκειμένου να διαγραφεί το ελληνικό χρέος», η συντάκτρια της συντηρητικής εφημερίδας Figaro, Αλεξαντρίν Μπουγιέ, επιδίδεται σε μια άσκηση υπολογισμών, για να διαπιστώσει πόσο θα κοστίσει στην τσέπη κάθε γάλλου πολίτη ή μη αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

Το θέμα της διαγραφής επανήλθε στην επικαιρότητα διότι, όπως λέει η συντάκτρια, ο επικεφαλής του «ακροαριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί μια μονομερή αναδιάρθρωση του χρέους, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μη ολική ή μερική αποπληρωμή».

Το ελληνικό χρέος που έχει φτάσει σήμερα στα 320 δισ., δηλαδή στο 177% του ΑΕΠ, κρατείται από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης στο μεγαλύτερο μέρος του (85%), μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ), διμερών δανείων, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, καθώς και των εθνικών κεντρικών τραπεζών, που κατέχουν το 8% του χρέους.

Τα δεδομένα αυτά, «δυσκολεύουν την αναδιάρθρωση του χρέους, γιατί θα γίνει εις βάρος των Ευρωπαίων φορολογούμενων» επισημαίνει η συντάκτρια. «Εάν η Ελλάδα αρνηθεί μονομερώς την αποπληρωμή του χρέους (…), οδηγείται εκ των πραγμάτων στην έξοδό της από την ευρωζώνη, που μεταφράζεται με καθαρές απώλειες για τα κράτη της ευρωζώνης» τονίζει.

Το ΔΝΤ και η ΕΚΤ θα εξοφληθούν κατά προτεραιότητα διότι έχουν το καθεστώς «προτιμητέων πιστωτών», σημειώνει και προσθέτει ότι θα απομείνουν τα διμερή δάνεια 52 δισ. ευρώ και οι πιστώσεις από το 2010 μέσω του ΕΤΧΣ, ύψους 141,8 δισ. ευρώ.

Η Γαλλία, συνεχίζει, έχει εγγυηθεί για το 21,8% των πιστώσεων από το ΕΤΧΣ, δηλαδή 31 δισ. ευρώ, στα οποία θα πρέπει να προστεθούν τα 16,8 δισ. από διμερείς πιστώσεις, φθάνοντας συνολικά τα 47,8 δισ. ευρώ.

Η συντάκτρια έχει προφανώς διαιρέσει το συνολικό αυτό ποσό με τα 61 εκατομμύρια των Γάλλων πολιτών, για να συμπεράνει ότι ένα Grexit θα κοστίσει 735 ευρώ για την τσέπη κάθε Γάλλου πολίτη.

Για τη Γερμανία, ένας ανάλογος υπολογισμός οδηγεί σε ένα συνολικό ποσό 63,6 δισ. για ένα Grexit.

«Τα νούμερα αυτά ισοδυναμούν με λιγότερες μελλοντικές εισπράξεις για τα κράτη, πράγμα που ερμηνεύει την ένταση στις κυβερνήσεις όταν ακούν να μιλούν εκ νέου για Grexit ή για “κούρεμα”» καταλήγει η συντάκτρια της Figaro.

http://www.tovima.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>